- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi Mojenbelle
-
hayallerine bayıldımmm.bunlar benim de hayallerimDün akşam yine yürüdüm.l saat yürüdüm.Ayrıca 12 katta merdiven çıktım.Bunları yaptığım için kendime daha çok saygı duyuyor,daha çok güveniyorum..
Şimdi hayal kuruyorum:
Hayal l:Eylül başı 69.9 kg olduğumu görüyorum tartıda.Dolabımda bir süredir içine sığamadığım kot pantalonum,şifon blüzümü giyiyorum.Yanıma bikinilerimi alıyorum ve deniz kenarına gidiyorum...Bir ay boyunca Hemen hemen hergün bir saat yürüdüm,sürekli hareket ettim,mekik çektim,hiç asansör kullanmadım,sürekli merdivenden inip çıktım,kahvaltıda iki dilim ekmek yedim onun dışında hiç ekmek,karbonhidrat yemedim.Bol karbonatlı su içtim,her gün yeşil çay içtim,fırsat buldukça yüzdüm,egzersiz yaptım..Selületlerim için kese yaptım,fırçaladım..Şimdi rahatlıkla bikinilerimi giyip deniz kenarında dolaşabiliyor,yüzebiliyorum..Selülitlerim kalmadı,inceldim..Daha vereceğim çok kilo var ancak böyle bile oldukça hoş görünüyorum.Kendime güvenim arttı.Ne giyeceğim sorunum olmuyor,dolabımdaki tüm giysileri giyebiliyorum yine.üstelik rahatlıkla...
Hayal 2..10 kasım...Nihayet başardım..58 kiloyum..İnce bir belim,yuvarlak hatlarım var..Çok sıkı,formda ve fit bir bedenim var.Bunca zaman spor yapmak,sağlıklı beslenmek neticelerini veriyor..Uzun,sağlıklı,gür saçlarım,parlak bir cildim var.20 kilo vermeme rağmen hiçbir sakma,deformasyon olmadı..çok ince,formdayım..En az 10-15 yaş daha genç gösteriyorum.Herkes görünce şaşırıyor,ne kadar gençleşmişsin diyor.Kendime güvenim çok arttı.bu tüm yaşamıma yansıdı..İşlerime,ilişkilerime..YAşamımdan kilo diye bir sorunu kaldırdım..Artık sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.Yine spor yapyorum...Kendimi daha çok seviyorum..
Başarmış olmak kendime güvenimi acaip artırdı..Şimdi kalan hayallerimi gerçekleştirmek için daha güçlü ve kararlı hissediyorum kendimi...Şükürler olsun..oldu...
Sabah tartı da 94 u gördüm ama akşam çekirdek yedim eşim yanımda kola ile çekirdek yemeye başladı, canım isteyince 5 tane verdi. O an içimdeki canavar uyandı ve 1 avuç çekirdek yedim. Neyseki eşim benim bunu yapacagimi tahmin edip en küçük paketi almış. Paket bitince içimdeki canavar sakinleşti. Sizde de o alışkanlık var mıdır. .. çekirdek bitene kadar duramıyorum. Dün çok az zararla atlattim. Bugün eşim bayram çikolatalarıni yiyor durdukları hergün benim için tehdit oluşturuyorlar. 😊
hayallerine bayıldımmm.bunlar benim de hayallerimtebrikler güzel gidiyorsun.. başarılar
Sabah tartıldim 93.5 kiloyum 😊 ve dün 15 tane çekirdek ile durmayı başardım 😀 suan kendimi kontrol etmeyi öğreniyorum.
Ben geceleri çok acikiyorum suan yine acıktım ve ben gece 11 den sonra ciddi sıkıntı yaşıyorum. Bugün biraz leblebi yedim ama fayda etmedi gibi. Bu benim dietimi sabote ediyor 😢
Takipçinim arkadaşım hatta destekçinim 😊
Bende 82 kilodan şuan 4 ayda 73e inebilmiş biriyim ve sanırım kilolu olmak insanların sana çarptığı lafların yanısıra sağlığını götürüyor... 5 hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum ve ameliyat öncesi 3 ay resmen yataktaydım ve biliyordum kilo vermeliydim fıtık ağrım zirve yaptı Nisan ayında ve ben Mayıs'ın başlamasıyla diyete başladım 2 haftadır istediğim yere çıkıp yürüyebiliyorum ama şu son dönem cozuttum 😔 2 gündür toplamaya çalışıyorum kendimi..
Yaşınızı bilmiyorum okuduğum yerlerde aklımda kalan 159 boy 78 kiloydunuz sanırım hedef kilolarımız aynı😉
Benim ilk hedefim 65 (kendime ödülüm var beyaz pantolon alıcam ve göbek atarken 70-79 topiği ve kendi günlüğümde paylaşıcam fotomu😂
Sonraki hedefim 58 olmak biraz ütopik gibi çevremdeki herkes için ama yapacağım inşallah amin..
Inanıyorum sana da kendime de çakıl var yazıştığın ona da😉
Çakıl gece acıkmaları için en güzeli sıcak süt tarçın at içine bi çay kaşığı hem wcye çıkarır hem de bişi yiyesin kalmaz 😊
Canım benim,evet kesinlikle hedef kilomuzun aynı olması harika..58 kilo olduğumuzda da mutlak birşey yapalım kutlamak için:)))))) Benimde zaman zaman bel sorunum oluyor.Belim tutuluyor ve uzun süreli ollmasa da yürüyüşümü etkiliyor..82 den 73 e inmen harika.Bunu başardıysan kalanını haydi haydi başarabilirsin..HAreket hareket hareket..Zira aşırı kalori kısıtlaması ile verilen kilolar yaşam boyu aynı kalori kısıtlamasını gösteremeyeceğimiz için geri alınabiliyor....Ancak sağlıklı bir beslenme sistemi oturtup,daha önce de yazdığım gibi yemenin bizim için nefes almak gibi sıradan ,farkında olmadan yaptığımız bir olay olmaya başladığında kilo sorunumuzu çözmüş olacağız..Bedenimiz kendiliğinden kilo dengelemesi yapacak..Hareketi yaşamımıza soktuğumuzda hem bel sorunları,hem kilo sorunlarını iyileştirmiş olacağız..O yüzden hangi amaç ve şekilde olursa olsun hareket,hareket,hareket diyorum ben:)))))))
Hareket konusunda çok haklısın 😊
Okullar bi açılsın o ders bu ders derken ki zaten derste oturup ders anlatamam sürekli sıraların arasında dolaşırım 😊 işte o zaman hızlı kilo vereceğime inanıyorum😊
Birde gece yemeleri... Gerçekten beni bu hale getiren gece yemelerim 😔 hala da saat 22-23 dedim mi bi açlık geliyor ama takmıyorum😎
İnşallah 58i görürüz böyle nerede yaşarsın bilmiyorum ben urfadayım(şuan memleket-Ankara'dayım) Urfa'dan yaşadığın yere bi köprü kurarız 😂
Buldummmmm güzel birer bikini alalım Zekiden??? En renklileriinden yada beyaz olandan[/QUOTT
Tabiiki:)Kilo vereceğimize bende çok inanıyorum..
Gece yemeleri konusunda da haklısın.Benim gece yemem olmuyorda akşam boyu habire meyve,kavun,karpuz,gidip gelip yiyorum galiba..
Tartılmıycam dedim ama sabah gözucuyla bi çıkıp baktım tartıya..Anooovvv..kilo verme falan yok..Kesin bayram yemelerim yeni çıkıyo yani...
Yok yok bikini değil..Beni bikini heyecanlandırmıyor..BAşka bişii bulmam lazım...
O zaman sen seç onunla motive olalım 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?