Selam menu vermeye geldim çok cıssslı
Aç karna Yeşilçay
Sabah 10.00
1.5 haslama yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
14.00
Karabugday yogurtlu salatalikli
16.00
Dondurma
Aksam icin sadece corba yerim diye planliyordum ama tutamadim boş agzimi
2 kepce ezogelin
1 dilim ekmek
Patates kizartmasi
3 patlican kizartmasi((
Kizlar iyi aksamlar menum soyle
Sabah yumurta lor peynir domates salatalik biber ve grisino cubuklarin yarisi
Oglen nesfit
Aksam tonbalikli salata 1 bardak corba yarim kalan grisino cubuk
Bugun yogaya basladim vucuduma cok iyi geldi dinc hossediyorum bolgesel hareketler de yaptim 2 litreden daha fazla su ictim
Ben bu hafta daha iyi olabilirdim. Kendime kiziyorum. 4 gun kendini tut sonra boz. İradem neden yok diyorum. Oysaki 87.5 hedef belirlemistim kendime..Kixlarrrrr ♡♡♡♡♡
Mujdemi isterimTakım olarak 2.ci olmuşuz ♡♡♡♡
Hepinizi tebrik ediyorum gerçekten harika bir sonuç bu ve An itibariyle bir sonraki cumaya kadar elimizden geleni yapıyoruz bu sefer 1.cilik için ♡♡♡♡
Sizlere güveniyorum ♡
Ben bu hafta daha iyi olabilirdim. Kendime kiziyorum. 4 gun kendini tut sonra boz. İradem neden yok diyorum. Oysaki 87.5 hedef belirlemistim kendime..
Bu aksam tok karna 88.7 gelince cok sevindim ama. 90 gormek istemiyorum artik. İnsallahta bir daha asla gormem. Yemin ederim su kg alirim korkusuna ikinci cocuk hayalim yok
Elmayi nereden bulacagim ki bu mevsimdeCanım ilk sayfamizda elmalı limonlu bir çay tarifi var soğuk da içilir ama sıcak daha etkiliOnu bu hafta yapsana valla dua edersin bana ♡♡♡♡
Ben hatta malzemeler eksikti elma limon ve cubuk tarçınlı yaptım sadece ama hem yağ yakıyor hemde bağırsakları yumusatiyor ♡♡♡♡♡
Diyetisyene gittiğim dönem ne zaman onu yapsam 2 kg hen yagdan hem kilodan gidiyordu hatta geçen hafta sadece 2 -3 gün yaptımözellikle gece yatmadan içtim dün gece hani nasıl bir etki eder diye ve normalde uyandiktan 2 saat sonra tuvalete çıkabilen ben anında tuvalete çıktım
Kesinlikle pişman olmazsın ♡
Elma bulabilirsem deneyeyim birsey kaybetmem. Yusranin dogumgunune kadar 85 gorsem ne harika olurMetabolizmayı hızlandıracak çay tarifi;
Buda herkesin kendi beslenmesine ek olarak ufak bir takviye olarak yapılabilirkolay ulaşılır olması açısından buraya yazayım
2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil
Bütün malzemeleri elmalar iyice yumuşayana kadar ağzı kapalı bir şekilde haşlıyoruzsüzdükten sonra dilediğiniz gibi içebilirsiniz
Diyetisyenin ölçümlerinde yağ yaktığı ıspatlanmış ve hiç bir zararı yok
Elmayi nereden bulacagim ki bu mevsimde
Markete gittigim pek yok pazarlarda da hic farketmedim ondan dedim. Yarin bi cikar dolaşırım marketleriKiz bizim buradaki marketlerin hepsinde var heleki şu ekşi elmalardandenemek için 2 tane alırsın sonra duruma göre Bim de bile vardı eksi elma
oynakbasi34 banucum liste sirasi sizin takimda hatirlatayim dedim :)
Hayirli sabahlar kizlar..dün menümü yazamadim ..ama dikkat ettim yine...hatta dünkinden 400 gr eksideyimbugunde dikkat edersem haftaya düz 68 ile başlarim inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?