- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah
-
Öğle
•yumurta haslanmıs(2)
•2 zeytin
•yarım salatalık
• 1 dilim kepekli ekmek
Aksam
• kabak dolması yarım
•yarım porsiyonda yağsız palamut
•1 kepek ekmek
Ara
•form light
8000 adım2litre suu
11 gibi kalktığım için öğlen olarak yazdım bugün 2 öğün yani . Buarada special k kullanan var mı?Super ttatlimmm
Lapa lapa lapaPersembe gününe kadar 2 kilo vermem gerek nasıl kolayca verebilirim bilmiyorum :/
Lapa nasil oluyor ki benimde haftaya 3-4 kilo gitmesi lazim diyetisyen gelecek 1.olmaliyimLapa lapa lapa
o neymiş kiLapa lapa lapa
Bir caybardagi pirinci yagsiz tuzsuz bol suda pisiriyorsun fena lavaboya cikartiyor iki kilo garanti gider pulbiber ve yoğurtla uç ogün yenecek.Lapa nasil oluyor ki benimde haftaya 3-4 kilo gitmesi lazim diyetisyen gelecek 1.olmaliyim
Ay burada birinci olmuşum
Bir üst msja yzdmO n
o neymiş ki
TeşekkürlerTebrik ediyorum
Tahmini kac günde kac kilo veriliyo? Yoğurt kürünü de birlikte mi kullanıcazBir üst msja yzdm
Yok kiz yoğurt ayri biz yaninda yiyoruz gecen ayran asi yaptik o bambaşkaTahmini kac günde kac kilo veriliyo? Yoğurt kürünü de birlikte mi kullanıcaz
ben aldım bugun 13 gun 23 nısana kadar yapıcam11 gibi kalktığım için öğlen olarak yazdım bugün 2 öğün yani . Buarada special k kullanan var mı?
Lapa nasil oluyor ki benimde haftaya 3-4 kilo gitmesi lazim diyetisyen gelecek 1.olmaliyim
Tahmini kac günde kac kilo veriliyo? Yoğurt kürünü de birlikte mi kullanıcaz