Ay tesekkur ederimMenunu begendim hosuma gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tesekkur ederimMenunu begendim hosuma gitti
Aldim onu canim ama bana biraz cocuk kitabi gibi geldi yarida biraktim :)
Of bu ne tok insani aciktirdin bak şimdi afiyet olsunEki Görüntüle 1451451 Aksam yemeğim :)
Çooookk güzel canim tavsiye ederim. Metabolizma acisindanda müthis :) bak bu kadar az yememe ragmen afedersin canim ama hergün düzenli cikariyor beniSuper kuzumm musli guzel mi
kimse yok galiba size bir itirafta bulunucam, ben her gun tartiliyorum cok yemiyorum ama uc gun once 1.2 kilo eksik ciktim bugunkine gore, hergun kilo aliyor gozukuyorum nedense. Yapmicam bidaha, cumaya kadar tartilmicam.
Çooookk güzel canim tavsiye ederim. Metabolizma acisindanda müthis :) bak bu kadar az yememe ragmen afedersin canim ama hergün düzenli cikariyor beni
Ama cok guzel kokuyor
canim stephen kingn ates yolu
kemik torbasi
sah mat onun yazari aklmdaudi unuttum
en sevdgm kitap mutlaka okunmali
ismi ucurrma avcisi kitabi aglayarak btrdm superdi
hayrola kuzumBen de bugun cok istahsizim kendime şaştim yani. 4 tahil, 3 sut, 2 et, 1 meyve hakkimi kullandim. 1 tahil, 1 et ve 2 meyve yemedim. Bugun beni sinirlendiren seyler oldu ve ilk defa stres iştahimi kapatti uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim
Uçurtma avcisi cok dikkatimi cekiyordu sende bunu söylüyorsan en kisa zamanda alirim artik
Raporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama )
Ara
Süt
Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie
Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik
Hemeeeennn :)Bi tabakda bana yolla
Suclu sucunu itiraf etmis ne ceza verelim acaba yoksa bu seferlik affedelim mi
Hoşgeldin sefa geldinGeldimmmmmmm
Hoşgeldin sefa geldin
Oh iyi yapmissin balım bnde özledim topik topik aradım seniKuuzm isten sonra bugun gezdim geldim aksam yemegimi yedimmm hemen buraya geldimm sizi ozledim valla