80 KİLODAN(10 Temmuz 2014 ) 58 KİLOYA(10 Kasım 2014)

Zayıfken en çok seni ne mutlu ederdi. Eskiden yaptığın ama suan yapamadığın ve cok özledigin bir şey mutlaka vardır. Benim o kadarlık özledigin şey var ki... o günleri düşün mutlaka o anilarda seni motive edecek birseyler çıkacaktır.
Günlerdir yazamıyorduk..Evet var tabiiki..Kendimden çok hoşnut olmak,bedenimle ilgili hiçbir takıntıya sahip olmamak,yemek yemenin benim için özel birşey olmaktan çıkması,sıradanlaşması,normal kiloda bir beden..Yaşamla aramda fazladan kiloların olmadığı,kilomu,bedenimi olduğu gibi kabullendiğim bir yaşam...Ancak sanırım şu an ulaşmak istediğim kiloda iken de çok memnun olmadığım yönler vardı bedenimde..yani bu içten gelen birşey..

Günlerdir nelermi yaptım?Norma beslendim.Aşırıya kaçmadan.Sabah normal kahvaltı yaptım,öğlen daha makul bir öğle yemeği ve akşam mümkün olduğunca az.HArekete yine devam ettim.Yürüdüm fırsat buldukça,bu arada tenisede başladım.Haftada 3 gün tenis oynayacağım,2-3 gün yürüyüş yapacağım..Neticede şu an çok sıkı bir diyet yapsam ve bolca spor yaşam boyu bunu sürdürebilecekmiyim?Geçmişte denedim bunu.Çok düşük kalorili diyet ve spor evet kilo verdim ancak normal yaşamıma döndüğümde aldım yine.Şimdi öyle olsun ki istiyorum yaşam boyu sürdürebileyim.Tenisi sevdim,yaşam boyu yapabilirim ..Yürüyüş yaşam boyu yapabilirim.Neticede büyük kilo kayıpları olmasa da azar azarda olsa hedefime ulaşacağım..

En güzeli zaten sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek. Ben tatlıya aşırı düşkündüm. Onu da çok azalttım. İsteyince olmayacak şey yok. diyet yapıp sonra tatlılara saldırmaktansa çok çok azaltmayı tercih ettim. İnşallah hayat boyu sağlıkla yaşarız :KK37:

En güzeli zaten sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek. Ben tatlıya aşırı düşkündüm. Onu da çok azalttım. İsteyince olmayacak şey yok. diyet yapıp sonra tatlılara saldırmaktansa çok çok azaltmayı tercih ettim. İnşallah hayat boyu sağlıkla yaşarız :KK37:
İnşallah canım:)Boy kilo kaçtı ?

İnşallah canım:)Boy kilo kaçtı ?
boyum 160, kilom da 85,4. Evlenince kilo alanlardan oldum ben de :KK48: Sebebi de ilaç vs değildi, eşim işteyken canım yemek yemek istemiyordu bütün gün ıvır zıvırla geçiştiriyordum düzensiz :KK20: Artık öyle yapmıyorum, öyle aşırı acıkmadığım için de aşırı yemiyorum :KK36:

boyum 160, kilom da 85,4. Evlenince kilo alanlardan oldum ben de :KK48: Sebebi de ilaç vs değildi, eşim işteyken canım yemek yemek istemiyordu bütün gün ıvır zıvırla geçiştiriyordum düzensiz :KK20: Artık öyle yapmıyorum, öyle aşırı acıkmadığım için de aşırı yemiyorum :KK36:
Yakınmışız:)Bende 158 boy,80 kg ile başladım.Ancak 77,5 oldum.58 kg halimi gözümde canlandırabilmeye yeni başladım.Benim hedefim 58 kg.Hani 2 kg altı ve üstü olarak sabitlemek istiyorum.Duruma göre bir iki kg obsiyonla 58 de sabitlemek hedefim.

Yakınmışız:)Bende 158 boy,80 kg ile başladım.Ancak 77,5 oldum.58 kg halimi gözümde canlandırabilmeye yeni başladım.Benim hedefim 58 kg.Hani 2 kg altı ve üstü olarak sabitlemek istiyorum.Duruma göre bir iki kg obsiyonla 58 de sabitlemek hedefim.
Aah ah 80 kiloyu gördüğümde umursamadım keşke o zaman başlasaydım yaa. Hedefimize ulaşıcaz inşallah. 58 güzel. Dediğin gibi biraz altta bırakmak lazım daha iyi olur. 79'u bi görsem, rahatlayacağım, kıyafetlerim de rahatlayacak :D

Aah ah 80 kiloyu gördüğümde umursamadım keşke o zaman başlasaydım yaa. Hedefimize ulaşıcaz inşallah. 58 güzel. Dediğin gibi biraz altta bırakmak lazım daha iyi olur. 79'u bi görsem, rahatlayacağım, kıyafetlerim de rahatlayacak :D
Tabiiki göreceksin,göreceğiz:)Vazgeçmediğimiz sürece olacak...Ben de 60 lı kiloları bi görsem çok rahatlayacağım..

inşallah canım. :KK49::KK49::KK49: sen ne kadar spor yapıyorsun?
Aslında çok düzenli değil.HAftada iki gün tenis oynuyorum.ayrıca haftada 3-4 gün de birer saat yürüyüş yapıyorum.Bir süredir asansör kullanmıyorum ve merdiven çıkıyorum.Günde l0 kat falan çıkıyorum.Bu kadar.Başka bir spor yok hayatımda...

Aslında çok düzenli değil.HAftada iki gün tenis oynuyorum.ayrıca haftada 3-4 gün de birer saat yürüyüş yapıyorum.Bir süredir asansör kullanmıyorum ve merdiven çıkıyorum.Günde l0 kat falan çıkıyorum.Bu kadar.Başka bir spor yok hayatımda...
İyi canım, maşallah, daha ne olsun? Tenis de eğlencelidir :KK49: 3 gün 1 saat de çok iyi, normalde o kadar veriyor diyetisyenler falan.

Bir haftada iki kg vermiş oldum.Hemde hiç zorlanmadan oldu bu.Üzerimde hiçbir kısıtlama,diyet yapıyor yoksunluğu hissetmiyorum üstelik.Kahvaltıda tahıl ekmeği yiyorum yine iki dilim kadar.Yanında domates,salatalık,peynir,az karpuz.
Öğlene kadar ara öğün yok yine.Bol su içiyorum.
Gün içinde l yeşil çay,l form çay içiyorum.
Bazen l maden suyu.
Yumruğum büyüklüğünde yiyorum ve bu doymam için yeterli aslında ancak tam doyma duygum gelişmedi henüz.
Harekete başlayamadım.Dün 4500 adım kadar attım ancak 10.000 adım olmalı.
Yavaş yemeyi de oturtamadım.
Ancak haftada 2 kg harika.Şimdilik ilk küçük hedefim 1 ağustos ve tam iki hafta var.l ağustosta 74 kg olmak istiyorum.Demekki 24 temmuzda 76 kg,1 ağustosta 74 kg oluyorum.
Yürüyüş nerde yapıyorsun tatlım? bu arada azmin ve çabaların için tebrik ediyorum. dilerim emeklerin istediğin sonuca ulaşır.

Merhaba bir süredir yoktum ama geri döndüm dün itibari ile doğru dürüst beslenmeyi öğreneceğim bu arada başarısız diyetlerin sebebi belli oldu şeker ve kanda glikoz fazlalığı ve birazda ben ama dahilinde geldim.

Back