- 27 Mart 2019
- 28.990
- 103.470
Konuya heycanla daldımAy ne olucak iyi şeyler mi bir kova olarak başıma ne gelicek artık iyi bir şey gelsin ya bihhhhtimmm
Kirazlım bi de anlat hele
Hanımlar nasılsınız herkes iyimi ❤❤❤⚘⚘⚘⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuya heycanla daldımAy ne olucak iyi şeyler mi bir kova olarak başıma ne gelicek artık iyi bir şey gelsin ya bihhhhtimmm
Kirazlım bi de anlat hele
Yapmadın bence yasakSunum değil tarif biraz uğraştırıyor
İçli köfte yaptım ya
O nedemek gıı bi kova olarak ben25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrep
Vijdansız kim bilir nasıl yaptın300 tane resim çekmişim hepsini ekleyebilir miyim
Yöresel vardı, onuda yaptıkHiç mi gönlünden geçen bi şey yok
Ben hiç makarna yarışmasına katılmadım.Yöresel vardı, onuda yaptık
Ben hiç makarna yarışmasına katılmadım.
Ben hiç makarna yarışmasına katılmadım.
Ben de hiç makarna yarışmasına katılmadımBende hiç makarnalarda yarışmadım
Abla benim tarif kalacak gibi isteyene versen olur mu
Aman sorma cano ya dün dikte sınavı yapmışlar 12 sorudan 7 sini yapmış ,resimdekinin ismini yazıyorlar. İyi yazabildigi şeyleride yazamamış, sabahları da çalıştırıyorum yazdıktan sonra ne yazdığını oku evladım yanlışını göreceksin dedim okumamış .şuandada odevlerini yapıyor icerde,yemegi halledeyim okumayı ve yazmayı calistircamBlue_Peri herzaman ki "" _e_b_ll_ğ_n_" " konuşturuyor
Tamam canımAbla benim tarif kalacak gibi isteyene versen olur mu
Aman sorma cano ya dün dikte sınavı yapmışlar 12 sorudan 7 sini yapmış ,resimdekinin ismini yazıyorlar. İyi yazabildigi şeyleride yazamamış, sabahları da çalıştırıyorum yazdıktan sonra ne yazdığını oku evladım yanlışını göreceksin dedim okumamış .şuandada odevlerini yapıyor icerde,yemegi halledeyim okumayı ve yazmayı calistircam
Adından kaybederim senin toyga gibiVijdansız kim bilir nasıl yaptın
El açması yasak olur amaBen de hiç makarna yarışmasına katılmadım
Merhaba canım iyidir sen nasılsın evde değildim. Bulunduğum yerde telefon çekiyordu. Ondan öncede tarifimi yaptım. GörmedimBende selam vermiştim nasılsınız demistim
Adı bence tam tersi, cazip.Adından kaybederim senin toyga gibi
GöreceğizAdı bence tam tersi, cazip.
Merhaba canım iyidir sen nasılsın evde değildim. Bulunduğum yerde telefon çekiyordu. Ondan öncede tarifimi yaptım. Görmedim
Diğer adını da yaz amaGöreceğiz
Allah kolaylık versin kuzuAbla benim tarif kalacak gibi isteyene versen olur mu
Aman sorma cano ya dün dikte sınavı yapmışlar 12 sorudan 7 sini yapmış ,resimdekinin ismini yazıyorlar. İyi yazabildigi şeyleride yazamamış, sabahları da çalıştırıyorum yazdıktan sonra ne yazdığını oku evladım yanlışını göreceksin dedim okumamış .şuandada odevlerini yapıyor icerde,yemegi halledeyim okumayı ve yazmayı calistircam
Konu içine yazayımDiğer adını da yaz ama