- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Bence bir katıl,yeni kategori çok güzel, güven banaDiğer yemekler nolacak? Onları yiyemeyecegiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir katıl,yeni kategori çok güzel, güven banaDiğer yemekler nolacak? Onları yiyemeyecegiz.
Şöyle bakarak beni tuzağa düşüremezsin.Tamam ama uğra özleriz
Yo yo yooo tatlı kız,aramıza bir yaren katıldı,biz çok mutluyuzKorkunç.
Bunu becerirse hepsini yaparBence bir katıl,yeni kategori çok güzel, güven bana
TamamŞöyle bakarak beni tuzağa düşüremezsin.
Ben o potansiyeli gördümBunu becerirse hepsini yapar
Satır aralarından biz de nemalanalımBunu becerirse hepsini yapar
Madalyalar hakkında konuşunca eksiliyor ondan pek ses etmek içimden gelmiyor
Bu kategoriyi yapan hepsini yaparSatır aralarından biz de nemalanalım
Kızı bataklığa düşürüp yakalayıp, kesmiş üstüne bir de ağda yapmışsınız. Joyz anlattı.Yo yo yooo tatlı kız,aramıza bir yaren katıldı,biz çok mutluyuz
Burası böyle koordine bi bataklık bebeyim düşmeyegör. Bu tutar, bu keser, bu tüyünü yolar falan
O bizim şakacı şirinimizKızı bataklığa düşürüp yakalayıp, kesmiş üstüne bir de ağda yapmışsınız. Joyz anlattı.
Evet.Hadi ama ,bizi üzecek misin ? Artemissisipi
Abi uygun bir zamanda bakıp liste yapalım. Kimin ne var ne yok.abla deneme yapıyorum kimlerde eski madalya varsa söyleyin geri vereyim yanbi yöresele katılana ayrı bişi yapmak istedim de bazılarında oldu bazılarında olmadı
Abi benim madalyam yokabla deneme yapıyorum kimlerde eski madalya varsa söyleyin geri vereyim yanbi yöresele katılana ayrı bişi yapmak istedim de bazılarında oldu bazılarında olmadı
Zamanında onuda yolduk.Kızı bataklığa düşürüp yakalayıp, kesmiş üstüne bir de ağda yapmışsınız. Joyz anlattı.
Onlar ritüel. Buraya düşen herkese yapılırKızı bataklığa düşürüp yakalayıp, kesmiş üstüne bir de ağda yapmışsınız. Joyz anlattı.
Yıldızımız varAbi benim madalyam yok
Düşmek mecazi korkmayalımOnlar ritüel. Buraya düşen herkese yapılır