82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

10gun diyen var korkmustm sagol tatlIm :KK66: gecmis olsun sanada kuzum INSALLAH buluruz diyelim bide ben nereye koydugumu bilmiorum bide pembeydi kuzum yaa cuzdann tovbee nerede yaa evi bi aradim bi taradim :KK43:
Aaa seninki evdede olabilir yani. İnş bulursun canım.
Gerçi tam bilmiyorum ben canım. ben bikere daha kaybetmiştim. Hemen çıkarttırdıgımı hatırlıyorum.

Sagol bitanem
Kuzum kredi kartm dedigim hani atriliyor o icnde para yoktu ya evdemi bilmiyorum ama calinmadi kuzumda kaybettim bildign oyy:KK43: nufus cuzdanim vardi bide kredi karti vardi ama hic icnde para yoktu maas gunumdu degildi ALLAHtan :KK66:cuzdsnmda pembeydi ya kuzu kocaman cüzdan yok :KK43:

Canim hic ummadigin yerden cikar belki hic belli olmaz bazen gözümüzün önündekini bile göremiyoruz insallah öyledir. Sevindim kartinda para olmadigina ben kartimi kaybetmistim ve 4bin liranin kurusuna kadar harcanmisti haberimde banka beni arayip limitinizi yükseltelim deyince olmustu vede bunu yapan yine benim hemcinsimdi lanet olsun :KK11:

Sabah
  • 1 dilim tahil ekmek
  • az peynir
  • 2 zeytin

Öğlen

• 1kase Mercimek corbasi
  • bi dilim ekmek
  • 2 enek kasigi yogurt
Aksam
  • Tavuk mantar sote (3 yemek kasigi)
  • 2 dilim tahil ekmek ekmek
  • 1 bardak ayran
Spor
  • 5500 adim yuruyus yaptım
  • 200 adet ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5

Aaa seninki evdede olabilir yani. İnş bulursun canım.
Gerçi tam bilmiyorum ben canım. ben bikere daha kaybetmiştim. Hemen çıkarttırdıgımı hatırlıyorum.

Varya evinoyle cok aradim ki :KK66: evdede olablr ama evi ararken 1ooo adim.atmisim:KK66: INŞALLAH canim cok sagoll eve daha yine bakacam artiko_O

mkble mkble

AYNEN KUZUM SAGOLASIN bidaha evii dolancam Bakalim
Oyy kuzumm senin durumun daha kotuymus :KK43: cok gecmis olsun :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
1 dilim ekmek
3siyah zeytin 1 yesil zeytin
1ince dilim kaşar
Domates salatalik

Öglen

1 yemek kaşiği kizartma
1yemek kaşiği menemen
1dilim ekmek

Ara: sade türk kahvesi
1tane topkek

Akşam

Bol ekşili salata

Spor
1 saat spor
Bugün cok erken kalktigim icin baska bisey yapamadim cok yogundum
2,5 lt su

[QUOTE="mkble, post: 40111829, member: 662015"gecmis olsu hic ummadigin yerden cikar belki hic belli olmaz bazen gözümüzün önündekini bile göremiyoruz insallah öyledir. Sevindim kartinda para olmadigina ben kartimi kaybetmistim ve 4bin liranin kurusuna kadar harcanmisti haberimde banka beni arayip limitinizi yükseltelim deyince olmustu vede bunu yapan yine benim hemcinsimdi lanet olsun :KK11:

AYNEN KUZUM SAGOLASIN bidaha evii dolancam Bakalim
Oyy kuzumm senin durumun daha kotuymus :KK43: cok gecmis olsun :KK43:[/QUOTE]
Sagol canim Allah'im kötü insanlarla karsilastirmasin yeter . İyi yaparsin canim

Sabah
1 dilim ekmek
1ince dilim kaşar
Domates salatalik

Öglen

1 yemek kaşiği kizartma
1yemek kaşiği menemen
1dilim ekmek

1tane topkek

Akşam

Bol ekşili salata

Spor
1 saat spor
2,5 lt su

Guzel menu güzellik :KK66:

bugun arkadasimla disari ciktik. Su an cok mutluyum cunku irademe hakim oldum :) cok buyuk bir seyi basarmis gibi hissediyorum kendimi. Sadece corba ictim, arkadasin tatlisindan bir catal aldim, Hafta sonu cok kacirdim diye bugun az yedim, zaten acikmadimda hic. Sabah meyve yedim, 1.5 armut yedim cay ictim. Sabah meyve yemek hosuma gitti arada meyve salatasi yiycam sabahlari. zaten 9-10 gibi kahvalti yapiyorum. Oglende 12 ye diyorum.

Günaydınnnnnn
İkizim kartin hesap hareketlerini kontrol et yine de. Ne olur ne olmaz. Evde butun cantalarina baktin mi?
Ben bu sabah 3 dilim etimek,1 yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 fincan süt ile yaptim kahvaltimi.
Oglene corba, semizotu, yogurt var.
İkindide guzel bir ara ogun yaparsam aksam yogurtla geçiştiriyorum :KK8:
Aksam 7den sonra hicbir sey yemiyorum.
Ama bugün tart yapmayi dusunuyorum, k.valideleri cagirirsam diye:KK17:

Kizlar ya ozel ders verdigim cocuk hasta, bugun ben de hapsirip duruyorum :KK17: hasta olmak istemiyorum :KK20:

bugun arkadasimla disari ciktik. Su an cok mutluyum cunku irademe hakim oldum :) cok buyuk bir seyi basarmis gibi hissediyorum kendimi. Sadece corba ictim, arkadasin tatlisindan bir catal aldim, Hafta sonu cok kacirdim diye bugun az yedim, zaten acikmadimda hic. Sabah meyve yedim, 1.5 armut yedim cay ictim. Sabah meyve yemek hosuma gitti arada meyve salatasi yiycam sabahlari. zaten 9-10 gibi kahvalti yapiyorum. Oglende 12 ye diyorum.
Tebrik ederim canim. Tabi ki buyuk bir sey basardin, eskiden olsa aklimiza geleni yemiyor muyduk?
İrademize sahip cikmak en buyuk basari hem de bunu iç denetimle yapiyoruz:KK9:

Sabah
1 dilim ekmek
1ince dilim kaşar
Domates salatalik

Öglen

1 yemek kaşiği kizartma
1yemek kaşiği menemen
1dilim ekmek

1tane topkek

Akşam

Bol ekşili salata

Spor
1 saat spor
2,5 lt su
Daha ne yapacaksin canim masallah sporun da var menun de hafif. Menemeni biraz daha fazla alsaydin protein açısından yukselirdi menun. Kizartmanin tadina bakmişsin, cok iyi.

Günaydın kızlar
size birşey danışmak istiyorum
çocuklar trambolin istiyor zayıflamak içinde kullananlar varmış aklıma yattı ama çok çeşit var trambolinlerle ilgili bilgisi olan varmı bugün sipariş vermek istiyorum

Birde yagmurcum onerdigin kitapları eşim kütüphaneye baktı bulamamış
bu kitapları almis
20150324_083952.jpg
ama hic hosuma gitmediler devam etmedim
daha sonra fuardada bulamadim
enson esim bu
20150324_084011.jpg

romani getirdi
ben birde internetten indirdigim bir kitabi okuyorum
ben mazeretliyken kitaplara cok yoneliyorum diger gunler zaten hatimlerim oluyor

Okuyan varmi aranizda bu kitabi merak ettim

Geldimi kahven tatlim tadi nasil :KK66:

Evet geldi canım
tadında hiçbir sıkıntı aşamadım
ne çayda ne kahvede hiç acı tat yok :KK49:
ben zaten normal kahveyi severim türk kahvesini de sade içerim
türk kahvesinin acısının yarısının yarısı bile değil bence:eek:
ve bombaya hazır ol:KK70:
dünden bugüne gitti 800 gr
şok oldum sabah :confused::KK39:

Birde yagmurcum onerdigin kitapları eşim kütüphaneye baktı bulamamış
bu kitapları almis
Eki Görüntüle 1466657
ama hic hosuma gitmediler devam etmedim
daha sonra fuardada bulamadim
enson esim bu
Eki Görüntüle 1466658
romani getirdi
ben birde internetten indirdigim bir kitabi okuyorum
ben mazeretliyken kitaplara cok yoneliyorum diger gunler zaten hatimlerim oluyor

Okuyan varmi aranizda bu kitabi merak ettim

MaşaAllah sana canım
Günaydın:KK9:

X