- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Evet. 7 yıl kadar.Eskişehir de mi yaşadın daha önce. Neden bu kadar çok orayı istiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. 7 yıl kadar.Eskişehir de mi yaşadın daha önce. Neden bu kadar çok orayı istiyorsun?
Bugün İnstagram storylerinde keko bir şarkıya denk gelmedim. O yüzden yazmadım. Sadece şey var bak MASAMIZA KUŞLAR KONSUN GÜLLER KONSUN ŞİİİİİİİR OLSUNNNNNNNArada senin konser alaninbugün söyledin mi,yoktum ben,kacirdim
Yanlış dua ettiğimin farkındayım canımEskişehir de mi yaşadın daha önce. Neden bu kadar çok orayı istiyorsun?
Nevoş zamanında Malatyaya gelmeyi çok istemiştin baban dolayısıyla. Keşke hayat istediğimiz gibi devam etse.
Biz bazen dua ediyoruz istediğimiz olsun diye ama eksik mi istiyoruz bilmiyorum.
Ben onun kendi ses tonuyla okuyorum ondan etki yapmıyorYa aşko,geliyor,saçma bir şarkı yazıyor,gidiyor,kafamda tüm gün o şarkı çalıyor
Günlük dozumu aldım,ben bunu kafamda yorumlarım,thx babyBugün İnstagram storylerinde keko bir şarkıya denk gelmedim. O yüzden yazmadım. Sadece şey var bak MASAMIZA KUŞLAR KONSUN GÜLLER KONSUN ŞİİİİİİİR OLSUNNNNNNN
Beceriksizler
Döver valla evire çevireTabii, Nevoş bize kıyıp hamur mu açtırır
Şarkılar da hafızada kayıtlı olunca o gün oldukça zor geçiyor benim içinBen onun kendi ses tonuyla okuyorum ondan etki yapmıyor
Son cümlene kadar sevinerek okudumYanlış dua ettiğimin farkındayım canım
Ama ben burayı seviyorum. Neden biliyor musun?
Önceden burada evim yoktu. Valizlerle bir oraya bir burayaNe düzen var ne bir şey. Ezilip büzülüyorsun. Şimdi çok şükür kendi evimdeyim. Yani ev sahibi anlamı değil. Memleketimde kendi evim var. Özgürümİstediğime giderim, istemediğime gitmem. Kimseye muhtaç değilim.
Zaten geldim kendime akraba, aile dışında çevre edindim. İnan markete gidiyorum, dışarıda yürüyorum. Sizi tanıyorum şurada görmüşüm diyorlar
Kimseye ihtiyacım yok kendime sosyal ortam buluyorum.
Ben ailemde yokmuşum
Açmak zorundasınız
Döver valla evire çevire
Allah sabır versinŞarkılar da hafızada kayıtlı olunca o gün oldukça zor geçiyor benim için
Amin aşkomAllah sabır versin
Küçük bir kızım zararsızımı biliyor muydun daha öncedenYa aşko,geliyor,saçma bir şarkı yazıyor,gidiyor,kafamda tüm gün o şarkı çalıyor
İyi seyirler kuzumGönül dağı mod on
Orası ince bir detayAma Allah büyükSon cümlene kadar sevinerek okudum
Senin o kadar büyük oğlun olması şoku…Benim oğlan çok çözdü, çalıştı ama puanı istediği gibi değil 76 puanı.
Tabii ki,sen de yazınca hafızama geri yüklendiKüçük bir kızım zararsızımı biliyor muydun daha önceden
Yaşlıyız biz yaşlıSenin o kadar büyük oğlun olması şoku…
Tamam tamam ah kafaaamAçmak zorundasınız
Biraz daha oynasın sonra sesi kesilirTabii ki,sen de yazınca hafızama geri yüklendi