Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol prenses aminn inşallahCok.gecmis olsun bitanem cok üzüldüm İNŞALLAH hemencecik iyilesirler kuzularin
@Zayıflıcammm nasılsın
neyin koşuşturmacası düğün içinmi hazırlık var
peki ozaman :)Soguk canim detoks icin 2 gun yapılıyor
olsun soğuk çorba içemem ben ,internette diyet çorba tarifleri arıyorumda seninkini görünce soruyum dedim .Ama tadi guzel
Hayırlı olsun o zamanHem is hemde ceyiz ablam artik basladik
Çorba gibi düşünme cacık niyetine çok lezzetli tavsiye ederim ben çok beğendimolsun soğuk çorba içemem ben ,internette diyet çorba tarifleri arıyorumda seninkini görünce soruyum dedim .
Hayırlı olsun o zaman
Rabbim kolaylıklar versin canımcım
Çorba gibi düşünme cacık niyetine çok lezzetli tavsiye ederim ben çok beğendim
Anneciğin sendende heyecanlıdır şimdiiiAMIN ALLAH razı olsun ablammm; )
Çorba gibi düşünme cacık niyetine çok lezzetli tavsiye ederim ben çok beğendim
Anneciğin sendende heyecanlıdır şimdiii
Yok güzelim ya az önce ilaç içirdim uyumaya gittiler temizliğe daldım ihmal ettim biraz yavrucuklarımıAblammm ikizlermz nasillar atesleri dustumu
Inşallah Allah ın izniyle bu tatlı telaşında üstesinden gelirsinizEvet ablam ya oda heyecanli napcaz ne etcez telasdayiz tatli telas cok sukur bide hersey yolunda olursa INŞALLAH ablam
Yok güzelim ya az önce ilaç içirdim uyumaya gittiler temizliğe daldım ihmal ettim biraz yavrucuklarımı
Eşim az önce şifa ayetlerini de okudu inşallah rabbim şifa verir doktor iğne yazdı aaltı gün vurulacaklar ama daha birincide mahvoldular ağır antibiyotik iğneler yazılmış hala topallayarak geziyorlardı
Inşallah Allah ın izniyle bu tatlı telaşında üstesinden gelirsiniz
Grip değiller ateş öksürük halsizlikAh ablammm ya neleri varmis griplermi ALLAHIM dualarimizi kabul eder INŞALLAH sifa verir ablam kiyamam ya
Grip değiller ateş öksürük halsizlik
işin garibi biri hastalandımı diğeride hastalanıyor
bende perişan oluyorum onlarda.
mikrobik dedi doktoru
biraz sitenin bahçesinde oynadılar ilgilenemedim dışardan mı kaptılar anlayamadık