- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
-
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
En başından doktorunuzun sizi kandırabileceğini düşünüyorsanız bence o doktora ameliyat olmamalısınız.Kızlar protezin % 80 veya % 100 dolu olması çok önemli mi ? doktora sorduğumda meme dokusu olmayanlara %. 100 dolu önerdiğini dokusu olanlara % 80 yeterli dedi. Kandırılmak istemiyorum lütfen bilen biri yazabilir mi
Doktor gerek yok dedi ama forumda herkes % 100 dolu taktırın dıyor. Forumu okumasam zaten doktora güvenim tam. Ama forumu okudukça herşey karışıyor bende ilk kez bu sürece gıren bırısı olarak tedirginim . Umarım anlarsınız.En başından doktorunuzun sizi kandırabileceğini düşünüyorsanız bence o doktora ameliyat olmamalısınız.
teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun şimdidenBen de ameliyat olalı iki ay oldu tamamen doktoruma bıraktım her şeyi ve sonuçtan da çok memnunum zaten doktoruma da çok güveniyordum. Sadece vücudumun alabileceği en büyük silikon olmasını istedim ona göre de yaptı şu an boyutundan da oldukça memnunum daha büyüğünü ya da daha küçüğünü istemezdim
Size de umarım her şey gönlünüzce olurteşekkür ederim size de çok geçmiş olsun şimdiden
%100 dolu olanların üst dolgunluğu %80 e göre daha fazla oluyor bana göre yapay bir görüntü doğal bir görüntü istiyorsanız %80 tercih edebilirsinizKızlar protezin % 80 veya % 100 dolu olması çok önemli mi ? doktora sorduğumda meme dokusu olmayanlara %. 100 dolu önerdiğini dokusu olanlara % 80 yeterli dedi. Kandırılmak istemiyorum lütfen bilen biri yazabilir mi
sonunda iyi bi yorum , teşekkür ederim%100 dolu olanların üst dolgunluğu %80 e göre daha fazla oluyor bana göre yapay bir görüntü doğal bir görüntü istiyorsanız %80 tercih edebilirsiniz
çoğu doktor %80 kullanıyor %100 için önceden belirtmek gerek diye biliyorum ben rica ederimsonunda iyi bi yorum , teşekkür ederimaklımdaki doktor % 80 kullandığı için tereddütte kaldım
Benim doktorum %100 dolu önerdi ve görüştüğüm tüm doktorlarda ayrıca çoğu yerde okuduğumda hep doktorunuza özellikle sorun %100 dolu olsun proteziniz diyorlardı. Okuduğum yerlerde açıklama olarak da %80 dolu protezlerin daha sonra dalgalı görüntü oluşturabildiğiydi. Çok bir fikrim yoktu ama %100 dolu protezim.Kızlar protezin % 80 veya % 100 dolu olması çok önemli mi ? doktora sorduğumda meme dokusu olmayanlara %. 100 dolu önerdiğini dokusu olanlara % 80 yeterli dedi. Kandırılmak istemiyorum lütfen bilen biri yazabilir mi
çok teşekkür ederim%80 dolu meme implantlarında rippling yani kırışma (meme üstünde kırışıklık) riski vardır. Doktorunuz %80 dolu diyor çünkü o implantı daha ucuza satın alıyor. Doktorların da ticaret yaptığını unutmayın. Özellikle sizdeki gibi implant meme dokusu altına da yerleştirilecekse risk daha da artıyor. %100 dolu implantları tercih edin. %80 implantlar artık eskide kaldı.
Eki Görüntüle 3374242
%80 dolu meme implantlarında rippling yani kırışma (meme üstünde kırışıklık) riski vardır. Doktorunuz %80 dolu diyor çünkü o implantı daha ucuza satın alıyor. Doktorların da ticaret yaptığını unutmayın. Özellikle sizdeki gibi implant meme dokusu altına da yerleştirilecekse risk daha da artıyor. %100 dolu implantları tercih edin. %80 implantlar artık eskide kaldı.
Eki Görüntüle 3374242
Canım bu bir estetik operasyon. Güzel gözüksün diye yaptırıyoruz. Aynaya bakınca dalgalı bir meme görüntüsü kimin hoşuna gider ki?tamam dalgali görüntü olabilir de kim bu kadar dikkatli bakiyor ki hissiyat olarak %80 daha güzel olmaz mı ?
Haklısınız malzeme farkı yumuşak yapabilir teşekkür ederimm :) Ben de ilerde olursam dikkat ediyim bunlaraCanım bu bir estetik operasyon. Güzel gözüksün diye yaptırıyoruz. Aynaya bakınca dalgalı bir meme görüntüsü kimin hoşuna gider ki?
Hissiyat için doluluk oranı dışında çok başka faktörler var. mesela silikonda kullanılan jelin kıvamı (sert ya da yumuşak olması), jeli saran kabuk yapısının sertlik oranı. Yüzey pürüzü vs. her %100 dolu protez de aynı demek değil. %100 olup çok sert olan balon gibi gözüken de var, %100 dolu olup yumuşak ve doğal gözüken de.