- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kaptanım evet az olmuş ama sen kendini iyi hissediyorsan bence hiç sıkıntı yok çok sevindimGelsin benim olmayan menum
Uyaninca; 06.45de ( kahvaltıya kadar tikasin dedim yol uzun diye )
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
Kahvaltı 09.30da
1 dereotlu poğaça ( yağsız desem yeridir 1 dilim ekmek hakkimin yerine yedim )
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay
Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 14:00de ( açlık hissetmedim )
1 ufak ayran
Ara 16:00da
1 şişe madensuyu
Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan)
Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim
Gittiğimiz yerde hava inanılmaz sicakti sansimiza ve okadar çok terledi şu içtim ki ondan sanırım karnım hiç acikmadi ♡♡♡♡
Yarin cok dikkat kaptanim, ben ettim sen etme
Benim bugünlerde yiyip içtiklerimde neredeyse bukadar yani birbirine denklersek yediklerimiz benzer, akşam gayet aç hissederek yatıyorum ama mutluGelsin benim olmayan menum
Uyaninca; 06.45de ( kahvaltıya kadar tikasin dedim yol uzun diye )
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
Kahvaltı 09.30da
1 dereotlu poğaça ( yağsız desem yeridir 1 dilim ekmek hakkimin yerine yedim )
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay
Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 14:00de ( açlık hissetmedim )
1 ufak ayran
Ara 16:00da
1 şişe madensuyu
Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan)
Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim
Gittiğimiz yerde hava inanılmaz sicakti sansimiza ve okadar çok terledi şu içtim ki ondan sanırım karnım hiç acikmadi ♡♡♡♡
Ay zero mero içme canım kolanın hertürlüsü zararlı asla masum değil gaza gelmeYok yok valla arkadaşım kızlara dönüşte dondurma alırken bizde soğuk bir şeyler içelim dedikendi Kolay alırken sende Zero al bari demesine rağmen ben maden suyu aldım Asitliyse oda asitli Hem bana serbest olanlarda
Kaptanım evet az olmuş ama sen kendini iyi hissediyorsan bence hiç sıkıntı yok çok sevindim
Benim bugünlerde yiyip içtiklerimde neredeyse bukadar yani birbirine denklersek yediklerimiz benzer, akşam gayet aç hissederek yatıyorum ama mutlubu kilomda bu şekilde yiyerek eksi görüyorsam sende güzel eksiler göreceksin eminim.
Ay zero mero içme canım kolanın hertürlüsü zararlı asla masum değil gaza gelme
Ben de öyle yapıyorum biraz açlık hissedince Türk kahvesine sarılıyorumİnan şu anda çok rahatımbirazdan da güzel bir yorgunluk kahvesi ( Türk ) içerim tamamdır
Ben de öyle yapıyorum biraz açlık hissedince Türk kahvesine sarılıyorumdondurma falan yemiyorum bilmem anlatabildim mi Amine Busra
Yemese daha güzel verecek,biraz üstüne gitmeliyiz hergün hergün olmaz şekerimVurdu Çekti Gol oldu
Bencede Türk Kahvesi candirya tamam bende çok seviyorum dondurmayı ama.işte bana yaramıyor Amine Busra maşallah hem yiyor hem veriyor
İnan her sabah bugun yemiycem diye kalkiyorum yataktan sonra kendime engel olamiyorum. Birde cebime de zarar yani, hep para gidiyor. Carsambaya kadar direneyim bariBen de öyle yapıyorum biraz açlık hissedince Türk kahvesine sarılıyorumdondurma falan yemiyorum bilmem anlatabildim mi Amine Busra
İnan her sabah bugun yemiycem diye kalkiyorum yataktan sonra kendime engel olamiyorum. Birde cebime de zarar yani, hep para gidiyor. Carsambaya kadar direneyim bari
Bende carsambayi iple cekiyorum orda 87.5 ciksam o gun harika olacakoynakbasi34
Normalde kizimin dogumgunu 11 temmuz. Ama ben ananem ameliyat olacagi icin maas alinca temmuz basinda dogumgunu yapmayi dusunuyorum. Zaten parti havasinda olmicak. Sadece pasta kesicez. Maksat kizima anı kalsın... Babannesi, ananesi, dedeleri, halasi falan yeterince kalabalik oluruz. İste o gune kadar hedefim 85 gormek.. dogumdan 113 kg ile cikinca 1. Yaş gununde 85 oldugumu hayal etmistim ama bu hayal icin hic savasmadim. Savassaydim olurmuş, ne yapalım şimdi yapiyorum ya onemli olan bu. Mesela ilk sene kizimla boydan resmimiz neredeyse hic yok. Bu sene anı kalsin diye sirf cekindigim oldu. Neden? Cunku hep kilolu olmamdan kaynakli. Kendimi begenmedigimden. Ama bundan sonra bol bol cekincez. Hatta 2 yas hatırası fotografcida aile resmi cekinsek diyorum daha esime demedim
Mrb kizlar sabah yumurta domates peynir koz biber altinbasak light yarim
Oglen 1 kase kiraz
Aksam kabakli omlet 2.yumurtali yogurtlu semizotu salatasi
Birazdan kahve icerim
Ben günlerde bilerek tok gidip cayı cok tutuyodum. Sadece tatliya dayanamadigim icin tatli ve salata kisir tarzi ne varsa ondan yiyodum. Pogaca borek caktirmadan geri koyuyodum. Gün bitene kadar kimseye diyet yapiyorum demedim. Olaki kacirirsam arkamdan konusmasinlar dye. Çünkü bir arkadas oyle yapti devam edemedi diyete. Sonradan ogrendi cok kisi. Eger bu sene ayni grupla gün yaparsak eminim zayifladigimi farkederler daha cok dikkat etmem gerekir benim icin daha iyi :)Daha yorgunlugumu atmadan yarın için hazırlık yapıyorum
Çocuklar için limonata yapıyoruz büyük kızımlatabi ondan ben içmiyorum
Arkadaş da demin arayıp yarın için sarma sardım demezmiki yine sıkıntı yok ondan da yemiyorum tadına dahi bakmayacagim çünkü dayanamam belki birde daha geçen hafta yedim
Gerci büyük kız sarmayi duyunca suratı düştüçok sever kuzum ama eğer dayanamazsa ona da ancak 3 tane tadımlık veririm
Arkadaşa da kalabalıkta kız şimdi yedim dünya kadar sarma diye yalan atarım yirtmak için
Ben hic yanamiyorum anca krem rengi yada kipkirmizi oluyorumBu arada bugün gittiğimiz yerde nasıl yandiysak Ameleye döndümSağ tarafım daha çok yanmış eve gelince eşimle büyük kız nasıl guluyorlar dedim ne guluyorsunuz ( ben fark etmiyorum aslında ) Yarın da artık diğer tarafı yakarım eşitlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?