• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Sevgili 8.Takım Ahalisi :halay:

Sabah aç karnına tartılıp, kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın!

Benden gelsin ilk bildirim: 60,800 kg :KK76: 60 lı rakamlara geldim yihhuuuu!!!:KK49::KK49:
Vavv kaptan harikasın:rolleyes::KK9::nazar: Ben hiççç hayatımda 60 ları görmedim darısı başıma inş :dua:

Vavv kaptan harikasın:rolleyes::KK9::nazar: Ben hiççç hayatımda 60 ları görmedim darısı başıma inş
Son iki haftadir iyi gidiyorsun arkadaşim...el ele verdikten sonra hep birlikte hayalimizdeki hedef kilomuzu göreceğiz inşallah:dua:

Saol canım benim.:KK5:Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon :rolleyes:
Aynen canim ..bikacgüne regl olcağim..öyle bir iştahim varki anlatamam..ama sabrediyorum..haftaya cuma arti görmektense o zor ani çaylarlan kahveylen geçiştiriyorum..sonra iyiki yememişim diyorum kendi kendime..akşam gönül rahatliği ile günü bitirmenin mutluluğunu bozmaya deymez ...😍

* * * 8. Takım 649.Etap * * *

Usagisan ( 77.5 / 77.1 / 0.4 / % 0.52)
DilaBG( 62 / 60.7 / 1.3 / %2.10)
ABE3( 69.8 / / / %)
perihan00( 64.4 / / / % )
HasibeG ( 87.6/ 87.7 /+0.1 / -%0.11 )

8. Takım Ortalaması; %
Çok iyi gidiyorsun şekerim, sağlam bir sabırla 6 lı rakamları da görmeye az kalmış :KK49:

Günaydin yoldaşlarim....Hayirli bereketli Cumalar :KK36:.bende durakladim galiba 63.9 da takildim...neyse 1 kilo artidan kurtuldum ve 0.5 eksideyim en azindan... bu hafta sonu çok dikkat etcem haftaya yine arti görmeyim...
Sonuç olarak 5 te 5 ile 1,5 kilo vermişsin bu harika bir rakam

Saol canım benim.:KK5:Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon :rolleyes:
Vallahi insan kilo verdikçe mutlu oluyor katılıyorum :KK6:
Aynen canim ..bikacgüne regl olcağim..öyle bir iştahim varki anlatamam..ama sabrediyorum..haftaya cuma arti görmektense o zor ani çaylarlan kahveylen geçiştiriyorum..sonra iyiki yememişim diyorum kendi kendime..akşam gönül rahatliği ile günü bitirmenin mutluluğunu bozmaya deymez ...😍
İradene sağlık vallahi helal olsun :nazar::KK200:

Kizlar eskisi gibi yine pazartesi günleri ayriyetten tartilma günü yapalimmi...hafta sonu daha dikkatli oluruz..
Aslında çok çok iyi fikir, hatta biz şey yapıyorduk aybaşında ölçü alıyorduk, yeniden başlayalım, 1 Aralık milat olsun hepimiz ölçülerimizi alalım ve aylık bildirim yapalım

* * * 8. Takım 649.Etap * * *

Usagisan ( 77.5 / 77.1 / 0.4 / % 0.52)
DilaBG( 62 / 60.7 / 1.3 / %2.10)
ABE3( 69.8 / / / %) Bildirimde bulunmadı
perihan00( 64.4 /63.9 / 0.5/ 0.78% )
HasibeG ( 87.6/ 87.7 /+0.1 / -%0.11 )

8. Takım Ortalamas
ı; % 0,658

Kızlar listemizi bu şekilde paylaşıyorum ben, A ABE3 bildirim yaparsa ekleyip güncelleriz, şimdi çıkmam gerekiyor benim.

Back