- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba hanımlar
Nasılsınız sıcaklarda diyetiniz nasıl gidiyor en son ocak ayında girmişim buraya eski üyelerdenim
oynakbasi34 kaptanım nasılsın
Söylemeden geçemicem buraya uğramadım ama boşta durmadım 2.bebeğime hamileyim77kg ile hamile kaldım gönül isterdi ki şöyle 65kg ile hamiş kalmak bunada şükür diyorum bir aralar 95kgyla geziyodum
5.ayıma girdim bu sefer az kg alarak hamileliğimi bitirmeye çalışıyorum sizlerinde izniniz olursa takip etmek istiyorum motive olrum diye düşündüm
Hepinizin sendromsuz pazartesi geçirmeniz dileğiyle
Kadın isterse yapar kızlar incecik olmak sizin elinizde inanıyorum ki hepiniz kilolarınızı vereceksiniz zaten veriyorsunuz bildirimlerinizi okudum
Gunaydin kilo bildirimim 88.1
Dün 87.8 gormustum ama yanlis beslenme sonucu boyle yaptı..
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğleden sonra bahçeye gittik ailecek
Zaten Annemler de bizim fettanla sabahtan gitmişlerdi
Sansimiza hava çok bunaltacak kadar değildi ve bir yandan keyfimizi yaptık bir yandan da az iş
Akşam yemeği sonrası da bulasiklara yardım edip çok geç olmadan evimize döndük malum bugün de cimcimenin karga kahvaltısını etmeden yüzmesi var ♡
sabah sabah beni güldürdün Allah ta seni guldursun. ..Amin
Çok şükür iyiyiz sende aramızda olsan çok daha iyi olacağız ♡♡♡♡
Allah yardımcın olsun canımgerçekten zor hele ki çocukla o şekilde uzun yolda gitmek
Umarim sağ saglim evine varmissindir ♡
Bence birazda koşturmaca ödem de vardır üstelik sen çabucak halledersin onu ♡♡♡
Gunaydin kizlarr
@Lilimam Allak kolaylik versin cnm tasinma islerinde. Dugununuz hayirli olsun.
sonundaoldu cnm kazasiz belasiz yolculugunuzu tamamlayin insallah
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Gerci bu saate herkes fosur fosur uyuyordu ama bende yatmadan bakayım dedim
Bugün karga kahvaltısını etmeden yine havuza gittik ♡ Kuzum bir güzel yuzdu sonra kahvaltı faslı falan derken evi temizlemeye giristik ailecek
İyiki de girismisiz aksam üzere eşimin halası çaya geldilerresmen Son işleri motoru takarak yaptık
Gerci onlar geldikten yarım saat sonra gorumcenin eşi arayıp ille çaya gelin dediyahu halamiz bizde desek de onlarında alın gelin diye tutturdular
Sinir oldum ama hâller da sıkıntı yok gidelim maksat muhabbet diyince hadi kalktık oraya gittik ve ancak gece yarısı döndük
Neyse en azından halanin bahanesiyle resmen temizliği de bitirdikyoksa yeter bu kadar bugunluk derdim yarım kalirdi
Merhaba hanımlar
Nasılsınız sıcaklarda diyetiniz nasıl gidiyor en son ocak ayında girmişim buraya eski üyelerdenim
Söylemeden geçemicem buraya uğramadım ama boşta durmadım 2.bebeğime hamileyim77kg ile hamile kaldım gönül isterdi ki şöyle 65kg ile hamiş kalmak bunada şükür diyorum bir aralar 95kgyla geziyodum
5.ayıma girdim bu sefer az kg alarak hamileliğimi bitirmeye çalışıyorum sizlerinde izniniz olursa takip etmek istiyorum motive olrum diye düşündüm
Kadın isterse yapar kızlar incecik olmak sizin elinizde inanıyorum ki hepiniz kilolarınızı vereceksiniz zaten veriyorsunuz bildirimlerinizi okudum
Günaydın kızlar.. çok şükür geldik kazasız belasız. işe de başladım birikmiş baya. zaten bana izin yaramıyor. psikolojim izin zamanları gidiyor. emeklilik de ya ilaçlara bağımlı yaşarım ya da dünyayı gezerim maaşım yetese tabi
bizim evi de b.k götürüyor cnm. ailece bizde temizlik yapmaluyız. Metehan odasını toplar ben mutfağa girişirim. wc banayo falan eşimde odaları temizler artık. çünkü ccanı saolasıca eşim 1 hafta resmen hiçbir şey yapmamış. wc banyoya bile dokunmamış. hoş kullanmamışta. evi otel niyetine kullanmış. geceye gittiğinde hiç gelmemiş. dolabın içinde meyve sebze vardı hep çöp olmuş.onları toparladım. bulaşık makinesine içtiği çay bardağını falan atmış yıkammaış da şu Antep sıcağında kokmuş hep. oraları hallettim. çamaşırı topla demiştim tamam demişti ona da ellememiş. bugün akşam savaş var evde
bebişin hayırlı olsun inş. darısı da hayırlı zaman da bana olsun inş.
Bulamiyorum sen ağladım yazdığında ben de ağlayım da rahatlayım dedim otobüste hüngür foşurt ağladım sayen de iyi geldi saolasın
Ben dün bir ütü yaptim dinlene dinleneEv işleri de tama kaldı ütüler ♡♡♡♡
Az dinlenip onlara da girisecegim
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Gerci bu saate herkes fosur fosur uyuyordu ama bende yatmadan bakayım dedim
Bugün karga kahvaltısını etmeden yine havuza gittik ♡ Kuzum bir güzel yuzdu sonra kahvaltı faslı falan derken evi temizlemeye giristik ailecek
İyiki de girismisiz aksam üzere eşimin halası çaya geldilerresmen Son işleri motoru takarak yaptık
Gerci onlar geldikten yarım saat sonra gorumcenin eşi arayıp ille çaya gelin dediyahu halamiz bizde desek de onlarında alın gelin diye tutturdular
Sinir oldum ama hâller da sıkıntı yok gidelim maksat muhabbet diyince hadi kalktık oraya gittik ve ancak gece yarısı döndük
Neyse en azından halanin bahanesiyle resmen temizliği de bitirdikyoksa yeter bu kadar bugunluk derdim yarım kalirdi
Merhaba hanımlar
Günaydın kızlar.. çok şükür geldik kazasız belasız. işe de başladım birikmiş baya. zaten bana izin yaramıyor. psikolojim izin zamanları gidiyor. emeklilik de ya ilaçlara bağımlı yaşarım ya da dünyayı gezerim maaşım yetese tabi
bizim evi de b.k götürüyor cnm. ailece bizde temizlik yapmaluyız. Metehan odasını toplar ben mutfağa girişirim. wc banayo falan eşimde odaları temizler artık. çünkü ccanı saolasıca eşim 1 hafta resmen hiçbir şey yapmamış. wc banyoya bile dokunmamış. hoş kullanmamışta. evi otel niyetine kullanmış. geceye gittiğinde hiç gelmemiş. dolabın içinde meyve sebze vardı hep çöp olmuş.onları toparladım. bulaşık makinesine içtiği çay bardağını falan atmış yıkammaış da şu Antep sıcağında kokmuş hep. oraları hallettim. çamaşırı topla demiştim tamam demişti ona da ellememiş. bugün akşam savaş var evde
bebişin hayırlı olsun inş. darısı da hayırlı zaman da bana olsun inş.
Bulamiyorum sen ağladım yazdığında ben de ağlayım da rahatlayım dedim otobüste hüngür foşurt ağladım sayen de iyi geldi saolasın
Anam okurken bir An gözümün önüne geldi de hakikaten cinnet sebebi
Erkekler o konuda biraz daha rahat ama aksam geldiğinde ona en pis işi yaptır ki bir daha tövbe desin
Ben ilk evlendigimde 3 ay sonra Almanya'ya Annemler ziyarete gitmiştim de evi çiçek gibi bırakıp gittim döndüğümde işe resmen evde bomba patlamiş gibiydi
Eşimin bekar arkadaşı ben gelmeden 2 gün önce bize gelmiş ve eşşek hem halimi bir yerini sigarayla yakmış hemde sabaha kadar oyun konsolunda oyun oynamislar ( her yerde oyun CD'leri çekirdek çöpleri bulaşık )
Resen iki gün evin ağzına miçmişlarsonra tabi ben eve gelince ağladım durdum bizimki de tövbe bir daha eve bile sokmam o arkadaşı diyip bütün evi tek başına temizledi birde disarda yemek ısmarlama zorunda kaldı protesto ettim diye Sonuçta 1 hafta ayrı kalmisiz ve bunun gecesi de var
Bir daha o oldu ben Almanya'ya giderken öyle dip köşe temizlik yapmadım ama geldiğimde ev gittigimden daha temizdiResmen adam bal dök yala yapardı gerçi artık rahat pek umursamiyor ama dagitmiyor da
günaydın (tünaydın) kızlar
cuma 93.5
bugün 94.2
hafta sonu ekstra bir şey yapmıyorum ama neden ısrarla pazartesileri artı çıkıyorum bilmiyorum. neyse cumaya gider nasılsa yani inşallah.
bende mesajı kahvaltı yaparken yazdım. alıntıları ekledim. sonra kızlara baktım yiyorlar mı diye. meryemi yatağına attım bir ihtimal kendisi uyur mu acaba diye. sonra aidatı komşuya vermeye çıktım birazdan temizlikçiler para toplamaya gelir diye. biz kapıda konuşurken geldiler zamanlamam süpermeryem uyumadı mama yedirip uyuttum. balkondaki ayakkabıların büyük bir kısmını topladım sadece bir kaç kalın bot hafif nemli gibi geldi onları bıraktım ( buraya yazmadım galiba dünden önceki akşam ayakkabılıktaki bütün ayakkabıları yıkadım. kocam ıslak terliğini poşetiyle ayakkabılığa koyunca küf kokutmuş her yeri. diğer ayakkıbılarada sinmiştir belki diye hepsini yıkadım. müsayit zamanda tekrar kutularına konulup kaldırılacak şimdilik bir köşede bekliyorlar)
ayyy ne yazdım beeee
en güzel yerine gelelim. şimdi de kiraz sapı çayımı demledim. balkonda efil efil size yazıp çayımı yudumluyorum. sonra 2 mile leslie yapıp işe başlıcam. önce iş yaparsam spor kalır.
bugün inşallah sakarya parka gideriz. hava biraz daha iyi görünüyor.
misafir gazı diyoruz biz buna2 günde yapılacak iş 2 saate indirgeniyor
hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah
yaşasın ağlama kardeşliği
ilk evlendiğimde demişsin ya. sandımki evlendin boşandın şu an ikinci evliliğin. Allah Allah dedim ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç bahsi geçmedi. mesajın sonunda anladımki evliliğinin ilk dönemlerinden bahsediyormuşsun
Ay evet haftasonlari bende bitki cayi,kahve, su icemiyorum hemen degisiklik basliyo. Bide bu hafta duzensiz yedimAfiyet olsun canımbende tam ütülere girisecekken dayanamadim bizim dolapları da ayikliyayim dedim
Anam ne çok verilecek ve atılacak varmış dolap resmen yarı yarıya boşaldi
Ütüleri de benim büyük kız komşudan bende ütü ve utumasasini alayım hemen yarım saatte yapalım diyorEvde yıkanarak tek parça kalmadı
Genelde haftasonu suyu yetersiz içiyor insan kosturmacadan yada fazla uzun süre ayakta kalmaktan ödem olabiliyorHani Benim hep öyle olur genelde
Eminim cumaya kadar kesin eksi görürsün ♡♡♡♡
Son kısma bende sen yazınca baya güldümikinci koca Hee iyimiş
Aman Rabbim bizlerin başlarından eksik etmesin kocalarıkokar mokar tok tutar
Ay evet haftasonlari bende bitki cayi,kahve, su icemiyorum hemen degisiklik basliyo. Bide bu hafta duzensiz yedim
Bugunde hâla oyle, kafami duvarlara vurcsam
Son günlerde almanya cok sicak...cok bunaltici...tansiyonum düşük kaç gündür hep uykum geliyor..alişkin değiliz bu kadar sicağa...normalinde buralar bukadar sicak olmuyo...ağir geldi
Yediklerimede pek dikkat edemiyorum malesef..yinede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalişiyorum
Harika gidiyorsun kaptanim hep böyle devamSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün masallahim vardıevin bütün islerini bitirdim dolaplardaki fazlaliklarin ayiklanmasina kadar bütün eşyaları olduğu gibi yatağa indirip hem ayiklayip hemde tekrar katlayip tekrar dizdim ve resmen dolap yarıya indi
Uzun bir süre gider bana bu ♡♡♡♡
Yarın sabah okuldan bir kaç veliye parkta buluşup kahvaltı yapacağızbüyük kızım poğaça yapacak ama ben kesinlikle yemeyecegim kendime bölmeli kapaliya yumurta peynir zeytin ve salatalık koyarım şekersiz çayla kahvaltimi yaparım ♡
Bu arada bugün islere dalında doğru düzgün hiç yemek yemedim sıvıyla günü geçirdim şükür ♡
Yarın da güzel geçer de çarşamba kontrolünde daha da güzel bir sonuç görürüm inşallah ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?