8 yıllık dostum:(

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba..
canım çok sıkkın..
bir arkadaşım vardı arkadaştanda öte dostum..
gerçekten değer veriyordum ve de değer verildiğime inanıyordum..
8 senelik bir dostluk var arada..birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık
bilmediğimiz birşey yoktu birbirimizin hayatında..para bile alırdık birbirimizden
hiçte geri vermez ya da almazdık..çok iyi çok can bir arkadaşımdı...
ama şu sıralar ne oldu bilmiyorum..ebir türlü ulaşamıyorum
aramızda kötü hiçbirşey geçmedi kırıcı olmadık asla..kavga falan hiçbirşey olmadı
işyerini aradım cevap yok,sürekli meşğul yerinde değil vs...evi aradım annesi babannesiyle kalıyor dedi oranın nosunu istedim vermedi annesi..cebini arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yok..
kızlar uzun süredir haber alamıyorum kaç kere mesaj attım teline cevap gelmedi
aradım açmadı mail attım,msn de gördüm cevap yok yapmadığım birşey kalmadı
off kızlar çok canım acıyor...sizce birşey mi olmuştur..nasıl ulaşcam ben bu kıza
lütfen birşeyler söyleyin...8 sene var arada dile kolay ve de birbirimizin iyi kötü bütün günlerine şahit olduk...niye böyle oldu şimdi..kimseye güvenemeyecek miyim bensenağlamasenağlama

canım ya bı sorun yokken bı ınsan neden boyle davranırkı:uhm:
baska bı tanıdıgınız fılan yokmu ona sordursan madem sen ulasamıyosunbenneyaptımki

Canım önce sakin ol lütfen!
ınşallah başına bişey gelmemiştir arkadşının
Eğer bişey olsa zaten annesi söylerdi sanırım
Belkide senin farketmediğin yada farkında olmadan onu üzdüğün bişey oldu ve o yüzden senden uzaklaştı
Yada başka bir nedenden
Bence biraz daha üstele bakalım eninde sonunda ulaşacaksındır
Yakınsa sana işyerine gidebilirsin.....

yok annesine sordum tuğbaya ulaşamıyorum birşey mi oldu acaba dedim
iyi mi dedim annesi yok çok iyi çalışıyor dedi..:1no2::1no2:

canım ya bı sorun yokken bı ınsan neden boyle davranırkı:uhm:
baska bı tanıdıgınız fılan yokmu ona sordursan madem sen ulasamıyosunbenneyaptımki

gerçekten bir sorun yoktu benim bildiğim..
güzel güzel mesajlaştık en son..sonra biranda kesildi off yaa...

demek ki size tavır almış...

acaba birisi aranızı bozacak birşey demiş olabilir mi?

Sana cok uzak bir yerde oturmuyor muhtemelen..

Bir ziyaret ederdim yerinde olsam...madem bu kadar can bir dostun dayan kapiya.. sor bakalim derdi neymis....belki senin bilmedigin birseyler vardir...

Yoksa neden böyle davransinki??:uhm:

ya belkıde yanlız kalmaya ihtiyacı vardr. zaten kötü bişey olsaydı arkadsına annesı sizden önce üzülür ve size söylerdi... bazen insan kendı kabuguna cekılmek ister böle bı durumdadır belkı arkadasn. sen aklına kötü bişey getirme iyi düşün ii olsun canım

hiç üstüne varma bence.benim 20 senelik (ilkokuldan beri) arkadaşım bir küçük laflan dolayı bu tür bi arama mücadelesinden sonra bana görüşmeyelim diyebildi.alıcağın cvp belli.arayıp sorma.madem arkadaş o seni bulur yok değilse zaten sende arasan ulaşmanı engeller.birde aldığın hediye para vs varsa annesine gönder.o anlar canım neden geldiğini geri dönüp sorar eğer kıymet bilen bi tipse..

Kötü birşey olsa annesi söylerdi zaten.
ışyerine uğrayın,sorun derdi neymiş.
Tavrına göre hareket edersiniz.

acaba sizi,arkadaşlığınızı kıskanan biri senin ağzından bi laf uydurmuş olabilir mi arkadaşının aleyhine???etraf fesat çirkeflerle dolu çünkü...

evet evıne gıt, kusmuşse de çok ayıp yaptıgı, kendı kendıne gelın guvey olacagına senınle konuşmalıydı.

aynı benzer sekılde sebebp yokken bana tavır alan arkadasım kankam dostum 12 yıllık beraber buyumusuz boyle kaybettım 1 yılkonusmadı benle sebebını anlamadım.. bı gun aradı benı ben de neden boyle yaptın dedım cevap vermedı.. adam akıllı bı sebebp sunana kadar konusmuyorum senle dedım. 5 sene gectı tık yok..

acaba sizi,arkadaşlığınızı kıskanan biri senin ağzından bi laf uydurmuş olabilir mi arkadaşının aleyhine???etraf fesat çirkeflerle dolu çünkü...

böyle birşey olabilir..benimde aklıma geldi bu
ama neden gelip bana sormadı böyle birşey duydum doğru mu diye?

Özlemimmm önce sakin ol bakalım.
Anlaşılan o ki kendince bir konu üzerine tavır almış, yaptığı hoş değil aslında konu ne olursa olsun senle paylaşmalı, böyle kaçmak olmaz... Bir yanlış anlaşılma olabilir aranızda...
Ben senin yerinde olsam, madem hiç bir şekilde ulaşamıyorsun bir yanına git bakalım, bu seferde kaçacak değildir heralde, derdi neymiş öğrenirsin yüzyüze konuşmuş olursunuz.

Canım, insan can dostuna canı çok yanmadan bunu yapmaz...
Belliki birşeye alınmış, kırılmış...
En iyi çözüm herzaman olduğu gibi konuşmaktır. Madem teknolojik yollardan ulaşamadın, evine veya işyerine git bakalım canım.

canım madem bu kadar yakınsınız evini ve ailesinide biliyor olman lazım, evine git yada işyerine git.
Ortada bişey yokken böyle yapması çok garip, hep böylemi olacak demişsin demekki aranızda bir mevzu olmuş diye düşündüm ben, yanılıyormuyum.

mutlaka bunun bir başlangıcı vardır yada aile içinde bişeyler vardır annesi öylesine iyi demiştir belki, olabilkir yani. sen bir dene şansını yüzyüze görüşüp sor bakalım sorun neymiş yok seninle görüşmek istemessede kendi bilir.

bence alın karşınıza bi güzel konuşun 8 yıl ne demek öle degil mi???kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…