- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.840
Yavrum nerdesin kim bilir şu an kimlerlesin oooooovvvvvIzabelyaaa seninle mezara beenn
Paket makarnaysa parmağımin ucunu degdirsem yeter iki şık şık bir tık tıkEl açması yasak
Tamam hazırla tarifiniPaket makarnaysa parmağımin ucunu degdirsem yeter iki şık şık bir tık tık
Şarkı bende bittiYavrum nerdesin kim bilir şu an kimlerlesin oooooovvvvv
Mükkel fistanıstanında atta gözünün önündeYavrum nerdesin kim bilir şu an kimlerlesin oooooovvvvv
Konu açılmadan ekleyeyim de adımı tarihe yazsın nevosTamam hazırla tarifini
Ekle tabi bebeyim kesin makarna çünküKonu açılmadan ekleyeyim de adımı tarihe yazsın nevos
Seni hınzır sen kesin liste yaptın şöyle şaşaliEkle tabi bebeyim kesin makarna çünkü
Düşünmem lazımArkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00-22.00 arasında yeni kategorimizin konusu açılacaktır. Katılmak isteyenleri bekliyorum
Duyanlar duymayanlara haber versin
Jenna16
deynepnaz
@C A N O
@Kukrim
ASSOSyal
yasminsay
Margaret Hale
JOYz
@MssPARE
@Msspinkie
@WunderLost
@Migim
@Oriana
@N E S L i
@N e V a
@KaramelDelisi
@Amanita
@Blue_Peri
@Minnosprenses
@Tenceresiz kaldim anne
@pearlshine
@Nau Nau
@Artemissisipi
@Jou
@Hemsirecik
@V3RA
@anastasia2020
Sanmasınlaaar aslaaa beni senden ayrıııHer anın aklimdaaaaa her kıvrimınnnnnnnn
Bugün herkes bu şarkıyı söylesin
Ben tarif seçmede ne zaman başarılı oldum kiSeni hınzır sen kesin liste yaptın şöyle şaşali
Yok kız ben Ezhel’den olanı söyledim, Fevzi Kaan değil. Onu dinleyince doğru bildiğimi de unutuyorum hahahahahhaMükkel fistanıstanında atta gözünün önünde
Bunun aynısını giyeceğum.
Gezenticiğim, hoş geldin fasilleliğeBunun aynısını giyeceğum.
Salçalı makarna benim o zaman, alanı fururumEkle tabi bebeyim kesin makarna çünkü
Hiç hoş bulmadım.Gezenticiğim, hoş geldin fasilleliğe