- 21 Kasım 2017
- 27.615
- 120.881
Ekmekleri tost bile yapmış kız. Buna oy vermeyen herkesi kınıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmekleri tost bile yapmış kız. Buna oy vermeyen herkesi kınıyorum.
Bu en son verdigin isteHangisiniSana milyon tarif verdim
Ne ara popüler olmuslar ben hepsini ilk kez duyuyorumHep popüler istiyorNevoş 'ta vermiyor
Guzelden vazgectim yapabilecegim tarzda ariyorum yokkimilerinde olan malzemeyi bile bilmiyorumGüzel tarif alamayacağını kabul et önce. Sonra gerisi gelir.
Ama adı yabancı kimse tadını bile bilmiyor. Sonlarda mıydı
En sevdiğim sunumum bu, hiç biri bunun yerini tutmuyorEkmekleri tost bile yapmış kız. Buna oy vermeyen herkesi kınıyorum.
Benim bilmem yeterliBu en son verdigin iste
Ne ara popüler olmuslar ben hepsini ilk kez duyuyorum
Sozde en nadirlere bakiyorim
Ya iyi oy almıştı sadece birinci olmadı. Yuvalama varken öze kim bakarEkmekleri tost bile yapmış kız. Buna oy vermeyen herkesi kınıyorum.
Evet en büyük hayal kırıklığım ajsksjkssk sahurda baklava yenmez dediler. Ben yiyorum arkadaşım!!!!En sevdiğim sunumum bu, hiç biri bunun yerini tutmuyor
Seninki ne sahur sofrası mı
Yooo değildi herhalde 80 90lardaydı oyu, umarım sonlar değildirAma adı yabancı kimse tadını bile bilmiyor. Sonlarda mıydı
Senin tarife aşığım zatenBu sefer öyle yapacağım.
son yuvalama da bana nasip olduYa iyi oy almıştı sadece birinci olmadı. Yuvalama varken öze kim bakar
Popüler kültürün kölesi olmuş bu KK püüüü yazıklağr olsunYa iyi oy almıştı sadece birinci olmadı. Yuvalama varken öze kim bakar
Bir öz çorbasına göre muhteşem21 tariften 7. Olmuş gayet iyi
Sen bana ayran aşı yap demiştin o zaman hatırlıyorumAynen şimdi vaktım. Tarhana, düğün, ayran aşı, yuvalama, yüksük, lebeniye bunlar önde
ÖğrendimBenim sözümü dinlemeyi öğreneceksin