80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kuzum tabiki bizde fazla vermek istiyoruzen îdeali ayda 2 kilo daha çok vermek istiyoruz tabikide kim kîlo vermek istemez

Sen tabi verebildiğin kadar ver süper olur bence bizlerlede paylaş biz de gaza gelelim
Ben haşimato hastasıyım zor veriyorum çabuk alıuorum

Metobolizman ii çalışıyordur senin benim ki maalesef öyle değil (o yüzdrn ayda 2kg verebilirim belki de veremem bile
Ben de başta 3kg verdim ama bak 2sini merdeyse geri aldım

Perşembe tartılacaz uinr bakalım reglin de etkisi de vardır tabii

Sana desteğimiz sonsuz inş istediğin kg ya istediğin zamana kadar verirsin biizm de temennimiz çabuk vermek ama olmuyor maalesef(

Geçmiş olsun canım inaşşalh sende hepimiz de veririz üzme tatlı canını verirsin elbet sende . Aama benimde metabolizma çok hızlı çalışmıyor çok sıkı diyet ve yürüyüş yaptığım zaman verebiliyorum yediklerime dikkkat edip yürüyüş yapsam da veremiyorum illla çok sıkı bir diyet olmak zorunda daha önce denemiştim çünkü . Bazıları da görüyordum ben arkadaşlarımdan benim 2 katım yiyolar 40 45 kilolar şok oluyorum ben yesem onun yediğini 1 haftada verdğimi 1 günde alırım valla ne şanslılar diyorum :) neyse biz öle olamasak da bizd e veririz bi şekilde napalım

Aynen benim kuzenlerde öyle vericez elbet ömür boyu kilolu kalmıcaz

Evde olsa daha dikkatli yapacam da cnm k.validenin yanındayım ve eylüle kadar burdayım istediğim gibi yapamıyorum rabia bilir yolladığım fotoğraflarda fena diyet yapmıyorum:))

Sadece suçlu tabi ki troidler değil boğaz durmuyor ki:)))
Eminim verecez ama

Dediğin çok doğru sadece yürümekle olmuyor kışın 1haftalığına gelmiştim ve eşimle yine 8km yürüyorduk gel gör ki eve geldiğimde tartıya çıktığımda 2kg almıştım

Mesela tatilde herşey dahilde 5günde 3kg alabilen bir yapım var :))

Yaş da etkiliyor 37yaşındayım ve 1oğlum var hoş doğumdan sonra spor vr diyetle eski kgma 1.5ayda dönmüştüm herkes çok şaşırmıştı doğum iznim bitip döndüğümde çok hırs yapmıştım

Hamileyken yöneticim derya kalçan çok büyümüş basenlerinok çıkmış bunu diyen kadın ve çıcuk sahibi ben de doğum yaptım 1.5ay sonra dr kuşhan diyeti ve günde 9km koşu bandınsa yürüyerek doğum kglarımı verdim

İşe döndüğümde herkes çok şaşırdı eskihalinden daha zayıflamışsın tabii o kadında dedi şşooook oldu

Öyle hırslıydım ben ya oğlum uyurken beşiğine ip bağlardım bit elimde ip bir yandan da koşu bandında uürürdüm oğlan ağladıkça mızırlandıkça beşiği sallar uyutur bir yandan da yürürdüm
O hırsım kalmamış sanırım

İnş veririz kıZlar ben inanıyorum başaracağıma ve başaracağımıza

Biraz uzun yazdım :))

Sağol cnm boğazımı tutarak verecez inş keşke ben de deliler gibi yesem de kg almasam

Bir de çalışırken yine herkes hergün sütlü tatlı pasta galan yerlerdi ben onladar iradeliydim ki hiç yemezdim şimdi deseler yer misn diye hemen atlarım:))
Evt troidler etkilidir ama bence 100etkisi yoktur tüzde 20falandır bahanemde hazır ya kendini kandırıyorum savunma mekanizmam sanırım böylede öz eleştirimi yaparım:))))

İnsan kafasına koydğu zaman her şeyi yapar diyette kafada btiyor gerçekten diyet vardır karar verir sabahında bozarsın diyet vardır önünde en sevdiğin hiç dayanamadığın şeyleri dahi yeseleer ikram da etseler yemezsin .. bu ikiside diyet ama 2. de kafana koyarak yaptığın diyet ben 6 aydır bu 1. dediğimi yapıyordum ve kafama koydum şuan 2. katagorideyim zaten 1 hafta zorlanıyorsun 2. hafta alışıyorsun mide küçülüyor falan ben önüme en güzel yemek de gelse yarısını yiyebiliyorum artık ve diyete başlayalı daha 1 hafta oldu . Herşey karar ve kafa bence o yüzden herkes verebilir :)

demin ablayada dediğim gibi önemli olan kafa bence ya kafaya koydumu insan herşeyi yapıyor

sabah : geç kalktığım için öğlen yemeği olarak yedim . 3 yemek kaşığı menemen bir dilim kepek ekmeği ve biraz cacık
ara : yarım muz ve bir türk kahvesi
akşam : 3 yemek kaşığı tavuk sote 3 yemek kaşığı şehriye pilavı bir bardak ayran + 1 adet kayısı
ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adet lifli bisküvi

bugün eşim evdeydi spor yapamadım dışarı falan çıktık çünkü

Karar veriyorsun ama başlıyosum belli bir süre sonra motivasyon düşüyor ya eegl zamanı iştahın açılıyor tatlı isteği falan başta verdiğin kg yı biraz geri alıyosun

Ben de böyle oluyor sizlerde nasıl bilmiyorım ama

Ben sabah ve öğlen ekmek yemeden yedim kahvaltımı ve

B
bende evdeyken senin gibi az yiyordum yazlığa gelince hatlar karıştı:))

B

bende evdeyken senin gibi az yiyordum yazlığa gelince hatlar karıştı:))

ah ah bi de biz gitsek şu tatile ya o yönden moralim 0 . kasımda evlendik balayına gidemedik . Şimdide yaz geldi . Eşim araba alıp satıo diye tüm parayı onlarra verdik eşya borcu kredi borcu derken 2 arabadan başka mal mülk kalmadı borç dou . araba satılsında kar ettiğimiz parayla tatile gidelim diye beklyioruz tabi elimize gelen paraları da ailesi sürekli istiyor artık kalırsa gidebilrsek iyi yaz geldi daha denize filan gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…