Dün terasta çekim yaparım diye terası düzenledim, masa ayarladım. Bugün eşim ceviz almış benim ayarladığum masanın üzerine seriyor kurusun diye, serdirnedim
Tarifimi yapacağım, bugün palamut alacağım dedi, aldırmadım
Tarifi yapıyorum başımda bekliyor nasıl yapıyorsun diye gönderdim rahat çalışamıyorum dedim
Kızı okuldan almaya gitti arabayla, hızlıca çekim yapayım dedim, bayağı bir çekmişim, çoğu silinecek.
Sonunda yaptım, dinlenmesi gerekiyordu tarifin sıcak sıcak, ortalığı dağıta dağıta çektim
Kafamdaki sunum olmasa da önemli değil yaptım ya, yasminin dililinden kurtulacağım ya yeter
Dinleneyim, ancak akşama eklerim Nevreste
Size akşam yaptığım bir şapşallığı anlatayım
Şimdi üniversite bize çok uzak iki araç değişiyor. Bende arabayla gitmek istemedim. Ama iki araç olmasın diye arabayla gidip aracı tranbüs durağına yakına parkettik. Dönüşte hava kararmış ve yağmur yağıyordu. Araca yaklaştık. Kumandaya basıyorum araç açılmıyor. Kilitle uğraşıyorum açılmıyor. Komşunun oğlana verdim ya ben mi açamıyorum falanAnaaa bir baktık araba bizim araba değil bizimki 50 metre ileride
Ayyy ne güldük
Hala gülüyorum ya
Hava karanlık, yağmurlu, yorgun ve hastayım gayet normal değil mi
Size akşam yaptığım bir şapşallığı anlatayım
Şimdi üniversite bize çok uzak iki araç değişiyor. Bende arabayla gitmek istemedim. Ama iki araç olmasın diye arabayla gidip aracı tranbüs durağına yakına parkettik. Dönüşte hava kararmış ve yağmur yağıyordu. Araca yaklaştık. Kumandaya basıyorum araç açılmıyor. Kilitle uğraşıyorum açılmıyor. Komşunun oğlana verdim ya ben mi açamıyorum falanAnaaa bir baktık araba bizim araba değil bizimki 50 metre ileride
Ayyy ne güldük
Hala gülüyorum ya
Hava karanlık, yağmurlu, yorgun ve hastayım gayet normal değil mi