Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Haftasonu hiç yerimde durmadım dinlenemedim, tabi dinlenemeyen vücut ödem de yapıyorGünaydin kaptanim...cumaya kadar halledersin sen o artiyi bazen ödemde oluyo stressden
Ohhh harika vallahi cuma gününe dereceyi en başta göğüsleyeceksin bu gidişleHayirli mutlu sabahlar arkadaşlarim.bugün ek olarak tartilma günümüz unutmayalim...
Ben sabit çiksam yine çok mutlu olcam diye düşünüyordum ama eksi bile gördüm.cuma gününden bu yana 200 gr eksideyim..birde 5 te 5 yaparsam cumaya güzel bir sonuç görebilirim
- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Bireysel derecede en azindan 3.cü olmayi hedefliyorum..inşallah başaririmHaftasonu hiç yerimde durmadım dinlenemedim, tabi dinlenemeyen vücut ödem de yapıyor
Ohhh harika vallahi cuma gününe dereceyi en başta göğüsleyeceksin bu gidişle
- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Bence başaracaksınBireysel derecede en azindan 3.cü olmayi hedefliyorum..inşallah başaririm
- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Canim arti görmekten iyidirMerhaba arkadaslar bende pazartesi bildirimimi yapayım 69.7 -100 gr. Otelde o kadar yemeseydim daha iyi bile olabilirdi sanki ne yapalım biraz sımarmaktan zarar gelmez
- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
gece yatmadan önce dünkü menumü yazmıştım ama uyku sersemi silmişim galiba gönderememişim
dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:30 9 hurma ve fındık
16:00 5i bir yerde cay
18:30 sade tavuk sote yanında söğüş ve yoğurt, biraz ceviz
22:00 sade soda
dün akşam yemeğinden sonra 36 saatlik oruca niyetlendim. bugün bir şey yemicem, yarın sabah bozucam inşallah orucumu. bu yüzden bugünkü menüm yok
dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:30 9 hurma ve fındık
16:00 5i bir yerde cay
18:30 sade tavuk sote yanında söğüş ve yoğurt, biraz ceviz
22:00 sade soda
dün akşam yemeğinden sonra 36 saatlik oruca niyetlendim. bugün bir şey yemicem, yarın sabah bozucam inşallah orucumu. bu yüzden bugünkü menüm yok
- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Dünki patates gününden sonra gram gitmemiş busefer.. çok şaşirdim...aslinda en çok patates gününde giderdi..
Her ay 2 kilo veriyorum çok yavaş gidiyo..
Önceden ayda 3-4 kiloya kadar veriyordum..sanirim yaş ilerledikce metabolizmada yavaşliyor....bu benim kesinlikle son kilo vermem olmali...eyer tekrar kilo alirsam demekki dahada zorlanacağim yada hiç kilo veremicem
Hedefe ulaştiktan sonra kilomuzu koruyoruz grubuna katilacağim..yeni kilom sağlam oturana kadar burdan ayrilmicam birdaha...
Her ay 2 kilo veriyorum çok yavaş gidiyo..
Önceden ayda 3-4 kiloya kadar veriyordum..sanirim yaş ilerledikce metabolizmada yavaşliyor....bu benim kesinlikle son kilo vermem olmali...eyer tekrar kilo alirsam demekki dahada zorlanacağim yada hiç kilo veremicem
Hedefe ulaştiktan sonra kilomuzu koruyoruz grubuna katilacağim..yeni kilom sağlam oturana kadar burdan ayrilmicam birdaha...
Son düzenleme:
- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Aynen canim her eksi kilo azda olsa bizim için kãrdirBen troit hastasiyim perihan taklada atsam zor veriyorum yaş ilerledikce daha da zorlasacak kesinlikle ama benim felsefem suanda şu:
Yıl 12 ay ayda 1 kilo versem yılda 12 kilo yapar almaktan iyidir
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Perihan lütfen bahaneyi bırak ve spor yap.yapamam diye bir şey yok.yatalak hastalar bile ağırlık vs kaldirarak spor yapıyor.
Hazır diyet yapıyorsun.kendine yazık ediyorsun böyle.Leslie sansone 15 dk diye arattır ve başla spora.adim adım git.kendin bile sasiracaksin sonunda.haydi arkadaşım.
Hazır diyet yapıyorsun.kendine yazık ediyorsun böyle.Leslie sansone 15 dk diye arattır ve başla spora.adim adım git.kendin bile sasiracaksin sonunda.haydi arkadaşım.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
2 kere beğenmek istedim yazını Abe.Ben troit hastasiyim perihan taklada atsam zor veriyorum yaş ilerledikce daha da zorlasacak kesinlikle ama benim felsefem suanda şu:
Yıl 12 ay ayda 1 kilo versem yılda 12 kilo yapar almaktan iyidir