- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Oy kuzucum benim geldimmm
Günaydın balm dun geç uyudumda biraz ondan erken uyanamadim
Ooo kimler gelmisssss hosgeldin adasim nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzucum benim geldimmm
Günaydın balm dun geç uyudumda biraz ondan erken uyanamadim
iyiymis, benimki bu sabah basladi yanyana olunca oyle derler ya ahahahHepimiz ayni andami regl oluyoruz
Yaa yogurdu ben de yapiyorum ama peyniri pek bilmiyorum, bize de ogretir misin
iyiymis, benimki bu sabah basladi yanyana olunca oyle derler ya ahahah
Sag ol canim benim annem ve babam rahmetli oldu, cumlesinin mekani cennet olsun canim.Benim aneminde kemik erimesi riski vardida kuzum guzel beslenmesi lazim INŞALLAH sorun cikmaz kuzum cok gecmis olsun ALLAH sifa versin ilacini peynirin sutu ihmal etmesin melegin
Hosbuldum birtanem iyiyim hamd olsun sen naslsinOoo kimler gelmisssss hosgeldin adasim nasılsın
Sag ol canim benim annem ve babam rahmetli oldu, cumlesinin mekani cennet olsun canim.
Hosbuldum birtanem iyiyim hamd olsun sen naslsin
Amin canim, estagfirullah, nereden bileceksin canim benim.Özür dilerim kuzum bilmiyordum ALLAH rahmet eylesin bitanem
Evet canm ya bu hafta çok merak ediyorum kilolariBende cok sukur iyiyim kuzum cumaya az kaldiii kuzuuuu
Evet canm ya bu hafta çok merak ediyorum kilolari
Un kepeklide olur
su
tuz
Hamur yogur
Kiyma
bol soğan
bol biber
bol domates
1 kaşık salça
maydanoz
baharat yogur
Hamuru bezelere ayir biraz dinlendir
Lahmacun gibi ince aç ic harcı içine sur tavada pisir
Hamur ince sebze çok kalorisi az çok lezzetli
ben arada yapiyorum çocuklarda bayiliyor
Amin canim, estagfirullah, nereden bileceksin canim benim.
İkinci cuman mi balmKuzuu ben takima daha giremedim dimii ya
Ben sut eksimisse degerlendirmek icin yapiyorum sutu tencereye koy kaynayinca icine cok az sirke koy 1dk kaynat kapagini kapat 5dk beklesin bir suzgec veya torbaya cikar tuzla ustune agirlik koy zok zevkli oluyor yapmasi buyuk kizim bayiliyor taze peynire[/QUOTE][QUO39879551, member: 661921"]Bende peynrii blmiyorum