- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.651
- 30
Hepsi birbirinden güzel sunumlar var ya sen yapcanmı nevooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi birbirinden güzel sunumlar var ya sen yapcanmı nevooo
Yaptım işim bitince eklerimHepsi birbirinden güzel sunumlar var ya sen yapcanmı nevooo
Aayyyy heyecandık bugün 2 konu açılmış oldu bugün için doydumYaptım işim bitince eklerim
İki gündür tarifimle uğraşıyorum. Sonuncu olmasın lütfenAayyyy heyecandık bugün 2 konu açılmış oldu bugün için doydum
Bana 1. Olacak gibi geliyorİki gündür tarifimle uğraşıyorum. Sonuncu olmasın lütfen
Yok o kadar mümkün değilBana 1. Olacak gibi geliyor
Nevoş neslinin konusu kilitliYok o kadar mümkün değil
Ben ne gelse başım üstüne butonuyumBi dahaki ay makarna yapalım diyenler butonuyum.
Gördüm şimdi canımNevoş neslinin konusu kilitli
Benim telde hala duruyorlar. Arasından seçip bir klasör yap en iyisi300 tane resim çekmişim hepsini ekleyebilir miyim
Oooo pek olağan bi sunum geliyoİki gündür tarifimle uğraşıyorum. Sonuncu olmasın lütfen
Yaptım bakalımBenim telde hala duruyorlar. Arasından seçip bir klasör yap en iyisi
Sunum değil tarif biraz uğraştırıyorOooo pek olağan bi sunum geliyo
GöriciiiiizYok o kadar mümkün değil
Hiç mi gönlünden geçen bi şey yokBen ne gelse başım üstüne butonuyum
Ay ne olucak iyi şeyler mi bir kova olarak başıma ne gelicek artık iyi bir şey gelsin ya bihhhhtimmm25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrep