- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde ilk basta oyleydim üzülme kuzu bazen ödem olur sudan şişkinlik olur çok cikarsin ertesi gün birden eksilirkimse yok galiba size bir itirafta bulunucam, ben her gun tartiliyorum cok yemiyorum ama uc gun once 1.2 kilo eksik ciktim bugunkine gore, hergun kilo aliyor gozukuyorum nedense. Yapmicam bidaha, cumaya kadar tartilmicam.
Aklından bir sayı tutHanimlar size birsey sormak istiyorum.. Bana önerebileceginiz kitap, roman, gelisim kitaplari ne olursa artik önerebileceginiz biseyler var mi acaba? Böyle bi solukta okuyabilecegim :) elimdeki bütün kitaplari tükettim kitapcilardan boş cikmak istemiyorum
Aklından bir sayı tut
Senden önce ben
Cehennem
Elif gibi sevmek
Gözlerini sımsıkı kapat
Aklima ilk gelenler bunlar hatirladikca yazarim canm
Suclu sucunu itiraf etmis ne ceza verelim acaba yoksa bu seferlik affedelim mikimse yok galiba size bir itirafta bulunucam, ben her gun tartiliyorum cok yemiyorum ama uc gun once 1.2 kilo eksik ciktim bugunkine gore, hergun kilo aliyor gozukuyorum nedense. Yapmicam bidaha, cumaya kadar tartilmicam.
Canim ankaraya gelecek misin? Haber verirsin o zaman, cok sevindim.
Ben de markete gidecegim kizlar, opuyorum sizi, gorusuruz
Menunu begendim hosuma gittiay__060 .!.:Raporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama )
Ara
Süt
Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie
Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik
[/QUOTE]@zayiflicammm
Canim ben tarife ek mantidan kalan 1 kasik kiymayi kattim ama hic yag kullanmadim biraz domates maydanoz ekledim 1 yumurta kırdım kabak böreği kadar lezzetli değildi ama fena da değildi bence kahvaltı değilde aksam yemeği olarak yense daha iyi olur gibi geldi resmi aksam paylasirim
Kızlar bir dönem dukan diyetini denemiş birisi olarak (her ne kadar zararlı olsa da denemeyin derim) fazlasıyla faydasını gördüm, dukan diyeti yemek tariflerinden faydalanmanızı tavsiye ederim. Az yiyerek aç kalarak kısa süreli zayıflarsınız sadece... Ne kadar çok öğün yerseniz o kadar faydalı sizler için, amaç mideyi gireni sindirerek vücudu çalıştırmak.
Bu nedenle birbirinden lezzetli dukan tariflerini deneyin ama dukan diyeti yapmayın
ÖDEM ATAN YEŞİL İKSİR TARİFİ İÇİN:
MALZEMELER: 4 su bardağı su, 1 tane yeşil elma, yarım demet maydanoz, Yarım yemek kaşığı yeşil çay, birkaç dal yeşil nane, 1 adet limon suyu
YAPILIŞI : Elma ve suyu bir tencerede kaynatın ve sonrasında içine diğer malzemeleri de ilave ederek demlenmesini bekleyin ve süzün, içine bir adet çubuk tarçın ilave ederek için. Afiyet olsun..
NOT:Ne aç ne tok ara öğünlerde tüketebilirsiniz. Gün aşırı yapılabilir. Hiçbir zararı yok metabolizmayı hızlandırır, C vitamini açısından zengin ve ödem atıcı bir tariftir. Günde 2 ila 4 bardak içilebilir.
Alinti, Ayça Kaya'dan
Hanimlar size birsey sormak istiyorum.. Bana önerebileceginiz kitap, roman, gelisim kitaplari ne olursa artik önerebileceginiz biseyler var mi acaba? Böyle bi solukta okuyabilecegim :) elimdeki bütün kitaplari tükettim kitapcilardan boş cikmak istemiyorum
Bugunku menum
Kahvaltı
Eki Görüntüle 1451241
mercimekli yumurta YYarısını yedim
yarım domates
1 çatal peynir
Oglen
Eki Görüntüle 1451239
corba
salatadan 2 kasik
1 dilim kivi
1dilim armut
Ara
yarım kete
Aksam
Eki Görüntüle 1451237
ispanak yemegi
4 kasik salata
2 kasik mercimek salatasi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
3lt su
1 saat spor
Kizlar ben artik ekmek yemiyorum canim istemiyor acaba neden aslinda unutuyorum yemeyi
Papatya kokulu hikayeler
Menümü paylasayim
Sabah: müsli
Öglen canim pek bisey istemedi 1kücük elma ve tam diyetlik minicik muzlar aldim 1 tanede ondan yedim
Aksam: etli pirasa yemegi
Bol yesillikli salata
2,5lt su
1 saat yürüyüs
Yatmadan 1portakal yiyebilirim