- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Tadi nasil bende bugun ara ogun olarak yicem
Kötü bi tadi yok gönül rahatligiyla yiyebilirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadi nasil bende bugun ara ogun olarak yicem
Sag ol kuzum hos bulduk gercekten de...
Yaa demek corumda olacaksiniz. Ben de ankaradayim, yakinlasicaz biraz hayirlisi olsun canim, orada ev kurma işlerine basladiniz mi? Ben cok seviyorum dugun hazirligini yaa, cok eglenceli zamanlar. Keske yakin olsaydik sana yardim etmek isterdim.
Gercekten de 90'ı teget gectim canim, onu da gorseydim belki iyice duyarsizlasirdim bilemiyorum... Normalde bu kiloma bile fekaket gozuyle bakmam gerekirdi...
Aaa bende Ankaraliyim vede bu sene taşınma ihtimalim var :)
Aa demek ankaralisin canim, ben buraya ist.dan geldim, o yuzden biraz sıkılıyorum: s
Hayirlisi olsun canim. Buraya gelirsen haberlesirizBende kayserideyim burada büyüdüm ama hic sevmiyorum eşim burali ama oda pek sevmiyor o yüzden ya ankara yada antalyaya tasinmayi düsünüyoruz
Tabi ki canim zaten memleket oldugu icin cok sık geliyoruzHayirlisi olsun canim. Buraya gelirsen haberlesiriz
Bugunku menum
Kahvaltı
Eki Görüntüle 1451241
mercimekli yumurta YYarısını yedim
yarım domates
1 çatal peynir
Oglen
Eki Görüntüle 1451239
corba
salatadan 2 kasik
1 dilim kivi
1dilim armut
Ara
yarım kete
Aksam
Eki Görüntüle 1451240
ispanak yemegi
4 kasik salata
2 kasik mercimek salatasi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
3lt su
1 saat spor
Kizlar ben artik ekmek yemiyorum canim istemiyor acaba neden aslinda unutuyorum yemeyi
Aslinda karbonhidrati ekmekten olmasada yemeklerden aliyoruz eskiden bu mide nasil dayaniyormus o kadar yemegeAfiyet olsun canim. Ayni ekmek sorunu bendede var pekte iyi degil galiba. Farkinda olmadan karataya uyuyorum :)
Aslinda karbonhidrati ekmekten olmasada yemeklerden aliyoruz eskiden bu mide nasil dayaniyormus o kadar yemege
Mesela ben bugun kete yedim karbonhidrat deposu
Hergun kosmak, ip atlamak dizlerimiz icin iyi degil. Benim spor hocasi arkadasim vardi o soylemisti. haftada en fazla uc gun demisti.AMIN bitanem cok sagol cok şükür annem iyi peynir sut hep o urunler yemesine dikkat ediyorum. butun sevdiklerimiz annelerimiz babalarimiz hep saglikli baslarimzda olsunlar INŞALLAH ALLAH korusun hepimizi ve sevdklermizi
cok gecmis olsun ablacim bende ellerinden operim INŞALLAH biran evel iyilesir
aynen kuzum ip atlamak bacago agriityor ama kemikleri guclendriomus kuzum spor hocasi söylemişti haftada 3 kez atla dedi bana hergun atlama dedi