8 tüp bebek sonrası doktor önerisi, lütfen yardım

aydilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
13
11
36
35
Arkadaşlar ben 1 tüp bebek yaptırdım 12 tane 5. gün iyi kalite embriyom oluştu ama 8 kere transfer edildi ve malesef hiçbiri olumlu olmadı. Bende de eşimde de yapılan tahlillerin hepsi normal. Kocaman bir dosyam var ve hiç sonuç yok. Sadece 7. transferimde tutunma oldu ve 9. haftada kaybettim. Gerisi hep negatifti.

İstanbulda bu konuda kime gitmemi tavsiye edersiniz?
Memorial- Fertijin veya Ulun Ulug düşünüyorum gibi. Memorial embriyoya odaklanıyor ama benim zaten çok oluşuyor 5. gün embriyom o yüzden mantıklı mı embriyoya odaklanmak bilmiyorum. Yaşım da ileri değil 31.

Lütfen duydugunuz bildiğiniz herşeyi yazın, çok zor artık bu yolda negatiflerle devam etmek..

Arkadaşlar ben 1 tüp bebek yaptırdım 12 tane 5. gün iyi kalite embriyom oluştu ama 8 kere transfer edildi ve malesef hiçbiri olumlu olmadı. Bende de eşimde de yapılan tahlillerin hepsi normal. Kocaman bir dosyam var ve hiç sonuç yok. Sadece 7. transferimde tutunma oldu ve 9. haftada kaybettim. Gerisi hep negatifti.

Memorial- Fertijin veya Ulun Ulug düşünüyorum gibi. Memorial embriyoya odaklanıyor ama benim zaten çok oluşuyor 5. gün embriyom o yüzden mantıklı mı embriyoya odaklanmak bilmiyorum. Yaşım da ileri değil 31.

Lütfen duydugunuz bildiğiniz herşeyi yazın, çok zor artık bu yolda negatiflerle devam etmek..
Çok geçmiş olsun.
Ngs ile sağlıklı embriyoyu bulup transfer ettirin bence.
Benim kuzenimde tüp bebek denedi kaç kez düşük oldu.
En son 8 tane embriyosunu genetiğe gönderdiler sadece 1 tanesi sağlıklı geldi.
Şimdi kızı 4 yaşında.
Rahiminizde bir sıkıntı yok değil mi?
Histereskopi yaptırın belki ultrasondan fark edilmiyordur perde vs olabilir.

Evet ngs/pgt ile embriyolarınıza genetik test yaptırmalısınız.Siz elimiz ile kendi genetik testlerinize baktırın.Siz de genetik problemi olmasa bile embriyoda olabiliyor.
Ayrıca rahim detaylı incelendi mi HiSteroskopi ile? Ufacık bir polip veya kist olsa tutunmayabiliyor.Ancak 9. Haftada kalbi durduysa genetik problemi olma ihtimali yüksek, kesin ngs/pgt yaptırın. Bahçeci iyi diyorlar bu konuda.

Bir de kan pıhtılaşma çıkarsa sizin genetikte , transferden sonra gebelik sonuna kadar kan pıhtılaşma iğnesi kullanmanızda fayda var. Çoğu kayıplar bundan kaynaklanıyor.

Çok geçmiş olsun.
Ngs ile sağlıklı embriyoyu bulup transfer ettirin bence.
Benim kuzenimde tüp bebek denedi kaç kez düşük oldu.
En son 8 tane embriyosunu genetiğe gönderdiler sadece 1 tanesi sağlıklı geldi.
Şimdi kızı 4 yaşında.
Rahiminizde bir sıkıntı yok değil mi?
Histereskopi yaptırın belki ultrasondan fark edilmiyordur perde vs olabilir.

Evet ngs/pgt ile embriyolarınıza genetik test yaptırmalısınız.Siz elimiz ile kendi genetik testlerinize baktırın.Siz de genetik problemi olmasa bile embriyoda olabiliyor.
Ayrıca rahim detaylı incelendi mi HiSteroskopi ile? Ufacık bir polip veya kist olsa tutunmayabiliyor.Ancak 9. Haftada kalbi durduysa genetik problemi olma ihtimali yüksek, kesin ngs/pgt yaptırın. Bahçeci iyi diyorlar bu konuda.
Çok teşekkürler. Histereskopi 2 kere yapıldı en ufak birşey dahil bulunamadı. HSG de de sorun görülmedi, bagısıklıkla ilgili temel testler, pıhtılaşma testleri, bilinen akla gelebilecek her test yapıldı embriyo genetiği hariç. Delirmemek elde değil bir ipucu bile bulunamıyor.

Eşimde bende yaşımız ileri değilken ve embriyolar 5. güne rahatlıkla giderken hepsinin genetiği bozuk olmaları da mantığıma yatmıyor, 11 embriyo konuldu 8 transferle. Sanki bana tespit edilemeyen bagısıklık konusu var da bebeği reddediyormuşum gibi geliyor.
Hem laboratuvarı çok güvenilir hem de bagısıklık konusunda çok bilgili bir merkez bulabilsem keşke :(

Çok teşekkürler. Histereskopi 2 kere yapıldı en ufak birşey dahil bulunamadı. HSG de de sorun görülmedi, bagısıklıkla ilgili temel testler, pıhtılaşma testleri, bilinen akla gelebilecek her test yapıldı embriyo genetiği hariç. Delirmemek elde değil bir ipucu bile bulunamıyor.

Eşimde bende yaşımız ileri değilken ve embriyolar 5. güne rahatlıkla giderken hepsinin genetiği bozuk olmaları da mantığıma yatmıyor, 11 embriyo konuldu 8 transferle. Sanki bana tespit edilemeyen bagısıklık konusu var da bebeği reddediyormuşum gibi geliyor.
Hem laboratuvarı çok güvenilir hem de bagısıklık konusunda çok bilgili bir merkez bulabilsem keşke :KK43:
Maslak Acıbadem Bülent hoca ya da yiğit hoca ile görüşün derim 💕

Hem laboratuvarı çok güvenilir hem de bagısıklık konusunda çok bilgili bir merkez bulabilsem keşke :KK43:
Canim eşimin patronunun hanimi 14cu tup bebekte hamile kaldi. Tup bebek daha yeni çikan zamanlardi bagisiklikla bagli sorun çok sonradan bulundu eşinde ve tedaviyle bir sonraki tup bebekte hamile kaldi

Ben bahceci derim bu konuda🤗 allah insallah emeklerinizi bosa cikartmaz guzel haberler nasip edee

Bir yakinim da bu şekilde defalarca tup bebek denemesi oldu cok çabaladılar meğerse kendin de gebelik şekeri varmış diyetisyen eşliğinde 6 ay sonra gebe kaldı kilosu da var di haliyle inşallah sizede bir an önce nasip plir

11. haftadan önce düşükler genelde bebeğin kromozomal anomalisiyle alakalı oluyor. Yani 5. gün aa bile olsa bu sağlıklı kromozomlara sahip demek değil. Genelde 2 veya 3 düşük sonrası artık embriyoya genetik test uygulayalım diyorlar. 7 defa denetmiş olması? Embriyolarınızı ngs ye gönderecek şekilde bir deneme daha yapın. Bunun için lab ı kaliteli bir yer olması lazım. Ona göre bakın. Olay doktordan çok lab uzmanlığında

Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin..Halamdada bu yasandi 8 tup bebek denemesi var hepsi farkli hastanelerde pcos dendi ve tutma orani yuksek denildi ama 8 ayri hastaneden sonuc alamayinca aci bademe gittiler ve rahminde sorun oldugu ogrenildi suan ucuzlerine hamile 18 sene aradan sonra bu yuzden aci bademi tavsiye ederim gittigim hastanede embriyolarim olmasa vende aci bademde baslicaktim

Çok geçmiş olsun ben de doktor araştırıyorum, birinci denemem negatif. Ve 41 yaşındayım.
Beslenme ile ilgili olabilir mi acaba? Birçok takviye ve gıda var. İncir kürünü öneriyorlar. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun ben de doktor araştırıyorum, birinci denemem negatif. Ve 41 yaşındayım.
Beslenme ile ilgili olabilir mi acaba? Birçok takviye ve gıda var. İncir kürünü öneriyorlar. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayırlısı olsun 😊 Bende 40 yaşındayım daha önce 2 kez bahçeci de denedik olmadı, Acıbadem maslak 2 temmuz transferim oldu 🤲🙏🧿 şimdi sonucu bekliyoruz iyi araştırın özellikle teknolojiyi ne kadar yakından takip ettikleri çok önemli merkezlerin. Prp bizim yaşlarımız için yapılması gereken amh düşük ama çok daha fazla yumurta toplanabiliyor bu sayede. Yine kasılma ilacı var mikroçip yöntemiyle en iyi sperm seçimi var embriyo yapıştırma jeli var gibi gibi bir çok yeniliği ilk kez Acıbadem maslak'ta deneyimledik inş. güzel haberlerimizi de alırız , darısı hepimizin başına inş. Allah Sağlıklı bebişler kucağımıza versin inş. 🤲🙏

Hayırlısı olsun 😊 Bende 40 yaşındayım daha önce 2 kez bahçeci de denedik olmadı, Acıbadem maslak 2 temmuz transferim oldu 🤲🙏🧿 şimdi sonucu bekliyoruz iyi araştırın özellikle teknolojiyi ne kadar yakından takip ettikleri çok önemli merkezlerin. Prp bizim yaşlarımız için yapılması gereken amh düşük ama çok daha fazla yumurta toplanabiliyor bu sayede. Yine kasılma ilacı var mikroçip yöntemiyle en iyi sperm seçimi var embriyo yapıştırma jeli var gibi gibi bir çok yeniliği ilk kez Acıbadem maslak'ta deneyimledik inş. güzel haberlerimizi de alırız , darısı hepimizin başına inş. Allah Sağlıklı bebişler kucağımıza versin inş. 🤲🙏
Merhaba bebeğiniz tutundu mu? Umarım pozitfir

Back