- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
ABV onların15 yaşa çalışmışlar sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ABV onların15 yaşa çalışmışlar sadece
Sırrımız geçenlerde KK’da açığa çıktı görmüşsündür. Başka bir yol bulmak lazım para toplamak için, ifşa olduk sjsjsjjsjYatacak yeriniz yok
tmm o tarz bizdede varda çarşıda bazarda giymios hanım ablaSahi atlet nedir yahuuuuuu
Aynennnn
Göbek gözükecek illa bendede var crop kadar olmasada
Giyen giysin ,ben gidemem isteyen çıplak gezsin ,ama ben normal ,basit tshirt bulabileyimjennam kaç kaç şimdi giyen vardır dayak yemiek
Bazılarına yakışıyor crop giyim.yoo benm kuzenim 36 yaşınad
basacan taytı giyecen tshirti geçircen sneakerları oh misGiyen giysin ,ben gidemem isteyen çıplak gezsin ,ama ben normal ,basit tshirt bulabileyim
Ben de herhangi içe giyilen bir şey asla giyememAsla giyemem
Keşkem alsalar elimden razıyım ben az derse. Branşı ne?kız yazık benm kocam dilenci gibi ek ders dilenioda yok ama
hayrına senin dersleri ver
benmki hakikaten satar o kağıtları
Şortu çok severim bende bu yaz sürekli giydim dizden 1 karış yukardydı hatta,ayakta parmak arası terliğim filan.tmm o tarz bizdede varda çarşıda bazarda giymios hanım abla
tatillerde giyerim ben
totomda açık olsa umursamam
ama gündelikte giyinemem
ama giyenede saygı duyarım
benmki isim bilmeme cahilliği.. sen nasıl sütyen dersin die bi bağırdı kuzenim
crop o crop dedi
cahillik
o içe giyilmior joyz sende cahıl olma ben gibiBen de herhangi içe giyilen bir şey asla giyemem
ingilizce cnmKeşkem alsalar elimden razıyım ben az derse. Branşı ne?
Şort filan giyermisin şekercim,üstüne basic bir tshört mesela harika oluyor.Giyen giysin ,ben gidemem isteyen çıplak gezsin ,ama ben normal ,basit tshirt bulabileyim
Aynıymışız bebişimBen de herhangi içe giyilen bir şey asla giyemem
şort aylavyuŞort filan giyermisin şekercim,üstüne basic bir tshört mesela harika oluyor.
Oooo merkezde olsa özel dersin anasını ağlatırdı. Saati 400 lira olmuş. Gidip gelse bile olur.o içe giyilmior joyz sende cahıl olma ben gibi
direk giy çık
ingilizce cnm
Disarda şort giymem şekerciğim, kot üstü basic tshirt hepŞort filan giyermisin şekercim,üstüne basic bir tshört mesela harika oluyor.
bak demek doğruymuş kuzenm 250-300 demiştiOooo merkezde olsa özel dersin anasını ağlatırdı. Saati 400 lira olmuş. Gidip gelse bile olur.
Direk giyiyion onu çıkıyon dışarıyaBen de herhangi içe giyilen bir şey asla giyemem
ben seni yerine giyinirim üzülmeDisarda şort giymem şekerciğim, kot üstü basic tshirt hep
Antep’in taşı toprağı altın biliyorsun burada her şey pahalı.bak demek doğruymuş kuzenm 250-300 demişti
bizim burda özel dersler 150 felan