Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hanımlar
Nasılsınız sıcaklarda diyetiniz nasıl gidiyor en son ocak ayında girmişim buraya eski üyelerdenim
oynakbasi34 kaptanım nasılsın
Söylemeden geçemicem buraya uğramadım ama boşta durmadım 2.bebeğime hamileyim 77kg ile hamile kaldım gönül isterdi ki şöyle 65kg ile hamiş kalmak bunada şükür diyorum bir aralar 95kgyla geziyodum
5.ayıma girdim bu sefer az kg alarak hamileliğimi bitirmeye çalışıyorum sizlerinde izniniz olursa takip etmek istiyorum motive olrum diye düşündüm
Hepinizin sendromsuz pazartesi geçirmeniz dileğiyle
Kadın isterse yapar kızlar incecik olmak sizin elinizde inanıyorum ki hepiniz kilolarınızı vereceksiniz zaten veriyorsunuz bildirimlerinizi okudum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah da erken uyanabildim
Umarım hepimiz için çok güzel ve bol ekşili bir hafta olur

Bugün için bir planım yok evdeyim ve dün kalan işleri bitirip biraz ütü yapacağım
Malum çarşamba günü yine kontrolumuz var o yüzden şu iki günü mümkün olduğu kadar hafif gecirecegiz Ana kız

Sabah tartilmayı unutup sıcak suyumla güne başladım Sonra dayanamayıp tartiya çıktım 117.8 gördüm cumaya göre 100 gram eksi ama dedigim gibi suyumu icmistim o yüzden az daha eksik olduğumu düşünüyorum ♡♡♡

Tekrar hoşgeldin canım o zaman aramıza
Diyet yapmadan her zaman bekleriz kuzum ♡ Bu arada inan çok sevindim ♡ Rabbim sağlıkla kucağına da almayi nasip eder inşallah ....Aminnnn
Sağlıklı beslenirsen Kilo almadan da bitirirsin hamileligini ♡♡♡

Gunaydin kilo bildirimim 88.1
Dün 87.8 gormustum ama yanlis beslenme sonucu boyle yaptı..

Süper demekki cumaya yine çok güzel bir rakam göreceğiz senden ♡♡♡♡

Gunaydin kizlarr

@Lilimam Allak kolaylik versin cnm tasinma islerinde. Dugununuz hayirli olsun.

sonundaoldu cnm kazasiz belasiz yolculugunuzu tamamlayin insallah

Günaydın kızlar.. çok şükür geldik kazasız belasız. işe de başladım birikmiş baya. zaten bana izin yaramıyor. psikolojim izin zamanları gidiyor. emeklilik de ya ilaçlara bağımlı yaşarım ya da dünyayı gezerim maaşım yetese tabi
bizim evi de b.k götürüyor cnm. ailece bizde temizlik yapmaluyız. Metehan odasını toplar ben mutfağa girişirim. wc banayo falan eşimde odaları temizler artık. çünkü ccanı saolasıca eşim 1 hafta resmen hiçbir şey yapmamış. wc banyoya bile dokunmamış. hoş kullanmamışta. evi otel niyetine kullanmış. geceye gittiğinde hiç gelmemiş. dolabın içinde meyve sebze vardı hep çöp olmuş.onları toparladım. bulaşık makinesine içtiği çay bardağını falan atmış yıkammaış da şu Antep sıcağında kokmuş hep. oraları hallettim. çamaşırı topla demiştim tamam demişti ona da ellememiş. bugün akşam savaş var evde

bebişin hayırlı olsun inş. darısı da hayırlı zaman da bana olsun inş.
Bulamiyorum sen ağladım yazdığında ben de ağlayım da rahatlayım dedim otobüste hüngür foşurt ağladım sayen de iyi geldi saolasın

Anam okurken bir An gözümün önüne geldi de hakikaten cinnet sebebi
Erkekler o konuda biraz daha rahat ama aksam geldiğinde ona en pis işi yaptır ki bir daha tövbe desin
Ben ilk evlendigimde 3 ay sonra Almanya'ya Annemler ziyarete gitmiştim de evi çiçek gibi bırakıp gittim döndüğümde işe resmen evde bomba patlamiş gibiydi
Eşimin bekar arkadaşı ben gelmeden 2 gün önce bize gelmiş ve eşşek hem halimi bir yerini sigarayla yakmış hemde sabaha kadar oyun konsolunda oyun oynamislar ( her yerde oyun CD'leri çekirdek çöpleri bulaşık )
Resen iki gün evin ağzına miçmişlar sonra tabi ben eve gelince ağladım durdum bizimki de tövbe bir daha eve bile sokmam o arkadaşı diyip bütün evi tek başına temizledi birde disarda yemek ısmarlama zorunda kaldı protesto ettim diye Sonuçta 1 hafta ayrı kalmisiz ve bunun gecesi de var

Bir daha o oldu ben Almanya'ya giderken öyle dip köşe temizlik yapmadım ama geldiğimde ev gittigimden daha temizdi Resmen adam bal dök yala yapardı gerçi artık rahat pek umursamiyor ama dagitmiyor da

günaydın (tünaydın) kızlar

cuma 93.5
bugün 94.2

hafta sonu ekstra bir şey yapmıyorum ama neden ısrarla pazartesileri artı çıkıyorum bilmiyorum. neyse cumaya gider nasılsa yani inşallah.

bende mesajı kahvaltı yaparken yazdım. alıntıları ekledim. sonra kızlara baktım yiyorlar mı diye. meryemi yatağına attım bir ihtimal kendisi uyur mu acaba diye. sonra aidatı komşuya vermeye çıktım birazdan temizlikçiler para toplamaya gelir diye. biz kapıda konuşurken geldiler zamanlamam süper meryem uyumadı mama yedirip uyuttum. balkondaki ayakkabıların büyük bir kısmını topladım sadece bir kaç kalın bot hafif nemli gibi geldi onları bıraktım ( buraya yazmadım galiba dünden önceki akşam ayakkabılıktaki bütün ayakkabıları yıkadım. kocam ıslak terliğini poşetiyle ayakkabılığa koyunca küf kokutmuş her yeri. diğer ayakkıbılarada sinmiştir belki diye hepsini yıkadım. müsayit zamanda tekrar kutularına konulup kaldırılacak şimdilik bir köşede bekliyorlar)

ayyy ne yazdım beeee

en güzel yerine gelelim. şimdi de kiraz sapı çayımı demledim. balkonda efil efil size yazıp çayımı yudumluyorum. sonra 2 mile leslie yapıp işe başlıcam. önce iş yaparsam spor kalır.

bugün inşallah sakarya parka gideriz. hava biraz daha iyi görünüyor.

misafir gazı diyoruz biz buna 2 günde yapılacak iş 2 saate indirgeniyor

hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah

yaşasın ağlama kardeşliği

ilk evlendiğimde demişsin ya. sandımki evlendin boşandın şu an ikinci evliliğin. Allah Allah dedim ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç bahsi geçmedi. mesajın sonunda anladımki evliliğinin ilk dönemlerinden bahsediyormuşsun

Degisiklik olsun dedim leslie brisk walk diye bir video vardi 23 dk onu yaptim.

Simdide turk kahvemi iciyorum. Pisirirken icerisine 1 tk hindistancevizi yagi koydum. Cok baskin gelmedi tadi. Yumusak icimli gibi oldu sanki. Amine Busra sana obermisti sanki diyetisyenin di mi cnm yanlis hatirlamiyorum

Yagi alali cok olmustu balkonda dolapta duruyordu bi cikardim sivi olmus. Dedim bizuldu mu acaba beyaz kati birseydi bu. Uzerine okudum 24 derecenin uzerinde sivi hale gecebilir katiyken terayag yerine siviyken salatalara kullanilabilir yaziyordu. Havalar isininca yagda erimis demekki.

Elma cayimi yapiyorm kaptanım hastaneden gelince icmeye baslicam oynakbasi34

Afiyet olsun canım bende tam ütülere girisecekken dayanamadim bizim dolapları da ayikliyayim dedim
Anam ne çok verilecek ve atılacak varmış dolap resmen yarı yarıya boşaldi

Ütüleri de benim büyük kız komşudan bende ütü ve utumasasini alayım hemen yarım saatte yapalım diyor Evde yıkanarak tek parça kalmadı

Genelde haftasonu suyu yetersiz içiyor insan kosturmacadan yada fazla uzun süre ayakta kalmaktan ödem olabiliyor Hani Benim hep öyle olur genelde
Eminim cumaya kadar kesin eksi görürsün ♡♡♡♡

Son kısma bende sen yazınca baya güldüm ikinci koca Hee iyimiş
Aman Rabbim bizlerin başlarından eksik etmesin kocaları kokar mokar tok tutar

Ay evet haftasonlari bende bitki cayi,kahve, su icemiyorum hemen degisiklik basliyo. Bide bu hafta duzensiz yedim
Bugunde hâla oyle, kafami duvarlara vurcsam

Son günlerde almanya cok sicak...cok bunaltici...tansiyonum düşük kaç gündür hep uykum geliyor..alişkin değiliz bu kadar sicağa...normalinde buralar bukadar sicak olmuyo...ağir geldi
Yediklerimede pek dikkat edemiyorum malesef..yinede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalişiyorum

Ay evet haftasonlari bende bitki cayi,kahve, su icemiyorum hemen degisiklik basliyo. Bide bu hafta duzensiz yedim
Bugunde hâla oyle, kafami duvarlara vurcsam

Aman dikkat canım. Emeklerinin heba olmasın ♡
Ben bugün islere dalında doğru düzgün hiç bir şey yemedim Sabah kahvaltı öğlen cacık aralarda hep çaylar ve 1 adet şekersiz kahve tabi birde bol su

Canım bol sıvı tüketimine dediğin gibi alışkın olmayınca Allah korusun çarpar Biz alıştık kaç senedir bugün ki hava sıcak olduğu halde normal geldi birde evin içi tabi daha serin

Aksam üzere kızı kapının önüne çıkacağım hem kuzu biraz oynasın hemde arkadaş uğrayacak kızıyla iki sohbet ederiz dedik

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün masallahim vardı evin bütün islerini bitirdim dolaplardaki fazlaliklarin ayiklanmasina kadar bütün eşyaları olduğu gibi yatağa indirip hem ayiklayip hemde tekrar katlayip tekrar dizdim ve resmen dolap yarıya indi

Uzun bir süre gider bana bu ♡♡♡♡

Yarın sabah okuldan bir kaç veliye parkta buluşup kahvaltı yapacağız büyük kızım poğaça yapacak ama ben kesinlikle yemeyecegim kendime bölmeli kapaliya yumurta peynir zeytin ve salatalık koyarım şekersiz çayla kahvaltimi yaparım ♡

Bu arada bugün islere dalında doğru düzgün hiç yemek yemedim sıvıyla günü geçirdim şükür ♡
Yarın da güzel geçer de çarşamba kontrolünde daha da güzel bir sonuç görürüm inşallah ♡♡♡

Harika gidiyorsun kaptanim hep böyle devam

Iyi aksamlar kizlar mevlut hazirliklari yapiyorum affiniza siginiyorum kusura bakmayin pek gruba giremiyorum yarini bir atlatayim dua edin bugun menum sabah nesfit oglen 6 z.y.sarma 3 adet diyet biskuvi aksam ton balikli salata oglen fazla gibi geldi insallah bu bana + olarak donmez benim koca ayi isten gelir gelmez uyudu beyimiz pek yorgun dedim ben öleyim o zaman hem cocukla butun evi kaldirdim temizledim ve bitmedi hala kolay gelsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…