- 16 Eylül 2020
- 123
- 322
- 28
Bana bi tarif bul bak arkadas seni dinlememis pisman olmus ben dinlicem bu sefer ( umarimmm)Cidden yarın yapacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bi tarif bul bak arkadas seni dinlememis pisman olmus ben dinlicem bu sefer ( umarimmm)Cidden yarın yapacak mısın
Bir malzemem eksik yarın onu alıcam ama yarın pişirmem, yarın bizim evde balık günüCidden yarın yapacak mısın
Sen bul bana neBana bi tarif bul bak arkadas seni dinlememis pisman olmus ben dinlicem bu sefer ( umarimmm)
Hiç birimizin tarifi güzel değil ki al bir tane Nevoştan yap yaBana bi tarif bul bak arkadas seni dinlememis pisman olmus ben dinlicem bu sefer ( umarimmm)
Olabilir çok beklemeye gerek yokSonraki gün o zaman
E tarif bitti guzel olmayanda yokHiç birimizin tarifi güzel değil ki al bir tane Nevoştan yap ya
Biz de bayıla bayıla almadık ki ilk defa yapıp yiyeceğizBeğenmiyor
Bende tarif bitmez ama sana uymuyorE tarif bitti guzel olmayanda yok
Her kategoride tamam da bu kategoride bitmemiştir yavE tarif bitti guzel olmayanda yok
Sende baya değişiklik varOlabilir çok beklemeye gerek yok
Öğreniyor yavaş yavaşSende baya değişiklik var
Baya gelişme var baksana. Normalde sona doğru yapardıÖğreniyor yavaş yavaş
Yok yaw okudum millet fıstık mistikli tarif almisBiz de bayıla bayıla almadık ki ilk defa yapıp yiyeceğiz
Yok azcik akillandimBende tarif bitmez ama sana uymuyor
Asil bunda bitmis iki defada hic zorlanmadan tarif buldumHer kategoride tamam da bu kategoride bitmemiştir yav
Ben de almıştım işte fıstıklı bi tarif, ondan bahsediyordukYok yaw okudum millet fıstık mistikli tarif almis
Yok azcik akillandim
Asil bunda bitmis iki defada hic zorlanmadan tarif buldum
Yapayım da aralarda kaynamasın zavallı yemekceyizimSende baya değişiklik var
eskiden ilk yapma yarışı oluyordu buralarda hey gidi günlerYapayım da aralarda kaynamasın zavallı yemekceyizim
Görmeden inanmamBaya gelişme var baksana. Normalde sona doğru yapardı