- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Mediuma düscem yetr aslinda cnm. Ama small olsa hayr demem tabikide
Ozmn bizimle varmisin pazaetesi tarti gunjmuz her gun menu paylasimi yapiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mediuma düscem yetr aslinda cnm. Ama small olsa hayr demem tabikide
Tmm cnm yarn menü paylasimina baslarm. Varim tabiki.Ozmn bizimle varmisin pazaetesi tarti gunjmuz her gun menu paylasimi yapiyoruz
Tmm cnm yarn menü paylasimina baslarm. Varim tabiki.
Yemyeşil bir tabak yaptim kendime akşam yemeği olarak. Haşlanmış brokoli. Yoğurtlu ispanak. Kereviz pirasa yemegi. Hepsinden azar azar aldım. Doymazsam devam ederim. Hepsi cok dusuk kalori :)Eki Görüntüle 1743759
canım akşam yemeğine özellikle bayıldım çok dengeli. yanına bol salatada güzel olurmuş haniKahvaltim
Eki Görüntüle 1743580
Öglen
Akşam
- Bir kase yogurtlu corba
- 1 kase salata
Eki Görüntüle 1743581
Ara ögün
Meyve salatasi (mandalina elma yarim muz )
Brokoliye bayilirim olsa suan yiyebilirdm. Cok basarili olms benceYemyeşil bir tabak yaptim kendime akşam yemeği olarak. Haşlanmış brokoli. Yoğurtlu ispanak. Kereviz pirasa yemegi. Hepsinden azar azar aldım. Doymazsam devam ederim. Hepsi cok dusuk kalori :)Eki Görüntüle 1743759
canım akşam yemeğine özellikle bayıldım çok dengeli. yanına bol salatada güzel olurmuş hani
teşekkür ederim bebeğim. aslında kışın diyet yapmak daha kolay aslında. kış sebzeleri çok müthiş yağsız pişen ve düşük kalorili bol lifli sebzeler. ıspanak, kereviz, brokoli, pırasa say say bitmez. yaz sebzeleri kızartmalık hep çok kalorili. yaz meyve ağırlıklı şekerli... serinlemek adına içtiğimiz bol kalorili içecekler...Tek bi soz soyleyebilriim bu menuye MÜKEMMEL
Hastanenin ögle yemekleri beni benden aliyor (hemsireyimde) sabah ve aksam iyi menülerle karsinizda olurum umarimHaklisin balim oglen cok salata yedim ya canim aksam istemedi
Sagol kuzum benim
Senin aksam yemegin benden daha guzel
sabah menemen yedim bol acili mis gibiydi ya
70.3 kiloyum canım. masal perisi ile tanıştığımda 75.5 tim. onun güzel motivasyonlarıyla kendime geldim. yoksa 80 i çoktan görmüştümK kafsinkaf35 suan kac kilosun tatlim.
ben hiç acı yiyemiyorum ya. çok özendim şimdi sana afiyet olsun balımHaklisin balim oglen cok salata yedim ya canim aksam istemedi
Sagol kuzum benim
Senin aksam yemegin benden daha guzel
sabah menemen yedim bol acili mis gibiydi ya
Sanirim en kilolu ben cikicam aranizda 80 üstüyüm suan70.3 kiloyum canım. masal perisi ile tanıştığımda 75.5 tim. onun güzel motivasyonlarıyla kendime geldim. yoksa 80 i çoktan görmüştüm
canım kendini hiç zorlama spor konusunda. ağrıların artar iyice soğursun o zaman. kendini tam iyi hissettiğinde ufak ufak başlarsın.Canlar ne yazikki boynum tutuldugu icin spor yapamıyorum doktora sordum hap bitene kadar yapma dedi bu hafta sporsuz oldu kilom cok gitmeyebilirama olsun en aazından diyete alisicam öbür hafta sporumuda yaparım canlar
teşekkür ederim bebeğim. aslında kışın diyet yapmak daha kolay aslında. kış sebzeleri çok müthiş yağsız pişen ve düşük kalorili bol lifli sebzeler. ıspanak, kereviz, brokoli, pırasa say say bitmez. yaz sebzeleri kızartmalık hep çok kalorili. yaz meyve ağırlıklı şekerli... serinlemek adına içtiğimiz bol kalorili içecekler...
haydi kışın diyetin tadını çıkaralım.
Tamam tatlim yas kac kilon kac hedefin ne liste yapicam daHastanenin ögle yemekleri beni benden aliyor (hemsireyimde) sabah ve aksam iyi menülerle karsinizda olurum umarim
70.3 kiloyum canım. masal perisi ile tanıştığımda 75.5 tim. onun güzel motivasyonlarıyla kendime geldim. yoksa 80 i çoktan görmüştüm
ben hiç acı yiyemiyorum ya. çok özendim şimdi sana afiyet olsun balım
Sanirim en kilolu ben cikicam aranizda 80 üstüyüm suan
@masalperisi_ ne kdr sürede 82 den 60lara düsmüstün sen kuzum
canım kendini hiç zorlama spor konusunda. ağrıların artar iyice soğursun o zaman. kendini tam iyi hissettiğinde ufak ufak başlarsın.