- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Sağol balımİyi seyirler kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol balımİyi seyirler kuzum
Sen mantılara fısıldayan kadın hamur açmamakta nedirTamam tamam ah kafaaam
Sen dersinde acmazmiyiz
Zaten fasulye de oldu en tazesindenBiraz daha oynasın sonra sesi kesilir
Sağol balım
Bu sıra çok ballı masallasıZaten fasulye de oldu en tazesinden
Şimdi yasoyla cano dan buna bir yorum bekliyorum ben biraz fazla fisildiyorum biliyorsun ablaSen mantılara fısıldayan kadın hamur açmamakta nedir
Erken evlendik diyelim biz OnaYaşlıyız biz yaşlı
Ne de olsa hemşomBu sıra çok ballı masallası
Hava verip şişiriyorsunŞimdi yasoyla cano dan buna bir yorum bekliyorum ben biraz fazla fisildiyorum biliyorsun abla
Aynen yoksa hala çıtırızErken evlendik diyelim biz Ona
Ya güzelce bir kız paylaşım yapmış, süslenmiş püslenmiş bir yere gidiyor. “Sevgilimin eşiyle arkadaş oldum, beraber takılmaya gidiyoruz.” yazmış, altta da bu şarkı. Küçük bir kızımmmm zararsızımmmmTabii ki,sen de yazınca hafızama geri yüklendi
ahahahahahaha okul çağına gelene kadar bekleyerek e evetŞimdi yasoyla cano dan buna bir yorum bekliyorum ben biraz fazla fisildiyorum biliyorsun abla
Değilmişiz gibi yaparız. Olmaz mı?Artemissisipi biz seninle ya akrabaysak
Her yer manyak dolu her yerYa güzelce bir kız paylaşım yapmış, süslenmiş püslenmiş bir yere gidiyor. “Sevgilimin eşiyle arkadaş oldum, beraber takılmaya gidiyoruz.” yazmış, altta da bu şarkı. Küçük bir kızımmmm zararsızımmmm
SukadarcıkHava verip şişiriyorsun
Tamam anlaştıkBenim için problem yokDeğilmişiz gibi yaparız. Olmaz mı?
Sukadarcık
Kolay değil okadar yoğur (besle), aç(büyüt suyun içinde) kolay değil herkes yapamaz litfeeenahahahahahaha okul çağına gelene kadar bekleyerek e evet
Ne fısıldaması, haykırıyor resmenSen mantılara fısıldayan kadın hamur açmamakta nedir
Kaçar mı bendenŞimdi yasoyla cano dan buna bir yorum bekliyorum ben biraz fazla fisildiyorum biliyorsun abla