- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Ben genelde hani bana hani bana diyenimSen kimsiniz? Tanımamışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde hani bana hani bana diyenimSen kimsiniz? Tanımamışım.
Ben de aşko,buraya gelmesi tesadüf olamazKutusunda büyük hissediyorum
Demezsen küserizSanki kolumda bir el hissediyorum gibi.
Derimdir. Derdimdi tabi. Der.
Çok şükür bugünde kendimize bir kurban buldukBen de aşko,buraya gelmesi tesadüf olamaz
Beni de sen etiketlemiştin dimiZaten katılacak bebisim,hissediyorum ben
Evet,iyi kiiiBeni de sen etiketlemiştin dimi
Yemek yeme yarışması olursa neden olmasın diyorum ama yok diyorlar. Yemeyeceğim yarışmada yemek yapamam.Zaten katılacak bebisim,hissediyorum ben
Korkacak kızÇok şükür bugünde kendimize bir kurban bulduk
Ben yapınca bana gelirsin bende sana gelirimYemek yeme yarışması olursa neden olmasın diyorum ama yok diyorlar. Yemeyeceğim yarışmada yemek yapamam.
Rüyalarım sizi korkutabilir, siz gelmeyin, ben bir uğrarım.Gece rüyana bile girebiliriz
Hemsirecik de öyle düşünüyordu,onu da etiketle buraya getirdim,sonuçYemek yeme yarışması olursa neden olmasın diyorum ama yok diyorlar. Yemeyeceğim yarışmada yemek yapamam.
İyi ki bebişimEvet,iyi kiii
Tamam ama uğra özlerizRüyalarım sizi korkutabilir, siz gelmeyin, ben bir uğrarım.
Bakayım. Yok. Tanımamışım.Zararsızız
İlk yarışmada çok iyi oy aldıHemsirecik de öyle düşünüyordu,onu da etiketle buraya getirdim,sonuç
Gel Artemis,söz hiç acimayacakBakayım. Yok. Tanımamışım.
Eveeeet
Diğer yemekler nolacak? Onları yiyemeyecegiz.Ben yapınca bana gelirsin bende sana gelirim
Korkunç.Hemsirecik de öyle düşünüyordu,onu da etiketle buraya getirdim,sonuç
Gözümüz kalır birinci olamazlarDiğer yemekler nolacak? Onları yiyemeyecegiz.