Esim ve kendi adima imzaladim cankus insallah işe yarar..Atacaginiz, arkadaslariniza haber verip onlarin da atacagi bir imza, Ekin gibi hasta olan Turkiye'deki diger MPS hastasi cocuklarin ilac masrafini devletin karsilamasini saglayabilir. Onlar ve aileleri icin bir umut olabilir.
Lütfen imzalar misiniz??
Ekin, MPS 4A hastasi ve babasi yavrusu icin bir imza kampanyasi baslatmis.
Kampanyanin sonuclanmasi icin daha 4bin küsür imzaya ihtiyac var.
Lütfen yavrusu icin her seyi yapan bu yurekli adama destek olalim.
Allah, Ekin'inizi size bagislasin Şahin bey..
https://www.change.org/p/devletilac...yor-daha-ne-kadar-bekleyeceğiz-ekineilaçlazım
İnşallah canm ,Allah razı olsunEsim ve kendi adima imzaladim cankus insallah işe yarar..
Amin canim hepimizdenİnşallah canm ,Allah razı olsun
merhabalar kuzucuklarrr
ben bugün 15.30 sade türk kahvemin yanında kaçamak yaptım
ve minicik parça bitter yedim
yemesemiydim sizceohhhhh yedim iyi yaptımmmm
süper cancağızım
hergün kahvemin yanında mini minicikcik parça yiyebilirim o zaman
Atacaginiz, arkadaslariniza haber verip onlarin da atacagi bir imza, Ekin gibi hasta olan Turkiye'deki diger MPS hastasi cocuklarin ilac masrafini devletin karsilamasini saglayabilir. Onlar ve aileleri icin bir umut olabilir.
Lütfen imzalar misiniz??
Ekin, MPS 4A hastasi ve babasi yavrusu icin bir imza kampanyasi baslatmis.
Kampanyanin sonuclanmasi icin daha 4bin küsür imzaya ihtiyac var.
Lütfen yavrusu icin her seyi yapan bu yurekli adama destek olalim.
Allah, Ekin'inizi size bagislasin Şahin bey..
https://www.change.org/p/devletilac...yor-daha-ne-kadar-bekleyeceğiz-ekineilaçlazım
Canım merak etme ben bu gidişle herkesi mezun ederim. Bende bu iştah olduktan sonra kolay kolay bi yere gidemem istanbuldan geliyim daha senin düğününü yapacaz canım
Minicikten nolcak hemde bitter ben söylimde içiniz rahat etsin kadayıflı şekerpare yedim baya büyüktü cuma yaklaşınca bana bi iştah geliyor
inşaallah :)
ben 62 olsam aneeem benim koca şaşkına döner..
ben de dahil tüm herkes..
millet o kadar alıştı ki balık etli tombik oluşumaa 60 ne deemek 70 olsam şok :))
sağlıklı olmak istiyorummmm
Sayfaların maşallahı var uçmuş gitmiş bu hafta iyi başladım yememe de dikkat ediyorum sporda yapıyorum bantta iyi ter atıyorum umarım cuma 1. Olurummm
K ahvaltim
1/2 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
2 parça sucuk
1 dilim ekmek
Öğle
detoks çorba
Aksam
detoks çorba
dayanamadım 1 parça tavuk yedim
Spor
45 dk trambolin