- 5 Mayıs 2020
- 12.747
- 39.486
Atlet içe giyilmiyor mu yav hayır desen inanırım şuano içe giyilmior joyz sende cahıl olma ben gibi
direk giy çık
ingilizce cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlet içe giyilmiyor mu yav hayır desen inanırım şuano içe giyilmior joyz sende cahıl olma ben gibi
direk giy çık
ingilizce cnm
Giy yavrumben seni yerine giyinirim üzülme
KandiriyorAtlet içe giyilmiyor mu yav hayır desen inanırım şuan
pfff işte ilk zamanda antepetn ev alacan orda yaşıacan bascan paraları leylayaAntep’in taşı toprağı altın biliyorsun burada her şey pahalı.
croptaydık biz sen onları yazarkenAtlet içe giyilmiyor mu yav hayır desen inanırım şuan
Bayılırım en sevdiğim hatta,dışrdada giyiyorum rahat oluyor.şort aylavyu
Aslında alışsan çok rahat edersin giymeside rahat oluyor.Disarda şort giymem şekerciğim, kot üstü basic tshirt hep
Bi dk ben atlette kalmışım noluyooDirek giyiyion onu çıkıyon dışarıya
Bizim karşıda 4+1 evler 7,5 milyondu demin JOYz ‘a gösterdim. Nereye para basıyonpfff işte ilk zamanda antepetn ev alacan orda yaşıacan bascan paraları leylaya
croptaydık biz sen onları yazarken
Hiç alışmamisimdeniz dışında hiç giydiğimi hatirlamamBayılırım en sevdiğim hatta,dışrdada giyiyorum rahat oluyor.
Aslında alışsan çok rahat edersin giymeside rahat oluyor.
Direk bluz olarak düşünn onu giy ve çıkAtlet içe giyilmiyor mu yav hayır desen inanırım şuan
ilk başlarda edm kızBizim karşıda 4+1 evler 7,5 milyondu demin JOYz ‘a gösterdim. Nereye para basıyon
Bende bir kaç yıldır giyiyorum alıştım artık çok rahat oluyor.Hiç alışmamisimdeniz dışında hiç giydiğimi hatirlamam
Kıran girsin hepsineilk başlarda edm kız
şimdilerde değil..
7,5 ne la... altınmı yumurtluo vay şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nweysem
hanım abla enişte cok şanslı ben bütün bu konuşmalardan bunu çıkardımDirek bluz olarak düşünn onu giy ve çık
Evde sürekli, sporcu sütyeni ve şortmisBende bir kaç yıldır giyiyorum alıştım artık çok rahat oluyor.
Bi dk ben atlette kalmışım noluyoo
Yakışan giysin,bazıları çok fena
Buldu ben gibi çatlağı napsın adam yani sjksjksjkhanım abla enişte cok şanslı ben bütün bu konuşmalardan bunu çıkardım
giy çık noni noni noni
Evde öyle zaten acayip rahat oluyor.Evde sürekli, sporcu sütyeni ve şortmis
Aynen bazıları cidden güzel olmuyor.Yakışan giysin,bazıları çok fena
Koca yaz yarı çıplak geçtiBuldu ben gibi çatlağı napsın adam yani sjksjksjk
Evde öyle zaten acayip rahat oluyor.