kızlar merhaba..
canım çok sıkkın..
bir arkadaşım vardı arkadaştanda öte dostum..
gerçekten değer veriyordum ve de değer verildiğime inanıyordum..
8 senelik bir dostluk var arada..birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık
bilmediğimiz birşey yoktu birbirimizin hayatında..para bile alırdık birbirimizden
hiçte geri vermez ya da almazdık..çok iyi çok can bir arkadaşımdı...
ama şu sıralar ne oldu bilmiyorum..ebir türlü ulaşamıyorum
aramızda kötü hiçbirşey geçmedi kırıcı olmadık asla..kavga falan hiçbirşey olmadı
işyerini aradım cevap yok,sürekli meşğul yerinde değil vs...evi aradım annesi babannesiyle kalıyor dedi oranın nosunu istedim vermedi annesi..cebini arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yok..
kızlar uzun süredir haber alamıyorum kaç kere mesaj attım teline cevap gelmedi
aradım açmadı mail attım,msn de gördüm cevap yok yapmadığım birşey kalmadı
off kızlar çok canım acıyor...sizce birşey mi olmuştur..nasıl ulaşcam ben bu kıza
lütfen birşeyler söyleyin...8 sene var arada dile kolay ve de birbirimizin iyi kötü bütün günlerine şahit olduk...niye böyle oldu şimdi..kimseye güvenemeyecek miyim bensenağlamasenağlama
canım çok sıkkın..
bir arkadaşım vardı arkadaştanda öte dostum..
gerçekten değer veriyordum ve de değer verildiğime inanıyordum..
8 senelik bir dostluk var arada..birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık
bilmediğimiz birşey yoktu birbirimizin hayatında..para bile alırdık birbirimizden
hiçte geri vermez ya da almazdık..çok iyi çok can bir arkadaşımdı...
ama şu sıralar ne oldu bilmiyorum..ebir türlü ulaşamıyorum
aramızda kötü hiçbirşey geçmedi kırıcı olmadık asla..kavga falan hiçbirşey olmadı
işyerini aradım cevap yok,sürekli meşğul yerinde değil vs...evi aradım annesi babannesiyle kalıyor dedi oranın nosunu istedim vermedi annesi..cebini arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yok..
kızlar uzun süredir haber alamıyorum kaç kere mesaj attım teline cevap gelmedi
aradım açmadı mail attım,msn de gördüm cevap yok yapmadığım birşey kalmadı
off kızlar çok canım acıyor...sizce birşey mi olmuştur..nasıl ulaşcam ben bu kıza
lütfen birşeyler söyleyin...8 sene var arada dile kolay ve de birbirimizin iyi kötü bütün günlerine şahit olduk...niye böyle oldu şimdi..kimseye güvenemeyecek miyim bensenağlamasenağlama