8 yıllık en yakın kız arkadaşım hoşlandığım çocukla, haklılar mı

Evet, çok şükür ki bunca olan şeye rağmen iyi bir üniversite ve bölüm kazanabildim, gelecek kaygım her zaman vardı. İyi bi evlat olamadım ama. Ailemi çok üzdüm. Çok yıprattım ve yordum. Elde var sıfır... Tam beni anlatan bi söz.

Terapi alıyorum bu arada

Hatanın büyüğü sizde kıza kara sevdalı gibi sürekli peşinde koşmuşsunuz herkes ama herkes sizi uyarmış,ailenizle kötü olmuşsunuz neden bu kadar değerli olan neydi Hayatı böyle uçlarda dengesiz yaşarsanız hep üzülen siz olursunuz Aslında kızın ne mal olduğunu biliyorsunuz,sırf inattan ailenizi üzmek için geri adım atmadınız ama üzülen yine siz oldunuz Akıl insana verilen en değerli hazinedir kullanın lütfen Bir gün babanıza bir şey olsa en çok siz yanarsiniz.......

İnattan ve ailemi üzmek için değildi geri adım atmamam. Arkadaşlık kavramına çok değer veriyordum ve okullarda zorbalığa uğradığımda, dışlandığımda tek bu kızda teselli buldum. Amacım kesinlikle ailemi üzmek için inat falan değildi yani.

Ben yanıyorum zaten, hem de her gün... Akıl bende bu tarz durumlarda duygularıma karışıyor

Düşmanıma bi şey yapmıyorum da. Kız haketmemiş mi? Bence onun yaptıkları bana yapılmaz, beni tahrik eden o çünkü.
Karışık kuruşuk okudum ama sen de rahat durmamışsın sadece kız suçlu değil. Bakarım karşımdaki karaktersiz daha onla muhattap olmam. Teşbihte hata olmaz o B.kmuş sen de ısrarla B.kun etrafında uçuşan sinek gibisin. Eninde sonunda o pislik bulaşır bulaşmış da.

Bi şekilde cezasını nası çekecek peki? Her şeye susalım mı

Ben şimdiye kadar geriye dönüp baktığımda, hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi olduğunu görüyorum bu kızın sevgilisine ve annesine söylemekle. Şimdiye kadar hep susmuş, pasif birisiydim. Bu olaydan sonra daha hakkını arayan birisi oldum, düşmanlarına neler yapıyo demişsiniz, konuda okuduğunuz cinsel tacizin müsebbibine bi şey yapmış mıyım? Gerçi yapacak gücüm olmadığı için yapamadım, yaşım küçüktü, orası ayrı konu da. Ben öyle birisi değil/dim. Masumların canı çok yandı, biraz da suçluların canı yansın

Bundan sonra ailenin sözlerine kıymet ver. Yaşın küçük anlıyorum arkadaşlık bu yaşlarda önemli oluyor. Fakat büyüklerin de tecrübeleri var.

Çocukken başına gelen şeye ve üstüne bunların olmasına üzüldüm. Baban çok iyi adammış kıymetini bilmeni öneririm. Bazen ailenin arkadaşlar konusundaki hislerine güvenmek gerek bunu az çok hepimiz tecrübe ettik. Hepsini hayatından çıkartıp bırak kavgayı dedikodusunu bile yapmamanı ailenle bile aranda konuşmamanı öneririm. Kalitesizler çünkü.

Anne baba sozu dinlemezsen boyle olur kirk kat yabanci birini illa hayatina sokmussun sonrada kazik yemissin yazik ailene ya arkadaşımda arkadasim al sana arkadas

Evet ... Teşekkür ederim. Babam maşallah evet, zaten polisler falan da öyle dedi, "sen peygamber gibi adamsın" dediler. "O kız neydi öyle?" falan dediler

Ne olmuşsa olmuş bu kızı hayatından çıkar engelle önüne bak birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Boşver herşeyi geçmişte bırak daha neler çıkar hayatına kimler kimler girer.

Ne olmuşsa olmuş bu kızı hayatından çıkar engelle önüne bak birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Boşver herşeyi geçmişte bırak daha neler çıkar hayatına kimler kimler girer.
Çıkardım bile çoktan, mahkemelik olmuşuz, babama bu kadar saygısızlık. Zaten sevgilisini aldattığında ben silmiştim onu. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…