8 yıllık en yakın kız arkadaşım hoşlandığım çocukla, haklılar mı

Çıkardım bile çoktan, mahkemelik olmuşuz, babama bu kadar saygısızlık. Zaten sevgilisini aldattığında ben silmiştim onu. Teşekkür ederim
Toxic insanları sevmiyorum. Herkese ucundan kıyısından zarar veriyolar. Sağlıklı arkadaşlıklar kurabilirsin inşallah bundan sonra.

Toxic insanları sevmiyorum. Herkese ucundan kıyısından zarar veriyolar. Sağlıklı arkadaşlıklar kurabilirsin inşallah bundan sonra.
Herkes bazen toksik biridir. Teşekkür ederim, bu saatten sonra benim de sağlığım böyle böyle insanlardan dolayı bozulduğu için inşallah olur ama zor gibi görünüyor

elalemin luzumsuz insani yuzunden aileni dusurdugun duruma bak. evlat iste bi sey diyemiyorsun

Ailene düşmanmiydin bir kız için aileni ezip geçtin şaka gibi sabırlı bir baban varmış oho benim babam görüşme diyecekte bizde onu ezip gecicegiz

Ailene düşmanmiydin bir kız için aileni ezip geçtin şaka gibi sabırlı bir baban varmış oho benim babam görüşme diyecekte bizde onu ezip gecicegiz
Düşman değildim fakat kızı da çok seviyordum.... Tabi bedelini ödedim, ödemeye de devam ediyorum.

Hahha evet kız fena ama sizde rahat durmamışsınız. Nadiren böyle haksızlığa uğrayan taraf sesini çıkarabiliyor. Nedense benim hoşuma gitti
İlk olayda o kıza mesafe koymanız gerekirdi. Babanız kendisini sorguluyor diye hemen başınıza gelen olayı anlatmış. Halbuki gerçek dostlar ne kadar dost kazığı yese de dostunun sırrını satmaz

Düşman değildim fakat kızı da çok seviyordum.... Tabi bedelini ödedim, ödemeye de devam ediyorum.
Aileler bu tarz konularda yanılmaz bunu unutma. Aile nedir niye var bizleri korusunlar diye biz de çocuklarımızı koruyacağız. O yüzden belki de Allah anne babaya his kuvveti veriyor feraset veriyor.

O kızın yaptığı mı hoşunuza gitti?? Evet, aynen öyle yapması lâzımdı

O kızın yaptığı mı hoşunuza gitti?? Evet, aynen öyle yapması lâzımdı
Hayır sizin yaptığınız
Ondan önceki cümlemde haksızlığa uğrayanların sesinin nadiren çıktığından bahsetmişim. Haksızlığa uğrayanın arkadaşınız olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa

Yok, benim ve ailemin uğradığını düşünüyorum, teşekkür ederim

Yıllar önce komşumuzun kızı balkondan halı silkelemişti bende sadece uyardım .
Kız babama şikayet etmiş. Babam bi hışımla eve gelip üstüme saldırdı , dünyanın küfürlerini etti . Evde terör estirdi ..
Sizin babanız ne güzel yanınızda olmuş ,olayı kapatıp hiç biriyle görüşmeyin babanız için ..

Böyle bir insanın neyini sevip arkqdaş olmuşsunuz anlamadım, yani dost değil düşman. uzlaşmasanız başka pislikler yapardı belli ki, hoş hala yapabilir de konu kapandı diye önüne bakar belki. Artık yapacak bir şey yok, muhattap olmayın sakın, bir gelişme olursa da aileniz ile de paylaşıp birlikte hareket edin saçma sapan yerlere gitmesin daha.Belli ki karşınızdaki psikolojik anlamda sağlıklı bir insan değil.

Of çok kötü olmuş Keşke babamı bu kadar üzmeseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…