- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Adasimmm benimmm hosgeldin hastaneye gtmstnz NasılsınizHatunlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adasimmm benimmm hosgeldin hastaneye gtmstnz NasılsınizHatunlar nasilsiniz
İyiyiz balmmAdasimmm benimmm hosgeldin hastaneye gtmstnz Nasılsıniz
İyiyiz balmm
annemde iyi doktor güzel şeyler söyledi kontrole gideceğiz sürekli ama bandaj tampon felan cikti çok şükür
Bu süreçte en büyük destekcimdin hakkini odeyemem hakkini helal et kuşum
menün süper canım. 68 kesmedi beni 58 e gözümü diktim diyorsunSabah
Öğlen
- 1 tane greyfurt
- 1tane etimek
Aksam
- Sebzeli mucver 4 adet ( yagsiz firinda)
- 3 dilim karpuz
Spor
- Sebzeli mucver 4 adet
- 1 bardak ayran
- 1 saat basen mekik hareketleri
- yarim saat bisiklet
- yarim saat leslie
Araogun
1 bardak bitki cayi
2 adet ceviz
Su 2litre
menün süper canım. 68 kesmedi beni 58 e gözümü diktim diyorsun
merhaba canlarım benim için hüsran dolu bir tartı gününde menüm şöyle
sabah: yaerım paket form bisküvi, 1 dilim peynir, sade kahve
öğle: küçük bir kutu light ton balığı, 6 tane badem
akşam: haşlanmış limonlu lahana salatası
aralarda sade kahve ve 2 bardak enginar suyu içtim
öpüyorum hepinizi
Telelfona adim sayar yükledim canim cok sagol canim AMIN INSALLAH kuuzm sende hedefine ulasman dilegiyle
Sabah
Öğlen
- 1 tane greyfurt
- 1tane etimek
Aksam
- Sebzeli mucver 4 adet ( yagsiz firinda)
- 3 dilim karpuz
Spor
- Sebzeli mucver 4 adet
- 1 bardak ayran
- 1 saat basen mekik hareketleri
- yarim saat bisiklet
- yarim saat leslie
Araogun
1 bardak bitki cayi
2 adet ceviz
Su 2litre
merhaba canlarım benim için hüsran dolu bir tartı gününde menüm şöyle
sabah: yaerım paket form bisküvi, 1 dilim peynir, sade kahve
öğle: küçük bir kutu light ton balığı, 6 tane badem
akşam: haşlanmış limonlu lahana salatası
aralarda sade kahve ve 2 bardak enginar suyu içtim
öpüyorum hepinizi
TEŞEKKÜR EDERİM BENDE yapıcam
hariksın çok guzel spor yapmışsın . beni acayip motive ediyorsun kalkıyım bıraz step yapayım barı :)
canım sebze guzelde butun gun aldığın tek protein 1 dilim peynir yarın acığı kapat bence diyette protein cok önemli spor da yapıyorsun mutlaka proteinli gıdalar tuketmelisin yogurt sut et yumurta gibi ... opuyorum canım idolumsun
bende menümü paylasıyım
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 cay kaşığı tereyağ 1 cay kaşığı bal , biraz peynir 1.5 haşlanmış yumurta
öğle normalde yemiyorum ama sabah erken yediğim için acıktım 1 kepçe yayla çorbası
akşam : 1 dilim yağsız tavada tavuk göğsu , 1 kepçe yayla çorbası 4-5 çilek
spor pek yok : yarım saat yuruyus kalca basen hareketleri ve mekik
Hiç bir fikrim yok canim inan ne yaptim ne de duydum...Sizlere bisi danismak istiyorum ben sporumu ayaklarima ağırlık takip yapiyorum ayak bileklerime zarari olur mu canlar
Tebrikler birinci olan arkadaşım masaAllahhhin var
Ćok tesekkurler @zayiflicammm listen için ve bize örnek olduğun icin ne guzel nişanlına buyuk supriz olacak Rabbim kavuştursun
Menum bugun
●sabah
Menemen iki yumurtali
●öğlen
yoğurtlu salata cacik
●akşam
2 kaşik bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye ve salata
2 litre su
2 bardak lahana kürü bugun son biraz ara verecem..
2 barda yeşil cay limonlu
Spor 1.5 saat yuruyuş tempolu
Bugun özel hazirlamadim kendime kizlar ev yemekleri ama yağ ve tuz cok az hatta eşim benide mi zayiflatacan diyo tuz ekledi
Cok tesekkurler hepinize destekleriniz ve paylasimlariniz için sonuna kadar varim pes etmiyecegim sizlerde azar da olsa arada artilarda olsa pes etmeyin prensesler kolay gelsin hepinize hayirli geceler
teşekkür canım canım. evet tatlım haklısın proteinden kısmamak gerek. tekrar hoşgeldin aramızaTEŞEKKÜR EDERİM BENDE yapıcam
hariksın çok guzel spor yapmışsın . beni acayip motive ediyorsun kalkıyım bıraz step yapayım barı :)
canım sebze guzelde butun gun aldığın tek protein 1 dilim peynir yarın acığı kapat bence diyette protein cok önemli spor da yapıyorsun mutlaka proteinli gıdalar tuketmelisin yogurt sut et yumurta gibi ... opuyorum canım idolumsun
hayır bebeğim hiçbir zararı yok. lisede kros takımında hep ağırlıkla çalışırdım. kasların kuvvetlenmesi için takılırmış. sonra eskiden 15 kilo kadar verdiğim bir diyet yapmıştım o zaman hep ağırlık kullandım. evin içinde bile çıkarmıyordum. şu an bileklerimde hala daha bir sorun yok tatlımSizlere bisi danismak istiyorum ben sporumu ayaklarima ağırlık takip yapiyorum ayak bileklerime zarari olur mu canlar
hayır bebeğim hiçbir zararı yok. lisede kros takımında hep ağırlıkla çalışırdım. kasların kuvvetlenmesi için takılırmış. sonra eskiden 15 kilo kadar verdiğim bir diyet yapmıştım o zaman hep ağırlık kullandım. evin içinde bile çıkarmıyordum. şu an bileklerimde hala daha bir sorun yok tatlım