• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık ilişkim..ihanetim..ne olur yardımcı olun

lepuraska

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
27
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar, öncelikle bu 2. üyeliğim kendi üyeliğimle yazamadım buraya çünkü görmesinden çekindiğim insanlar var, paylasmak istediğim derdime gelince..

ben 25 yasındayım onu tanıdıgımda 15 yasındaydım, internetten tanıstık biz, mail arkadasımdı benim, tıpkı mektup arkadaslıgı gibi. farklı sehirlerdeydik aramızda 7-8 saatlik bir mesafe var, önceleri internettn baslayan bu arkdaslık 2005 senesinde ilişkiye dönüştü..ben ozaman lise 2 nin sonundaydım, o üniye hazırlanıyordu, neyse sonra o istanbulda üniv. kazandı bir sonraki yıl arkasından ben kazandım , artık yanyanaydık ve yanyana istanbulda 6 yıl gecirdik..o ergenlik dönemini sorunlarla gecirmiş biriydi beni çok yıprattı önceleri, ama ben cok asıktım biz 8 sene boyunca hiç ayrılmadık, çok garip ama öyle.

beni aldattıgında bile ayrılamadım ondan, o beni aldattıgını hiç kabul etmedi gerci, 2009 senesinde 2 ay boyunca kendinden 6 yas büyük bir kadınla sanal sex yaptıgını öğrendim, msn kayıtlarını buldum pc de, ordaki yazısmalar kamera ac soyun vs. ben ozaman bile ayrılamadım ondan çünkü çok seviyordum bir hataya düştü dedim, affettim, o da hiç bir zaman aldatmkatan saymadı bunu. askerdeyken şiddetli bir kavgamız olmustu, ozamanda sinem diye bir kızla telefonda konusmus bunu da yakaldım sonradan, o da masumdu ona göre sadece konusmustu günlerce saatlerce ne varmıs ki?

neyse ben bunlarla ve onun asabiyetiyle siniriyle basederek ama cok severek 2012 yılının basına kadar istanbulda onunlaydım. sonra okullar bitti askerlik bitti kpss hazırlanmalıyız deyip kendi sehirlerimize döndük, tam 15 ayda sadece 4 kez görüşebildik, kpss de olmadı zaten, ailesinin durumu iyi değil, onun işi yok, ben burda bir markette işe basladım, o kendine yakıstıramadıgı arkadasları görecegi için böyle bir işe girmedi, ben aldıgım parayla ehliyetimi aldım bir yandanda çeyiz yaptım, üniv. ögretmenlik mezunuyum markette reyonculuk yapıyorum gocunmaktan degil ama ben depolarda sürünürken o evinde yattı durdu, ne yapıcaz dediğimde hep kısmet cok istiyorum cok üzülüyorum vs. dedi, benim gözyasım hiç dinmedi, etrafımda herkes ne zaman evleneceksiniz diye soruyor 8 yıl olmus,,ben cevap veremiyorum, ona dedim ki istanbula gidelim orda kim işsiz kalmıs ama korktu, ben öyle bir maceraya atılamam dedi.. ve son..

ben ondan iyice sogudum, resimlerimize bakmıyor sürekli aglıyor işten eve evden işe ruh gibi yasıyordum, çok sey istemedim ben bir iş bir de onla bir yuva, ama ne o ne onun ailesi ne benim ailem kimse birşey yapamadı.. ve bir gün markete gelen bir çocuga ilgi duymaya basladım sanki bosluktaydım ve ona sarıldım, onu fake bir facebook adresinden ekledim ve arkadas olduk, ama sadece arkadas.. kitaplardan hayattan bahsediyorduk sevdigimiz filmlerden, okadar cok ortak noktamız var dı ki, 3 kez dısarda bulustuk, ben ondan hoslanıyordum ama ona bunu hiç belli etmedim o da bana hiç birşey demedi zaten.. sonunda kalbimde bu bosluk ve vicdan azabıyla sevgilime baskasından hoslandıgımı söyledim, telefon numara dökümünden cocuga ulastı, ben ona birsey yasamadık desemde o inanmadı cocugu aramıs o da demişki ben onda hiç öyle birsey hissetmedim biz iki arkadasız sadece, ama o beni arayıp dünyanın hakaretini etti bana ne ahlaksızlıgım kaldı ne o... telefon hattım üstüneydi onu kapattı face vs. herseyi sildi, çok kötü birşekilde ayrıldık...8 yıllık ilişkim bitti ve o bana -ben seni hiç tanımamısım dedi..

evet ben fiilen onu aldatmadım ama şu bir gercek ki gönlüm baskasına kaydı, suan pişmanmıyım onu kandırdıgım için evet. ama kendimide haklı buldugum noktalar var, ben bu adamı 8 yıldır bekliyorum, ne kadar da garantiymişim ya? ailesi, mesela demez mi hiç oglum bu kız seni daha ne kadar bekleyecek? bak sen 2009 mezunusun yıl olmus 2013 yasın olmus 28 sen niye evde oturuyosun demez mi? 14 aydır işsizsin bir ehliyetini bile alamadın, kızı görmek için para toplar insan bunun için bile çalısır demez mi? demediler işte.. siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama şuan tahmin ettiğiniz gibi cok kötüyüm, bu şekilde bitsin istemezdim, güzel hatıralar hep içimde ama onu seviyormusun derseniz bilmiyorum.. gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormus belkide, belkide zamanında bana yasattıklarının dolmuslugu.. o cocuga gelince onlada görüşmüyorum tabiki. kendimi yeni bir sayfa actım, iştende cıktım. hayat bana da güler mi bu zamandan sonra öyel umutsuzum ki.. her türlü eleştirinize acıgım ben nerde yanlıs yaptım sizce. birde eski sevgilim beni aldatmanın en agırıyla sucladı ama sanal sexi hep aldatmadan saymadı, sizce? yani onun yaptıgı daha mı masumane gercekten..off kafam cok karısık. okuyan herkese tesekkürler

diğer çocukla buluşmalar, konuşmalar başlamadan önce ayrılsaydın eski sevgilinden, ne o seni suçlayabilecekti ne de sen vicdan azabı duyacaktın.

o da aldatmış sen de... bu saatten sonra düşünme artık olan olmuş.

bi de ben ehliyet olayının önemini çok kavrayamadım :44:

istanbulda iş bulma süreci kolaylasacaktı, ehliyet istiyorlar her işte, haklısın daha görüşmeden söylemeliydim duygularımı, ama insanoglu garantici işte, duygularından emin olmadan veremiyor ateşe geçmişini, gerçi şimdi heryer yangın yeri .

Odesmissiniz demiycem. Bu konuyu acma amacin gunah cikartmak mi, yoksa yaptigina kilif bulmak mi? Bir an once hayatina don ve kendine bak. Olmusla olmuse care yok.

Son düzenleme:
8 yıl..

dile kolay derler ya ..

Keşke ayrılsaydın.. 8yılın üstüne başkasıyla görüşmek..

Çok kötü..

denicek birşey yok..

Bitmişsiniz zaten:ssz:

istanbulda iş bulma süreci kolaylasacaktı, ehliyet istiyorlar her işte, haklısın daha görüşmeden söylemeliydim duygularımı, ama insanoglu garantici işte, duygularından emin olmadan veremiyor ateşe geçmişini, gerçi şimdi heryer yangın yeri .

şu sözler nasıl canımı yaktı. aldatıldığım zaman yaşadıklarımı anımsadım birden...

hiçbirzaman kısasa kısas düşüncesi tasımadım,oyle olsa yaptıgım seyden zevk duymam gerekirdi. asla yapmam dediğim birşeyi yaptım..evet birine gönlü kayabilri insanın, eger ki şartlar kötüyse -ki kimse güllük gülistanlık bir ilişkide baskasına gönlünü kaptırmaz..ama gizlemek..işte bunu yapmam derdim hep ama yaptım gizledim.günah cıkarmak mı belki, çünkü gercekten vicdanım rahatsız

aldatmanın sanalı gerçeği olmaz...hatta mesele cinsellik olmadı aldatmadan sayılmaz demek bile çok saçma..
biri ile birlikteyken diğer bir şahsa ufacık da olsa gönlü kayan aldatmıştır...ben bunu bilir bunu söylerim...ilişkide sadakat olmazsa sekiz değil 48 sene geçse yine olmaz...
belkide seni başkasına iten sebep onun sanal bişeyler yaşamış olması...işsizlik vs gibi sebepler bağları koparmaz...
sanal olarak yaşadığı ve başka biriyle telde konuştuğu için, senin içinde ona karşı kırılmış olan güven duygusunun patlamasıydı başkasına olan hislerin...
bence bi nevi intikam duygusu bu....
sonu hüsran olmuş diyemiyorum...çünkü ayrılmanız iyi olmuş....o sana sadık olmamış hiç...geleceğinizi düşünmemiş..çantada keklik hesabı gibi görmüş...sen başkasına kayınca ona da ayrılmak için sebep çıkmış...
ama şunu da belirteyim masumanelik arama...kıyas yapma aranızda kıyas yapılmaz çünkü ikinizde aldatmışsınız..aldatmanın masumaneliği olmaz...

Son düzenleme:
aldatmanın sanalı gerçeği olmaz...hatta mesele cinsellik olmadı aldatmadan sayılmaz demek bile çok saçma..
biri ile birlikteyken diğer bir şahsa ufacık da olsa gönlü kayan aldatmıştır...ben bunu bilir bunu söylerim...ilişkide sadakat olmazsa sekiz değil 48 sene geçse yine olmaz...
belkide seni başkasına iten sebep onun sanal bişeyler yaşamış olması...işsizlik vs gibi sebepler bağları koparmaz...
sanal olarak yaşadığı ve başka biriyle telde konuştuğu için, senin içinde ona karşı kırılmış olan güven duygusunun patlamasıydı başkasına olan hislerin...
bence bi nevi intikam duygusu bu....
sonu hüsran olmuş diyemiyorum...çünkü ayrılmanız iyi olmuş....o sana sadık olmamış hiç...geleceğinizi düşünmemiş..çantada keklik hesabı gibi görmüş...sen başkasına kayınca ona da ayrılmak için sebep çıkmış...
ama şunu da belirteyim masumanelik arama...kıyas yapma aranızda kıyas yapılmaz çünkü ikinizde aldatmışsınız..aldatmanın masumaneliği olmaz...

ben bu konuyu acarken baslıgımda da belirttim 'ihanetim' ben bunu yaptıgım seyi zaten kabullendim, ama bu bir intikam mıydı? işte ona evet dyemiyorum, ben çok güçlü sevdigimi sanmıstım, ona son 6 aydır bak sevgim azaldı bu cabasızlıgın beni senden sogutuyor ellerinden kayıyormus gibi hissediyorum kendimi bişeyler yap kayıp gitmeme izin varme dedim, ama ne o beni tutabildi ne ben ona tutunabildim

ben bu konuyu acarken baslıgımda da belirttim 'ihanetim' ben bunu yaptıgım seyi zaten kabullendim, ama bu bir intikam mıydı? işte ona evet dyemiyorum, ben çok güçlü sevdigimi sanmıstım, ona son 6 aydır bak sevgim azaldı bu cabasızlıgın beni senden sogutuyor ellerinden kayıyormus gibi hissediyorum kendimi bişeyler yap kayıp gitmeme izin varme dedim, ama ne o beni tutabildi ne ben ona tutunabildim

sana neden gönlün başkasına kaydı demiyorum...keşke ayrılsaydın da sonra başkasına ilgi duysaydın...evet çok büyük bi sabırla beklemişsin ben olsam bilemiyorum beklermiydim sekiz sene dile kolay...onunda maşallah ne geniş karakteri varmış..insan biraz gurur yapar ya bu kız olduğu halde çabalıyor para kazanıyor bende tık yok paso yatıyorum dememiş...
geniş ve rahat biriymiş bence...ayrıldığına sevin diyecem çünkü şimdiden böyle olan emin ol evlenince karı parasıyla yaşar...olan sana olurdu...hayırlısı böyleymiş de ve geç artık bitmiş gitmiş...üzerinde durdukça ancak azap çekersin...
unutma yerinde saymak ölmek demektir....
önüne bak artık...

Başkasını sevmişsin, başkasına gönlün kayabilmiş, demek ki 8 yıllık olan sevgilinden baya soğumuşsun, artık ona aşkın sevgin kalmamış

Bir şekilde bu ilişki biterdi

İkinizde de hatalar var belli, sen 3. kişiyle ileri gitmemişsin, iyi olmuş, zarar gören sen olurdun yine

Artıkiyice birbirinizden vazgeçersiniz, iyi olur, ikiniz de yeni sayfalar açmalısınız

sana neden gönlün başkasına kaydı demiyorum...keşke ayrılsaydın da sonra başkasına ilgi duysaydın...evet çok büyük bi sabırla beklemişsin ben olsam bilemiyorum beklermiydim sekiz sene dile kolay...onunda maşallah ne geniş karakteri varmış..insan biraz gurur yapar ya bu kız olduğu halde çabalıyor para kazanıyor bende tık yok paso yatıyorum dememiş...
geniş ve rahat biriymiş bence...ayrıldığına sevin diyecem çünkü şimdiden böyle olan emin ol evlenince karı parasıyla yaşar...olan sana olurdu...hayırlısı böyleymiş de ve geç artık bitmiş gitmiş...üzerinde durdukça ancak azap çekersin...
unutma yerinde saymak ölmek demektir....
önüne bak artık...

çevremdekiler uzun ilişki ee tabi 8 yıl, zaten evlilikle sonuclansa şaşırırdık tarzı yorumlar yapıyor, uzun ilişkiler hep böyle bitmeye mahkum mudur? ben cok sevmiştim onun için istemedigim bir bölüme gittim sırf onun yanında olayım diye, nasıl böyle sogudum nasıl bukadar uzaklastım ondan ne zaman böyle bir insan oldum kendimi tanıyamıyorum, o şimdi üzgün kızgın belkide benden nefret ediyor, anlasılcak bir yanı yok belki yaptıgımın ama anlasın istiyorum beni, ondan uzaklasırken bunu ona defalarca söylemelerimi feryatlarımı hatırlasın istiyorum,keşke birşeyler yapsaydı ya kendi gelseydi ya beni çekip alsaydı, onu üzdügüm yaraladıgım için bu ruhum hiç huzur bulmayacak,evet belki bitmeye mahkum bir ilişkiydi ama böyle bitmemeliydi.. evet artık önüme bakmalıyım ama nasıl toparlanıcam bilmiyorum

o beni o kendinden büyük kadınla aldattıgında nasılda yıkılmıstım o kadınla görüsmüştüm, çok merak ediyordum nasıl biri cok mu güzel cok mu zeki ne diye, o da merak etti tabi o da konustugum insanı aradı, benim içim nasıl yandıysa onunda içi kimbilir nasılyandı, o kadar iyi biliyorum ki o acıyı, özgüveni yerle bir eden o anı, o güvensizligi kimsesiz kalmıslık hissini, bunları ona yasattım ya, evlenmeyi düşündügüm insana ,gercekten içim yanıyor.. birde şu var bu sıkıntılar mı beni ondan uzaklastırdı yoksa gercekten mi sevgim bitti, ben bundan emin olamadım hiç, acaba dedim işi olsa yanımda olsa hersey düzelicek mi ki, yine carpacak mı kalbim, yoksa hersey için cok gec güzel günler geride mi kaldı..işte bunları sorgularken oldu tüm bu olanlar

8yila cok yazik olmus...ama keske ondan ayrilip sora bi baskasiyla gorussydin hic vicdan yapmazdin...

olan olmuş o da seni 8 sene bekletmeseymiş tabiki ihanet doğru bir şey değil ama dönüp de bunun nedenine bakmak da lazım. ilgisiz sevgisiz kalmış kişilerin başkasına yönelmesi daha kolay bu da bir gerçek

8yila cok yazik olmus...ama keske ondan ayrilip sora bi baskasiyla gorussydin hic vicdan yapmazdin...

herkes aynı şeyi söylüyor, o dA pişmanmıs "keske seni tanımasaymısım gecen yıllarıma yazık" dedi, ama ben öyle diyemiyorum, şarkıdaki gibi -unutamam aci tatli ne varsa hazinemdir..

olan olmuş o da seni 8 sene bekletmeseymiş tabiki ihanet doğru bir şey değil ama dönüp de bunun nedenine bakmak da lazım. ilgisiz sevgisiz kalmış kişilerin başkasına yönelmesi daha kolay bu da bir gerçek

ben yeniden bi araya gelelim yada beni affetsin derdinde degilim zaten bu saaten sonra olacak sey değil, ama dediğin gibi -biraz da ben mi ittim onu bu yanlısa? diye düşünür mü acaba? yaptıgımı aklamak adına değil bu sözüm de, yanlıs diyorum zaten bahsini ederken, anlasılmak adına.

Eee ''Beşer şaşar '' ... İnsanın en büyük sınavı kendi vicdanıdır zaten .

Tertemiz bir sayfa seni bekliyor . Hakkında hayırlısı olsun

Back