- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.478
- 31
Darda kalma kız ben evdeyim her zaman bana yönlendirGelmedi. İnşallah Bursa’dayken gelmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darda kalma kız ben evdeyim her zaman bana yönlendirGelmedi. İnşallah Bursa’dayken gelmez.
Bizim binada pek komşuluk ilişkisi de yoktur he, kimseyi tanımam.Darda kalma kız ben evdeyim her zaman bana yönlendir
Ohh neyse bitmişSalı gece oylama
Sponsor gelse yaparız ama gelmiyorOhh neyse bitmiş
Nevoş bizim bünye sponsor istiyor galiba yav, haftalık yarışma, yap yemeği oyla geç çat çat çat
Adresi biliyon brybi gönder gelsinBizim binada pek komşuluk ilişkisi de yoktur he, kimseyi tanımam.
Canım daha iki günümüz varErken açmışsın tühhhhNevreste saat 8 gibi konumu acacaktim ama internetimden dolayi sanirim konu ac butonuna bastigim halde acmamisti ozelden sana foto atacaktim msj da yazilmadi
suan tekrar denedim oldu
konumu actim haberin olsun tabi hala gecerli ise katilim
Peki ablaciğimmmmmmmmmm
Bence sen yine yapamıyacaksınPeki ablaciğimmmmmmmmmm
Yapcam öyle deme zor bir donemdeydim kızlarım dis çıkarıyor ateş falan bişey çıkmasın da yapayımBence sen yine yapamıyacaksın
Diş dönemi zor oluyor malesef ya..çabucak geçer inşallahYapcam öyle deme zor bir donemdeydim kızlarım dis çıkarıyor ateş falan bişey çıkmasın da yapayım
İnşallah canım geçmiş olsunYapcam öyle deme zor bir donemdeydim kızlarım dis çıkarıyor ateş falan bişey çıkmasın da yapayım
Teşekkür ederim evet ikiz kızlarım varİnşallah canım geçmiş olsun
İkiz mi yoksa
Maşallah canım Benimde ikiz kızlarım varTeşekkür ederim evet ikiz kızlarım var
Yaaaaaa ailende ikiz var mı ? Çok merak ettimmMaşallah canım Benimde ikiz kızlarım var
Evet canım hem benim tarafta hem eşimin tarafında varAma kadından geçermişYaaaaaa ailende ikiz var mı ? Çok merak ettimm
Biz aile boyu ikiziz.
Benimde ikizim var (erkek)
Eşimde ikiz var (erkek) benzemiyorlar
Benim kızlarımda benzemiyor birbirlerine
Çok zor büyütmek ama çok güzel
Tabi herşey Allah'tanEvet canım hem benim tarafta hem eşimin tarafında varAma kadından geçermiş
Kuzenleriminde ikizleri var.
Benim kızlarda benzemiyor. Ama bazıları çok benzetiyor biz şaşırıyoruz.
Aynen büyütmek zor Büyüyünce yine zorBenimkiler martta 18 olacak
Benim hem anne tarafımda hem baba tarafında varEşimin annesi tarafında var. Birde benim çocukluk hayalim ikiz kızlarımın olmasıTabi herşey Allah'tan
MasAllah
Benim annemin tarafında var ikiz, babamın tarafında hiç yok dediğin doğru bence anneden geçiyor