8 yıllık dostum:(

belkı daha evvel ÇıktıĞınız bırısıyle Çıkmaya baŞlamıŞtır sana karŞı mahÇup olmak ıstememıŞtır olamazmı

Şuan nerde kalıyorsa adresini öğrenip çat kapı gidebilirsin...
Seninle ilgisi yoktur belki canı çok sıkkın olabilir ve kimseyi görmek istemiyor olabilir...
Yani ben en azından iyi tarafından bakmaya çalışıyorum canım umarım seni üzecek bir sorun yoktur...

bir gelişme varmı arkadaşında neler olduğunu öğrenebildinmi özlem?

hayır hiçbir gelişme yok eve git falan demişşiniz ama gitmicem
hem evleri bize çok uzak hem de kaç kere aradıysam annesi evde yok dedi
işyerinde kendini defalarca yok dedirtti..oraya gitmem hiçbirşeyi değiştirmez ki..
belki kötü muamele görürüm daha çok üzülürüm o yüzden en son mesaj cektım
msn ve tel şu..bana ulasmak ıstersen hep burdayım die..
ve de öylece kaldı..an azından güzel hatırlayayım..

güzel yapmıssın tebrik ettim seni.
saglık olsun bakalım.bazen iki ikşi aynı pastayı yer ama aynı tadı alamazlar.
belki arkdasın paylaşımlarınızı seninki kadar duru yasamamıstır. yoksa iki eli kanda olsa bi iyiyim yada bi imdat der.
üstüne gitmemen cok güzel bi davranıs olmus.ve yazdıgın kısa ve öz mesaj...

hayır hiçbir gelişme yok eve git falan demişşiniz ama gitmicem
hem evleri bize çok uzak hem de kaç kere aradıysam annesi evde yok dedi
işyerinde kendini defalarca yok dedirtti..oraya gitmem hiçbirşeyi değiştirmez ki..
belki kötü muamele görürüm daha çok üzülürüm o yüzden en son mesaj cektım
msn ve tel şu..bana ulasmak ıstersen hep burdayım die..
ve de öylece kaldı..an azından güzel hatırlayayım..

yakın ve iyi giden bir arkadaslık birden buhar oldu resmen...

keşke bir açıklama yapsaydı.. bir gelişme olursa konuyu takip ediyorum hala meraktayım...CADIARZUyerimseniben

onun hakkinda kimseyle konustunuzmu. benim en yakin arkadasim dedigim birinin , hemde bir toplumda benim hakkimda yaptigi olumsuz , yalan ve iftiradan ibaret konusmalari benim kulagima geldiginde cok sasirmistim.hic ama aklimin ucuna dahi gelmezdi benim hakkimda boyle seyler soyleyecegi.ve tabiki bende tavir aldim.bir gun yolda karsilastik bana seslendi . bende duymazliktan geldim evime ciktim. o da pesimden.ayni samimiyetle davraniyordu bana yine." arkandan o kadar seslendim kizz " falan dedi. bende acik acik soyledim duyduklarimi. tabiki inkar etti. ama sok olmustu. sanirim tahmin etmiyordu kulagima gelicegini....sende iyi dusun bakalim belki onun hakkinda birini yada birilerine bir seyler soyledinmi?

Back