- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Sohbette şahaneGel nevoşum, çayı da demledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sohbette şahaneGel nevoşum, çayı da demledim
Hiç hatırlamıyorum. O ara hamileydim ya katılmadım galibaEmin misin çorba, tatlı ve makarnaya katılmıştı
Ne güzel olurdu. Baloncuğu çekiştirirdikSohbette şahane
Olabilir canımHiç hatırlamıyorum. O ara hamileydim ya katılmadım galiba
Jenna16 da gelsin
GeldimmmJenna16 da gelsin
OyyyJennoşa bulaşma iğnemi çıkartırım yoksa bam bam olursun
Makarna mi gidip bakayımEmin misin çorba, tatlı ve makarnaya katılmıştı
Gelin gibi süslemiştiMakarna mi gidip bakayım
2014 tekini gördüm önceden yarışmacı röportajı mi oluyorduGelin gibi süslemişti
Sahi yarışmışızBak beraber yarışmışsınızÇorbalar - Yöresel Çorba Tarifleri II
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Yok 2019 olması lazım. Evet yapıyordum2014 tekini gördüm önceden yarışmacı röportajı mi oluyordu
2014 tekini gördüm önceden yarışmacı röportajı mi oluyordu
Vallahi süper sunum yapmış. Şimdi bile o seviyeye gelemeyen varJenna16 makarna pastası istiorum ama etsiz
Vaaay ellerine sağlık harika olmuşMakarnalar - Makarna Pastası -Pastavilla Makarna Sponsorluğunda
Herkese selam :)Bu kez ilk defa denediğim ve herkesin çok beğendiği bir tarifle geldim Hoppa MAKARNA PASTASI : Malzemeler: 1 paket (500 gram)Rigatoni makarna Su Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi İÇ HARÇ MALZEMELERİ: 3 kaşık sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 400 gram kıyma 2 diş sarımsak 1 adet...www.kadinlarkulubu.com