Ben kötüydüm zaten, istediğim sunum olmadı acele işim çıktığı için. Arka plana meşhur eski perde, beşik, gaz lambası, köy bebeği, örgü çanta hazırlamıştım. Acil işim çıktı, biran önce çekeyim diye koyamadım, içimde kaldıBizde kötü olalım bundan sonra
Evet Nesliden önce iki kere birinci olmuştum. 100 oy fark olurdu ikinciyle aramda. Nesli’den sonra oylamaları kanser olarak takip ediyorum ahsjsjsjjsNesliyide banlayabilirmiyiz
Son günlere bırakmamak lazımBen kötüydüm zaten, istediğim sunum olmadı acele işim çıktığı için. Arka plana meşhur eski perde, beşik, gaz lambası, köy bebeği, örgü çanta hazırlamıştım. Acil işim çıktı, biran önce çekeyim diye koyamadım, içimde kaldı
Bu aksam senin tarifini yapicam susAşk olsun
Margirit kara listeme girdi hemde 1. Sirada ahsgsjsOnun daha birinciliği yokMargaret geçen ay oldu hediyesi gitmedi bile
Ben bakmıyorum ikinizin yuzunden oylamayaEvet Nesliden önce iki kere birinci olmuştum. 100 oy fark olurdu ikinciyle aramda. Nesli’den sonra oylamaları kanser olarak takip ediyorum ahsjsjsjjs
Boşver yaBu aksam senin tarifini yapicam sus
Margirit kara listeme girdi hemde 1. Sirada ahsgsjs
Aynen ya, keşke bırakmasaydım, az oy da olsa istediğim sunum olsaydı keşkeSon günlere bırakmamak lazım
Bende güya taze kiraz yaprağı toplamıştım sunuma koyacaktım unuttum
Oh iyi bariBoşver yabu ay birinci olursa bir yıl fasulye yani katılıp birinci olsa bile hak ikinciye geçiyor
Önümüzdeki maçlara bakalımAynen ya, keşke bırakmasaydım, az oy da olsa istediğim sunum olsaydı keşke
Birinden kurtuluyoruzOh iyi bari
Ohh misss ellerine sağlıkBu aksam senin tarifini yapicam sus
Margirit kara listeme girdi hemde 1. Sirada ahsgsjs
Dusunup aglayarak yicem ahagsjsvsOhh misss ellerine sağlıkyerken beni düşün
Nööeeeeyyyyy atraksiyonsuz koca bir yıl mıBoşver yabu ay birinci olursa bir yıl fasulye yani katılıp birinci olsa bile hak ikinciye geçiyor
Fena mı oldu heyecan şeyyyyssiiiiiEvet Nesliden önce iki kere birinci olmuştum. 100 oy fark olurdu ikinciyle aramda. Nesli’den sonra oylamaları kanser olarak takip ediyorum ahsjsjsjjs
Aradığım motivasyonNööeeeeyyyyy atraksiyonsuz koca bir yıl mı