- Konu Sahibi toysosyolog
-
eee karşıdaki kişi illa birlikte olduğunda bilecek öğrenecek..bunu kafaya takan biriyse...öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm bir kadının başına gelebilecek en korkunç şeylerden birini yaşamışsınız..
bunu yapan sevgiliniz miydi ,yoksa tanımadığınız biri mi? neden şikayette bulunmadınız?
ikinci konu da sevmediğiniz biriyle evlenmemelisiniz bence.evet güven duygusu çok öenmlidir hayatta ama aşk olmadan sevgi olmadan da o güveni bir süre sonra yaşayamazsınız...ayrıca gün gelip aşk kapınızı çaldıüında evli olabilrisiniz..
üçüncüsü de ,ben daha önce yaşanılan cinsel ve duygusal deneyimlerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum..herkesin kendi hayatı ve geçmişi ,bu kimseyi ilgilendirmez bana göre..
Ne yazik ki bircok yerde vaziyet bu ya isin okacak ya esin yoksa toplumda birey falan degilsin bir mecliste agzink acip soz sahibi bile olamiyorsunaşık değilsen niye berabersin. kimseye bişey söylemek ve aşık olmadığın bi bilişkiyi devam ettirmek zorunda değilsin.
ya işin olacak ya eşin ne kadar çirkin bi düşünce, pek fazla iş imkanı yok diyorsun , tüm şansları zorladığına emin misin?
olay tam da bu zaten..evlilik öncesi cinselliği yaşayan kadınların kendileri ile aynı görüşte adamlarla beraber olmaları gerektiğini düşünüyorum..zaten bu evlilikten önce ilişki yaşanırken bellidir ;yani görüşleri yoksa ilk gece süprizi olmaz.....yoksa ben bakire değilim,şunla seviştim falan gibi açıklamaları çok itici buluyorum..ve kimsenin de kendinden öncesini sorgulama hakkı olduğunu düşünmüyorum..eee karşıdaki kişi illa birlikte olduğunda bilecek öğrenecek..bunu kafaya takan biriyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?