Sohbette şahaneGel nevoşum, çayı da demledim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohbette şahaneGel nevoşum, çayı da demledim![]()
![]()
Hiç hatırlamıyorum. O ara hamileydim yaEmin misin çorba, tatlı ve makarnaya katılmıştı
Olabilir canımHiç hatırlamıyorum. O ara hamileydim yakatılmadım galiba
Geldimmm
OyyyJennoşa bulaşma iğnemi çıkartırım yoksa bam bam olursun![]()
![]()
Makarna mi gidip bakayımEmin misin çorba, tatlı ve makarnaya katılmıştı
Gelin gibi süslemiştiMakarna mi gidip bakayım![]()
2014 tekini gördümGelin gibi süslemişti![]()
Sahi yarışmışızBak beraber yarışmışsınızÇorbalar - Yöresel Çorba Tarifleri II
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
![]()
Yok 2019 olması lazım. Evet yapıyordum2014 tekini gördümönceden yarışmacı röportajı mi oluyordu
![]()
2014 tekini gördümönceden yarışmacı röportajı mi oluyordu
![]()
Vallahi süper sunum yapmış.
Vaaay ellerine sağlık harika olmuşMakarnalar - Makarna Pastası -Pastavilla Makarna Sponsorluğunda
Herkese selam :)Bu kez ilk defa denediğim ve herkesin çok beğendiği bir tarifle geldim Hoppa MAKARNA PASTASI : Malzemeler: 1 paket (500 gram)Rigatoni makarna Su Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi İÇ HARÇ MALZEMELERİ: 3 kaşık sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 400 gram kıyma 2 diş sarımsak 1 adet...www.kadinlarkulubu.com