Senin o kadarına da ihtiyacın yok nevoş şimdi doğruya doğruBelediye Başkanına mı çıksam
Zaten tarifim ilklerde olmaz ama ben güzel sunacağım inşallahSenin o kadarına da ihtiyacın yok nevoş şimdi doğruya doğruher türlü sunarsın
Evet çok güzel bir kategori olacakZaten tarifim ilklerde olmaz ama ben güzel sunacağım inşallah
Biz zaten sizinle anlaştık bana destek için hepiniz bu garip isimli tarifleri yapacaksınız. Destek olan herkese çok teşekkür ederim
Bana verebilirsin.nasıl yok
ben kime oy vercem elim alışmıştı sana
A anastasia2020 ye içli köfteyi yarışma sayesinde ilk defa nasıl yaptığını anlatsanaYakşamlar
Evet fena gaza geldim yaptım, onların sayesinde de 1. Oldum hahahahaha daha ne diyimA anastasia2020 ye içli köfteyi yarışma sayesinde ilk defa nasıl yaptığını anlatsana
Biraz gaza ihtiyacı var
Arada bir gaza getirmek iyi oluyorEvet fena gaza geldim yaptım, onların sayesinde de 1. Oldum hahahahaha daha ne diyim
Perişkodan haber var mı nevoşSenin kadar cesaretli değil
Hayır canım arada mesajlaşıyoruz.Perişkodan haber var mı nevoş
Neti anca derslere yetiyordurHayır canım arada mesajlaşıyoruz.
Allah yardımcısı olsunNeti anca derslere yetiyordur
Amin canımAllah yardımcısı olsun
Dur ben yine yapayım sunuma sarma içli köfte koymam gereken durumlar varSenin kadar cesaretli değil
Onu getireyim derken ben gaza geldim yine ay noluyooArada bir gaza getirmek iyi oluyor
Tabi canım yanına çiğ köfte ve mantıda yapDur ben yine yapayım sunuma sarma içli köfte koymam gereken durumlar var
Onu getireyim derken ben gaza geldim yine ay noluyoo
Yok kız onlar yemeğimle uyumlu değil gibiTabi canım yanına çiğ köfte ve mantıda yapFındık lahmacuna yakışır
Evet yapayım dimiNe uyar sarma mı