- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Kediler disari cikmiyorlarki ama mustakil olsa nolcakBize kimse demiyor demiiiiii askoooo diye
Evde istemiyor hiç,ancak müstakil ev olursa yes yes diyecekmiş
zaten senin olsun biz istemiorus artık onu
Haftaya sinavim var ondan sonra görün hemsire ruzgariniÖnce tarifi görelim
Nedenzaten senin olsun biz istemiorus artık onu
Hadi inşallahHaftaya sinavim var ondan sonra görün hemsire ruzgarini
KpssHadi inşallah
Ne sınavı canımSen hemşire misin cidden
Bahçede beslemek için,aslında köpek almak hayalimde o zaman müstakil olursa olur,daha önce evde besledim 2 yıl hayatımı karartmıştı.Kediler disari cikmiyorlarki ama mustakil olsa nolcakama biz benimkini disaridan topluyoruz o ayri ama genelde korkuyorlar
Hacettepe hemşireliği kaçırdım bende puanla,çok güzel bir meslek.Kpssparamediğim onceden cok bilinmiyordu o yuzden hemsireyim diyordum simdi herkes paramedik olmus
Yakın zamanda ilk yardım dersi aldım ondan biraz biliyorumKpssparamediğim onceden cok bilinmiyordu o yuzden hemsireyim diyordum simdi herkes paramedik olmus
Aaa o kadar manyakti diyorsunBahçede beslemek için,aslında köpek almak hayalimde o zaman müstakil olursa olur,daha önce evde besledim 2 yıl hayatımı karartmıştı.
İngiliz cocker idi,çok yaramazdı birde sonra buraya taşınınca vermek zrunda kaldım.Aaa o kadar manyakti diyorsun
Yaa ciddenmiHacettepe hemşireliği kaçırdım bende puanla,çok güzel bir meslek.
Onceden birine soyleyince parayla ilgili birseymi diyorlardiYakın zamanda ilk yardım dersi aldım ondan biraz biliyorum
Hakkında hayırlısı inşallah olurÇok amin
Kopek kediye gore biraz daha zor gibi geliyor bana, birde benim kiz usludur diger kedilere nazaran ondan favorim kedilerİngiliz cocker idi,çok yaramazdı birde sonra buraya taşınınca vermek zrunda kaldım.
sana kalsn die
Kuzum diyorum sana dabi kerede bana aşkom gnaydın
aşkom hoşgeldin de
piiiiiiiiii
Çok istemiştim olmadı kısmet değilmiş,zor meslek sevilmeden asla yapılmaz bana göre.Yaa ciddenmievet ben cok asigim isime ama artik hic kiymeti kalmadi cok üzülüyorum
Onceden birine soyleyince parayla ilgili birseymi diyorlardiamin nevosum inşallah devlette benimde yerim vardir
Para - medik oluncaYaa ciddenmievet ben cok asigim isime ama artik hic kiymeti kalmadi cok üzülüyorum
Onceden birine soyleyince parayla ilgili birseymi diyorlardiamin nevosum inşallah devlette benimde yerim vardir