80 kilo ile hamile kalanlar?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar 80 kilo ile hamile kalan var mı? Var ise kaç kilo aldınız? Doğumdan sonra kaç kilo oldunuz? Zor oluyor mu?

Ben de 80 ile hamile kalmıştım ama gebeliğim devam etmedi ne yazık ki. Boş ver kilonu düşünme, bebeğin ve sen sağlıklı ol. Tabii hamileyken dikkat etmen gerekenlere dikkat edersin. Doğumdan, emzirmeden sonra verirsin. :) Gebeliğim devam etseydi ben de öyle yapacaktım.

Canım öncelikle cevap yazdığın için çok tşk ederim :) neden düşük yaptın canım

Bu pazartesi kaybettim hatta. Kese ve bebek gelişmemiş. Kanamam da oldu. 7 haftalıktı ama gelişimi 6 haftada kalmış. İlk gebeliğimdi. Çok üzüldüm ve ağladım. Ama elden bir şey gelmiyor. Kilomu ben de kafama takıyordum ama keşke takmasaydım diyorum. Gene bizim kilomuz 80 fena değil gibi. Benim boyum da 1.66. Hamile kaldığımda doktorum kilomla ilgili hiç yorum yapmamıştı. Belki ilerleyen aylarda şunu ye bunu ye derdi bilemiyorum.

Bende aynıyım boy kilo :) allahtan hayırlısı canım sıkma canını bozma moralini hayırlısı böyleymiş demek öyle düşün..

Öyle tabi sen de inşallah en kısa zamanda hamile kalırsin veya hamile isen saglikla kucagina alirsin. Insallah Rabbim bana da 2. kez nasip eder en kisa zamanda ben de bu defa saglikla kucagima alırım. :)

Öyle tabi sen de inşallah en kısa zamanda hamile kalırsin veya hamile isen saglikla kucagina alirsin. Insallah Rabbim bana da 2. kez nasip eder en kisa zamanda ben de bu defa saglikla kucahima alırım. :)
Amin kuzum benim inşallah ya henüz değilim anan inşallah şimdi olurum

Kızlar 80 kilo ile hamile kalan var mı? Var ise kaç kilo aldınız? Doğumdan sonra kaç kilo oldunuz? Zor oluyor mu?
ben 87 ile hamile kaldım. 85-86 arası gidip geliyorum. doktorum en çok 12 kilo alabilirsin dedi. şimdilik sorun yaşamıyorum sonrası ne olur bilemiyeceğim. ama yeterki devam etsin kilo sıkıntı değil. sizde çok takılmayın bence.

Çok takıntılıyım :) ay inşallah çok almazsın :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

Çok takıntılıyım :) ay inşallah çok almazsın :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
amin inşallah. ben kendim kilo almaktan korkmuyorum. kilonun bebeğimde farklı bir komplikasyona sebep olmasından korkuyorum. bulantılı bir hamilelikte kilo almak çok kolay olmuyor. bebeğimde sıkıntı olmasın bana farketmez 20 kilo da alsam :)

Ay ne güzel ben de öyle diyecek miyim acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…