8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104

toysosyolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
31
3
36
Afyon
Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?

aşık değilsen niye berabersin. kimseye bişey söylemek ve aşık olmadığın bi bilişkiyi devam ettirmek zorunda değilsin.

ya işin olacak ya eşin ne kadar çirkin bi düşünce, pek fazla iş imkanı yok diyorsun , tüm şansları zorladığına emin misin?

Herşeyi olduğu gibi karşındaki kişiye anlatman lazım....
Madem ayrılacaktın neden bir yıldır birliktesin...

Zamanla aşık olursun, bunca zaman yanında durmasına müsade ettiğine göre duyguların var karşı tarafa...
Ama dürüst olmanda fayda war...
Birde karşı taraf kimse ile göz göze gelmemiş kısmına ben pek inanmıyorum ya...
Erkekler artık nerdeyse 16 yaşında milli oluyorlar!
Siz şu an 26 yaşındasınız, o da ya sizinle aynı yaştadır yada bir iki yaş büyüktür...
Ne yanii şimdi bu yaşına kadar kimse olmamış mı hayatında? Enteresan!!

Suçluluk duyacağın bir şey yok.
Aranızda belli bir doz sevgi ve uyum varsa dolu dolu aşk olması gerekmiyor evlenmek için, insan zamanla da aşık olabilir; ancak milletin çenesi kapansın diye evlilik yapılmaz.

Gidin iş bulun çalışın bari boş durmayın 26 yaşındasınız.
Evleneceğiniz insana bunu söylemek zorunda da değilsiniz, dertleşecek kadar yakın bulursanız bir arkadaşa anlatır gibi paylaşırsın en fazla... Bir şeylerin hesabını verir gibi değil.

Dik dur.

öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm bir kadının başına gelebilecek en korkunç şeylerden birini yaşamışsınız..
bunu yapan sevgiliniz miydi ,yoksa tanımadığınız biri mi? neden şikayette bulunmadınız?
ikinci konu da sevmediğiniz biriyle evlenmemelisiniz bence.evet güven duygusu çok öenmlidir hayatta ama aşk olmadan sevgi olmadan da o güveni bir süre sonra yaşayamazsınız...ayrıca gün gelip aşk kapınızı çaldıüında evli olabilrisiniz..
üçüncüsü de ,ben daha önce yaşanılan cinsel ve duygusal deneyimlerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum..herkesin kendi hayatı ve geçmişi ,bu kimseyi ilgilendirmez bana göre..

eee karşıdaki kişi illa birlikte olduğunda bilecek öğrenecek..bunu kafaya takan biriyse...

Karşı taraf sorgulamadıkça anlatılacak bir konu değil bence. Ya da artık evlilik aşamasında anlatırsınız olur biter. Ancak siz aşık olmadığınız bir adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz? Yazık değil mi hem size hem ona?

Kendini asla ezik hissetme. Kendi isteğinle yaşadığın bir ilişki olsa anlatma yani kime ne. Ama bu geçmişte yaşadığın bir travmaysa bunu sevdiğin insanla paylaşmak seni rahatlatır.

Ne yazik ki bircok yerde vaziyet bu ya isin okacak ya esin yoksa toplumda birey falan degilsin bir mecliste agzink acip soz sahibi bile olamiyorsun

eee karşıdaki kişi illa birlikte olduğunda bilecek öğrenecek..bunu kafaya takan biriyse...
olay tam da bu zaten..evlilik öncesi cinselliği yaşayan kadınların kendileri ile aynı görüşte adamlarla beraber olmaları gerektiğini düşünüyorum..zaten bu evlilikten önce ilişki yaşanırken bellidir ;yani görüşleri yoksa ilk gece süprizi olmaz.....yoksa ben bakire değilim,şunla seviştim falan gibi açıklamaları çok itici buluyorum..ve kimsenin de kendinden öncesini sorgulama hakkı olduğunu düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…