Dün akşam yine yürüdüm.l saat yürüdüm.Ayrıca 12 katta merdiven çıktım.Bunları yaptığım için kendime daha çok saygı duyuyor,daha çok güveniyorum..
Şimdi hayal kuruyorum:
Hayal l:Eylül başı 69.9 kg olduğumu görüyorum tartıda.Dolabımda bir süredir içine sığamadığım kot pantalonum,şifon blüzümü giyiyorum.Yanıma bikinilerimi alıyorum ve deniz kenarına gidiyorum...Bir ay boyunca Hemen hemen hergün bir saat yürüdüm,sürekli hareket ettim,mekik çektim,hiç asansör kullanmadım,sürekli merdivenden inip çıktım,kahvaltıda iki dilim ekmek yedim onun dışında hiç ekmek,karbonhidrat yemedim.Bol karbonatlı su içtim,her gün yeşil çay içtim,fırsat buldukça yüzdüm,egzersiz yaptım..Selületlerim için kese yaptım,fırçaladım..Şimdi rahatlıkla bikinilerimi giyip deniz kenarında dolaşabiliyor,yüzebiliyorum..Selülitlerim kalmadı,inceldim..Daha vereceğim çok kilo var ancak böyle bile oldukça hoş görünüyorum.Kendime güvenim arttı.Ne giyeceğim sorunum olmuyor,dolabımdaki tüm giysileri giyebiliyorum yine.üstelik rahatlıkla...
Hayal 2..10 kasım...Nihayet başardım..58 kiloyum..İnce bir belim,yuvarlak hatlarım var..Çok sıkı,formda ve fit bir bedenim var.Bunca zaman spor yapmak,sağlıklı beslenmek neticelerini veriyor..Uzun,sağlıklı,gür saçlarım,parlak bir cildim var.20 kilo vermeme rağmen hiçbir sakma,deformasyon olmadı..çok ince,formdayım..En az 10-15 yaş daha genç gösteriyorum.Herkes görünce şaşırıyor,ne kadar gençleşmişsin diyor.Kendime güvenim çok arttı.bu tüm yaşamıma yansıdı..İşlerime,ilişkilerime..YAşamımdan kilo diye bir sorunu kaldırdım..Artık sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.Yine spor yapyorum...Kendimi daha çok seviyorum..
Başarmış olmak kendime güvenimi acaip artırdı..Şimdi kalan hayallerimi gerçekleştirmek için daha güçlü ve kararlı hissediyorum kendimi...Şükürler olsun..oldu...