Gene formundasın kuzumsabah : geç kalktığım için öğlen yemeği olarak yedim . 3 yemek kaşığı menemen bir dilim kepek ekmeği ve biraz cacık
ara : yarım muz ve bir türk kahvesi
akşam : 3 yemek kaşığı tavuk sote 3 yemek kaşığı şehriye pilavı bir bardak ayran + 1 adet kayısı
ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adet lifli bisküvi
bugün eşim evdeydi spor yapamadım dışarı falan çıktık çünkü
Gene formundasın kuzum
Olur arada sen telafi edersin canımAynen canım bi yürüyüşü eksilttim bugün :)
Olur arada sen telafi edersin canım
Bende yarın resimli menüler ve sporla tam gaz devaaam ediyorum
Asla yok 69 olana kadar devaam ..süpersin :) bırakmak yok aslaa )
Asla yok 69 olana kadar devaam ..
Sen çalışıyo musun cnm senle rabiaya özelden yazayımah ah bi de biz gitsek şu tatile ya o yönden moralim 0 . kasımda evlendik balayına gidemedik . Şimdide yaz geldi . Eşim araba alıp satıo diye tüm parayı onlarra verdik eşya borcu kredi borcu derken 2 arabadan başka mal mülk kalmadı borç dou . araba satılsında kar ettiğimiz parayla tatile gidelim diye beklyioruztabi elimize gelen paraları da ailesi sürekli istiyor artık kalırsa gidebilrsek iyi yaz geldi daha denize filan gitmedik
Bende bugün itibariyle cısss sız menülere başlıyorummÇok değil ki cnm bozan sadece börek bence o kadar bende burda çook kaçırıyorum elim oazartesi dönecek ben tekrat sıkı bir diyet ve spora başlıcm inş
80bende aynen 69 68 falan olmak istiyorum sen kaç kilosun ?
Menü paylaşmadın canım dün B Baharyagmuru35
Aaaa pardon görmedim kuzum bırakmak yok devaaaaaampaylaştm dün gece canım dün gece eve gelir gelmez yazdım diyeti bozdum ama dün baya kötü oldu denize falan gittim bozuldu diyet
Menü paylaşmadın canım dün B Baharyagmuru35
Kız beni deli etme hergün tartılmaaaaa gelicem o tartını kırıcamAnladım canım hemen hemen aynıyız bende 81 ile başladım işte şimdi aaslında 77.300 düm dün bozunca 78 oldum geribugün yine tam gaz devam ediyorum yürüyüşe falan çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?