- 21 Kasım 2017
- 27.884
- 122.375
- 598
Nilüfer’de. Bana kalsa Merinos olsundu ama onlar öyle karar vermiş.Vaaaaay, görümce Nikah nerde kıyılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilüfer’de. Bana kalsa Merinos olsundu ama onlar öyle karar vermiş.Vaaaaay, görümce Nikah nerde kıyılacak
Camdan el sallardim sana Merinos olsaydi çok mutlu olsunlar inşallahNilüfer’de. Bana kalsa Merinos olsundu ama onlar öyle karar vermiş.
Ay hiç bir şey yolunda gitmiyor ne yazık ki. Tarifimi yapmak için elimden geleni yapacagimRedGirl sesin çıkmıyorHer şey yolunda mıTarifini ne zaman yapacaksın
Duygularimla oynadinNefis Yemek Tarifleri sitesinden baktım ben de.
Uygunmuş ev fiyatları canımbende o yuzden sordum oralar ucuzdur diye lam
eltimin babasi orda calisti parayi kırdı geldi valla zamaninda
bizim burda evler cok kucuk sizin oralara gore gunes alan iyi konumda olan evler 700-800 civari 2+1 ler
ama 5+1 dubles yol ustleeindekiler trilyonun uzerinde mahalle aralarinda 900 e de dubleks var
ben artik saruhanli ev fiyatlarina bakiyorum oralar bizim buralara gore daha ucuz ..
Rabbim Feraha kavuştursun inşallahAy hiç bir şey yolunda gitmiyor ne yazık ki. Tarifimi yapmak için elimden geleni yapacagim
ama cok kucuk iste bizim burda evler ..sen ev aldigin zaman konismustuk da sizin evler saray gibi burdaki evlerin uaninda suan benim ev 75 m kare satmaya kalksam rahat 700 e giderUygunmuş ev fiyatları canım
Ama benim oturduğum semt böyle canım her yer böyle değilTeyzemin evi 100 metre kare ancak var. 30 yıllık ev 800-900 e bile vermezlerama cok kucuk iste bizim burda evler ..sen ev aldigin zaman konismustuk da sizin evler saray gibi burdaki evlerin uaninda suan benim ev 75 m kare satmaya kalksam rahat 700 e gider
cocuklarin okulun orda toki evleri var fiyatlari 400-500 civari bizim evden daha kucuk duruyor odalari ama banyo tuvaleti genis onlarinda :))
hani buyuk genis alacak olsaniz size burda dubleks gider 2+1 yada 3+1 genis ev çok nadir buralarda
dublekslerde 1 trilyonun uzerinde
saruhanlida 800 e dubleks buldum sifir aklim hala orda 5+1 cift mutfak
GünaydınGünaydınlar hanımlar
GünaydınlarGünaydın
Aminn inşallah teşekkür ederim.Rabbim Feraha kavuştursun inşallah
Size kucak dolusu kiraz
Nerde bu devlet nerde bu millet huuuuuuu