- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
İnsallah hepimiz 50 oluruzOlsun bu hafta fazla veremeyiz haftaya olur umut kesmek yokk gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah hepimiz 50 oluruzOlsun bu hafta fazla veremeyiz haftaya olur umut kesmek yokk gülüm
İnsallah hepimiz 50 oluruz
Adaşım iyi misin
İyiyim kuşunda annemi düşünüyoru m öleceğim gibi hissediyorum dedi bittim.Hamd olsun iyiyim kuzummm sen nailsin iyisndir INŞALLAH
Yanlis değilse imza kampanyası sonuç vermiş çok şükür,sağol kuzumHamd olsun iyiyim kuzummm sen nailsin iyisndir INŞALLAH
Allah gecinden versinİyiyim kuşunda annemi düşünüyoru m öleceğim gibi hissediyorum dedi bittim.
Daha öncede ameliyata girdi ilk defa boyle söyledi kötü evet huzursuz ve üzülüyor Rabbim tüm hastalara şifa versin onu kaybettiğini düşünemiyorum bile dua edin nlrAllah gecinden versin
Töbe yarabbi nasıl üzülmüşsündür kuzum kıyamam
Rabbim analrımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Biz 1 şubatta kayınpederimi kaybettik
Eşim halen toparlayamadı
Herşeyi bilen Allah elbette yapcak bişey yok verende O alanda...
Anneciğinin psikoljisi biraz kötü sanki sen güldürmeye çalış bebem
İyiyim canim seni sormali :) ben öbür hafta yapacagim kilo bildirimimi cankuş tartilabilecegim bi yer yok diyetisyende haftaya gelecekmismkble iyimisin nasılsın fistik
İyiyim kuşunda annemi düşünüyoru m öleceğim gibi hissediyorum dedi bittim.
Allah gecinden versin
Töbe yarabbi nasıl üzülmüşsündür kuzum kıyamam
Rabbim analrımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Biz 1 şubatta kayınpederimi kaybettik
Eşim halen toparlayamadı
Herşeyi bilen Allah elbette yapcak bişey yok verende O alanda...
Anneciğinin psikoljisi biraz kötü sanki sen güldürmeye çalış bebem
Aminnn sağol kuzumKuzummm benimmmm canim kardesim ALLAHIm korusunnn melegini acil sifalar versinnn ssaglikli bisekilde ALLAH basindan eksik etmesin anneni bitanem dualarimz annenle canim kardesim
Aminnn sağol kuzum
İyiyim canim seni sormali :) ben öbür hafta yapacagim kilo bildirimimi cankuş tartilabilecegim bi yer yok diyetisyende haftaya gelecekmis
Evet kuzum,kimseye haber verdirmedi yaninda ben kalacagim zaten,netten biraz bakayim dedimde kotu şeyler yazmislar ya anneme söylemedim bendeKuzum hep destekle kuzum benim oldu mu hep yaninda ol dogal olarak amaliyattan Dolayi uzgundur
Evet kuzum,kimseye haber verdirmedi yaninda ben kalacagim zaten,netten biraz bakayim dedimde kotu şeyler yazmislar ya anneme söylemedim bende
Tamam kuşum inşallah iyi olacak,sağol kuzucumBak kuzum sen güçlü ol ki annecigine destek veresin aklina kotu bisi getrme oldumu bitanem guzel dusenelim guzel olsun
Tamam kuşum inşallah iyi olacak,sağol kuzucum
Canim benim mesajlarini yeni okudum Allahim sifalar versin kötü seyler getirmeyin akliniza özelliklede sen bitanem ne kadar pozitif olur yüzün gülerse annende o kadar iyi olur anliyorum seni pek mümkün olmuyor ama onun daha cabuk iyilesmesi icin bunu yapmalisin. Allahim tekrardan acil sifalar versinTamam kuşum inşallah iyi olacak,sağol kuzucum
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimDualarim annenle kuzum ALLAHIM şifalar versin hemen iyilessin INŞALLAH kardesim bizide haberdar et oldumu